Maak een proefrit met het Citroën model van uw keuze
[cle1: FERMER Lang:NL]
Wilt u meer informatie? Vraag een brochure aan

Vul het formulier in en ontvang een uitgebreide brochure met voertuigen waarin u geïnteresseerd bent.

[cle1: FERMER Lang:NL]
Bent u een zakelijke rijder, vraag dan een offerte op maat aan.

Vul het formulier hieronder in en kies het model waarvoor u graag een offerte wilt ontvangen.

Een van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

[cle1: FERMER Lang:NL]
Maak een proefrit met het Citroën model van uw keuze
[cle1: FERMER Lang:NL]
Wilt u meer informatie? Vraag een brochure aan

Vul het formulier in en ontvang een uitgebreide brochure met voertuigen waarin u geïnteresseerd bent.

[cle1: FERMER Lang:NL]

CITROËN BERLINGO ELECTRIC, DE REVOLUTIE OP ENERGIEGEBIED

Minder dan 2 euro per 100 km… En ja, de elektrische auto deelt uw dagelijkse kosten door 5 (volgens AVERE - de Franse organisatie voor de ontwikkeling van elektrische mobiliteit). Een technologische prestatie die niet ten koste gaat van het prestatievermogen, omdat de Citroën Berlingo Electric een mooi acceleratievermogen biedt, 110 km per uur bereikt en een actieradius van 170 km* heeft. Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, dat is een revolutie op energiegebied.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

OPLADEN!

Vergeet tankstations! Dankzij twee stopcontacten kunt u uw voertuig overal opladen, zelfs thuis! Thuis via het stopcontact van 230V kunt u uw voertuig volledig opladen in 8,5 uur (tot 11 uur, afhankelijk van de stroomsterkte), of u kunt binnen 30 minuten versneld opladen bij speciale oplaadpunten. Bovendien lopen de accu's niet leeg als het voertuig stilstaat. Nog beter, ze worden automatisch opgeladen als u langzamer gaat rijden of remt. Dat is pas verantwoord rijden!

597x400_BerlingoElec_Design_3.jpg

ELEKTRISCH IS OOK COMFORTABEL!

U profiteert van de Bluetooth handsfree-kit en uw jack om muziek te luisteren van een USB-stick, mobiele telefoon of mp3-speler.

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_BerlingoElec_Design_4.jpg

De Citroën Berlingo Electric is leverbaar in verschillende modellen en voldoet aan de behoeften van uw beroep. Door zijn constructie, expressieve grille en harmonieuze lijnen kunt u het voertuig naar eigen wens inrichten.

597x400_BerlingoElec_Design_5.jpg

TOT 3,7 M³ LAADVERMOGEN

Altijd leverbaar in twee verschillende lengtes: L1 (laadvolume tot 3,3 m3) en L2 (tot 3,7 m3). De Citroën Berlingo Electric biedt u een optimaal laadoppervlak dankzij de handige brede schuifdeuren aan de zijkanten en de asymmetrische, tot 180° te openen, achterdeuren. Er is ruimte voor 2 Europallets, die moeiteloos in- en uitgeladen kunnen worden, vanaf versie L1. De maximale laadcapaciteit is 720 kg!

MODULARITEIT & COMFORT

3 VOORSTOELEN

307x132_BerlingoElec_Confort_6.jpg

Met 3 echte zitplaatsen, verschillende opbergmogelijkheden en een uitstekende binnenruimte kan de Extenso-cabine naar wens worden ingericht. De passagiersstoel is opklapbaar en hierdoor ontstaat een  praktische laadlengte om de zwaarste voorwerpen en accessoires in- en uit te laden en te vervoeren: profielen, buizen, planken en balken, ladders.

ALLES OP ZIJN PLEK!

307x132_BerlingoElec_Confort_7.jpg

De Extenso-cabine biedt handige opbergmogelijkheden zodat al uw gereedschap altijd binnen handbereik ligt.

UW RIJDEND KANTOOR

307x132_BerlingoElec_Confort_8.jpg

De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan worden neergeklapt om een bureaublad te vormen. Zo kunt u uw documenten altijd kwijt!De Citroën Berlingo die op de Nederlandse markt wordt aangeboden is voorzien van een scheidingswand.

Andere uitvoering van de Citroën Berlingo

Rijdt u liever in een Citroën Berlingo die beschikt over een schone dieselmotor? Bekijk dan snel wat deze moderne en veelzijdige bedrijfswagen voor u te bieden heeft.

Top