[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
ZOALS OP KANTOOR
ZOALS OP KANTOOR

De Citroën Jumpy is, met zijn functionele, praktische en flexibele indeling, de bedrijfsauto voor al uw zakelijk vervoer. Welkom in uw rijdend kantoor!

ALLES OP ZIJN PLAATS
ALLES OP ZIJN PLAATS

De Jumpy beschikt over vele opbergvakken verdeeld over het gehele interieur: een onderste dashboardkastje met een Jack-, 12V- en USB-aansluiting (afhankelijk van de uitvoering), een grote opbergruimte onder de passagiersbank, een bekerhouder aan beide zijden van het dashboard. Ongestoord werken!

RIJCOMFORT
RIJCOMFORT

De Jumpy is voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een nieuwe achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen die een laadvermogen tot 1400 kg mogelijk maken. De auto is ook leverbaar met vierwielaandrijving (ombouw door Automobiles Dangel). Geniet van het uitstekende rijcomfort, hoe slecht het wegdek ook mag zijn! 

[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

MAAK KENNIS MET DE CITROËN JUMPY

 

 

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. Aan de hand van een playlist met vier video's kunt u alle ins en outs leren kennen van de Jumpy, die leverbaar is in 3 lengtes en optioneel kan worden voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren.

DESIGN EN MODULARITEIT

Citroen Jumpy rouge 2017 red

Het design van de Citroën Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto's en SUV's. Hij heeft vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit. Zijn karakter? Even dynamisch als rustgevend! De korte, horizontale motorkap met aan weerskanten brede, hoog geplaatste koplampen geeft de auto een indrukwekkend voorkomen.

MAAK KENNIS MET DE JUMPY COMBI!

1500x646_Citroen_Jumpy_Multispace_1.jpg

Deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Jumpy draagt net als de bestelwagen alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen. De brede, stevige voorbumper is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de Jumpy Combi accentueren.

VELE INDELINGSMOGELIJKHEDEN

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace.jpg

.

Het profiel van de Jumpy en de brede schuifdeur laten er geen twijfel over bestaan dat het interieur bijzonder ruim en flexibel in te delen is.

Met zijn robuuste en moderne uiterlijk en functionele en gebruiksvriendelijke ontwerp is het de ideale auto voor uw bedrijf.

ONTSPANNEN, MOEITELOOS EN CONNECTIEF RIJDEN!

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_3.jpg

.

De Jumpy Combi rijdt ontspannen en gemakkelijk: nuttige technologieën zorgen ervoor dat u permanent uw aandacht op de weg gericht kunt houden. Via het 7 inch touchscreen zijn een groot aantal functionaliteiten - multimedia, navigatie en telefoon - te bedienen. Dit capacitieve scherm reageert bliksemsnel.

LAAG BRANDSTOFVERBRUIK

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_2.jpg

.

De efficiënte dieselmotoren van de Citroën Jumpy Combi staan garant voor een bijzonder laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot. De BlueHDi 115-motor is daarvan het fraaiste voorbeeld: 5,1 l/100 km en 133 g CO2/km.

Daarnaast zijn ook de onderhoudskosten van deze motoren lager dankzij het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar.

.

RUIMTE VOOR TOT WEL 9 INZITTENDEN!

1500x646_Citroen_Jumpy_Multispace_Inter.jpg

De Jumpy Combi is leverbaar in 3 lengtes. Zelfs de compacte uitvoering, de XS, biedt met zijn lengte van slechts 4,60 m plaats aan wel 9 inzittenden. Deze uitvoering is met name bedoeld voor verenigingen, instellingen en overheidsdiensten die op zoek zijn naar een ruime auto met zo veel mogelijk zitplaatsen.

597x597_Polyvalence_Nouveau_Jumpy.jpg

PRAKTISCH ONTWERP

Het efficiënte ontwerp van de Citroën Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso, is voor deze auto verder versterkt.

Hij heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kg, een laadvolume van 4,6m3 tot 6,1m3 en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.

Afmetingen van de Citroën Jumpy

Afmetingen van de Nieuwe Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is leverbaar in 3 lengtes (XS, M of XL) en is voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).

  • Een laadvermogen tot wel 1535 kg
  • Een laadvolume tot wel 6,1 m3
  • Een nuttige lengte tot wel 4 m
  • Nuttige breedte tussen de wielkasten: 1,25 m

COMFORT

1500x646_Bien_Etre_Citroen_Jumpy.jpg

Het comfort dat u van een Citroën mag verwachten! Dankzij de aangename zitpositie, het ergonomische dashboard en het uitstekende rijcomfort doet de Citroën Jumpy ook op dit punt niet onder voor een personenauto. Elke rit verloopt efficiënt en ontspannen.

HANDSFREE TE BEDIENEN SCHUIFDEUREN

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: met de optionele handsfree functie kunt u de schuifdeuren openen en sluiten zonder dat u ze hoeft aan te raken: een uniek systeem voor dit segment. U hoeft slechts uw voet even onder de hoek van de achterbumper te bewegen, waarna de auto automatisch wordt ontgrendeld en de schuifdeur aan die zijde van de auto opengaat.

Met dezelfde beweging kunt u bij het weglopen de schuifdeur sluiten en de auto vergrendelen. Deze functie maakt het in- en uitladen veel gemakkelijker.

608x262_ouverture_porte_Citroen_Jumpy.jpg

OP MAAT GEMAAKT VOOR UW BEROEP!

De Citroën Jumpy is de ideale keuze voor de professional die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke bedrijfswagen. De handige, moderne en functionele Citroën Jumpy is bestemd voor een breed zakelijk publiek. Of u nu middenstander bent, een koeriersbedrijf hebt, werkzaam bent in de bouw of in de dienstverlening, er is altijd een Jumpy die bij u past!
1500x646_usages_Citroen_Jumpy.jpg

MODUWORK: NOG MEER FLEXIBILITEIT

De speciale Moduwork-scheidingswand, in combinatie met de buitenste zitplaats waarvan de zitting kan worden opgeklapt, biedt u de mogelijkheid het laadvolume nog verder te vergroten. De vlakke laadvloer kan met het veiligheidsnet langs de zijkant van de bestuurdersstoel met 1,16 m worden verlengd (tot een nuttige lengte van wel 4 m bij de XL). Ook kunt u het interieur van de Jumpy ombouwen tot een rijdend kantoor door de middenarmsteun neer te klappen. Deze armsteun is voorzien van een draaibaar tafeltje met een elastische klemband om voorwerpen (laptop, tablet enz.) op hun plaats te houden. Er zijn specifieke houders voor een smartphone en een tablet als accessoire leverbaar. (Moduwork- scheidingswand is niet leverbaar bij de XS)

597x597_Moduwork_Nouveau_Jumpy.jpg
597x597_Confort_Roulage_Nouveau_Jumpy.jpg

RIJCOMFORT

De Citroën Jumpy biedt onder alle omstandigheden een optimaal rijcomfort, wat met name te danken is aan het geraffineerde onderstel dat een uitstekende wegligging garandeert terwijl het moeiteloos de oneffenheden in het wegdek gladstrijkt.

De Jumpy is voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen die een laadvermogen tot ruim 1500 kg mogelijk maken. De auto is ook leverbaar met vierwielaandrijving (ombouw door Dangel).

TWEE SOORTEN BETIMMERING

608x262_bois_Citroen_Jumpy.jpg

Afhankelijk van de wensen en activiteiten van uw bedrijf kunt u de Jumpy laten voorzien van betimmering. Een laadvloer voorzien van een antisliplaag en aluminium dorpelstrips, waterdicht en gemakkelijk wasbaar. U kunt kiezen uit meerdere sets, van uitsluitend betimmering op de laadvloer tot een complete betimmering inclusief de volledige hoogte van de zijwanden en de wielkasten. Leverbaar als optie of accessoire.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

608x262_rangements_Citroen_Jumpy.jpg

Het interieur van de Jumpy biedt een groot aantal opbergmogelijkheden: een onderste dashboardkastje met een AUX, 12V- en USB-aansluiting (afhankelijk van de uitvoering), een grote opbergruimte onder de passagiersbank met ruimte voor schoenen of een bouwhelm, een bekerhouder aan beide zijden van het dashboard, een centraal bovenste opbergvak en twee portiervakken vóór met ruimte voor een 1,5-literfles.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

1500x646_Techno_Citroen_Jumpy.jpg

De Citroën Jumpy staat garant voor ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. Naast praktische functies, zoals het keyless entry and start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren, beschikt de Citroën Jumpy over nog meer hightech functies die u het leven gemakkelijker maken.

TOP REAR VISION

747x322_K0.jpg

-

Bij dit exclusieve systeem worden de beelden van de camera achter bewerkt en als een 180°-bovenaanzicht van de omgeving achter de auto weergegeven op het 7 inch touchscreen. Als de auto een obstakel nadert, wordt automatisch ingezoomd zodat de afstand tot het obstakel nog beter kan worden ingeschat.

GRIP CONTROL

747x322_Grip_Control_Nouveau_Jumpy.jpg

-

Deze geperfectioneerde antispinregeling verbetert de tractie door de aandrijving van de voorwielen aan te passen aan het type ondergrond verbetert de grip van de Jumpy op moeilijk begaanbaar terrein, zoals bouwplaatsen en onverharde wegen.

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

747x322_K0_grip_control_2.jpg

-

Met dit systeem kan de bestuurder zijn blik op de weg gericht houden. De belangrijkste rijinformatie (actuele snelheid en adviessnelheid, instellingen van de cruise control/snelheidsbegrenzer, navigatie-aanwijzingen en waarschuwing bij een dreigende aanrijding) wordt namelijk weergegeven op een transparant scherm in zijn blikveld. Uniek voor een auto in dit segment.

DE CITROËN JUMPY? ALTIJD VERBONDEN MET DE BUITENWERELD!

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

De Citroën Connect Nav (afhankelijk van de uitvoering) is het nieuwe, permanent met internet verbonden 3D-navigatiesysteem dat kan worden bediend via spraakcommando's of het 7 inch touchscreen. Met de Citroën Connect Nav beschikt u over online services, zoals TomTom Traffic, voor verkeersinformatie in real time, en een service die de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven weergeeft. Bovendien kunt u ook op lokaal niveau zoeken naar POI's. U zult ook de optie Gevarenzones kunnen waarderen, waarmee u onderweg wordt geïnformeerd over ongevalgevoelige en gevaarlijke weggedeelten.

520x293_SpaceTourer_ConnectNav.jpg
520x293_MirrorScreen_ConnectNav.jpg

Wilt u naar muziek op uw smartphone luisteren of de juiste route vinden? Dat gaat met Mirror Screen eenvoudig en intuïtief (in combinatie met een compatibele telefoon)! De compatibele apps van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen van uw auto. Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™,  Android Auto™ en MirrorLink®. Bijzonder praktisch!

UW VEILIGHEID STAAT VOOROP

Actieve cruise control

747x322_techno_Nouveau_Jumpy.jpg

De actieve cruise control past de snelheid van uw auto aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan door af te remmen op de motor de snelheid met wel 20 km/h verlagen.

Dodehoekbewaking

747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

De dodehoekbewaking maakt u met een oranje led in de hoek van de buitenspiegel attent op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit dodehoekbewakingssysteem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt tussen 12 en 140 km/h.

Verkeersbordherkenning

747x322_limite_vitesse.jpg

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert u permanent over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kunt u deze snelheid gebruiken als ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer.

Active Safety Brake

747x322_techno_Nouveau_Jumpy_2.jpg
Dit systeem maakt gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt en zo de kans op letsel bij de inzittenden te beperken:

0 - 30 km/h: de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel, of een voetganger wordt voorkomen.

boven 30 km/h: de snelheid van de auto wordt verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

1500x646_usages_Motorisations_Nouveau_Jumpy.jpg

De Citroën Jumpy is leverbaar met verschillende Euro 6 BlueHDi-dieselmotoren. Deze nieuwe motorengeneratie, die sinds het einde van 2013 door Citroën wordt aangeboden, heeft dankzij het innovatieve uitlaatsysteem niet alleen een beduidend lagere uitstoot van stikstofoxide (NOx), maar ook een lagere CO2-uitstoot. De SCR-katalysator, die vóór het roetfilter met additief is geplaatst, is het enige uitlaatgasnabehandelingssysteem dat de uitstoot van NOx met tot wel 90% kan verminderen en tegelijkertijd de CO2-uitstoot met 4% vermindert.

 

BRANDSTOFVERBRUIK

608x262_Conso_Jumpy.jpg

Overzicht van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de dieselmotoren van de Citroën Jumpy (lengte XS):


 - BlueHDi 95 BVM (70 kW - 210 Nm bij 1750 t/min):     5,5 l/100 km en 144 g CO2/km
 - BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW - 240 Nm bij 1750 t/min): 5,4 l/100 km en 139 g CO2/km
 - BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW - 300 Nm bij 1750 t/min): 5,1 l/100 km en 133 g CO2/km

UITSTOOT

608x262_Emissions_Jumpy.jpg

- BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW - 340 Nm bij 2000 t/min): 5,3 l/100 km en 139 g CO2/km 
- BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW - 370 Nm bij 2000 t/min): 5,3 l/100 km en 139 g CO2/km 
- BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW - 400 Nm bij 2000 t/min): 5,8 l/100 km en 151 g CO2/km*

 

*BlueHDi 180 S&S EAT6 alleen beschikbaar op de M en XL versies

Top