[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

Aanbieding op de Jumper bedrijfswagen

310999_Unlimited_Missions_1126x309JUMPER

.

FINANCIAL LEASE IS EEN SLIMME MANIER OM UW NIEUWE CITROËN BEDRIJFSWAGEN TE FINANCIEREN

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24 of 36 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

 

Op de Citroën Jumper (en de andere bedrijfswagens van Citroën) profiteert u nu van 0% Financial Lease. Dit actietarief is geldig bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden en een restantbetaling is mogelijk.

Actievoorwaarden

PROFITEER NU VAN VOORDEEL OPLOPEND TOT € 6.400

Dit voordeel van €6.400 is geldig op een Citroën Jumper 33 L3H2 BlueHDi 130. U rijdt deze uitvoering normaal vanaf €25.700, maar met de maximale korting van €6.400 betaalt u nu €19.300. 

Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.
Benieuwd naar het voordeel op een van de andere Citroën bedrijfswagens? Bekijk het voordeel hieronder.

Bekijk de andere bedrijfswagen-aanbiedingen

Berlingo

actieberlingo

Veelzijdig met royale laadruimte

Jumpy

visual_nieuwe_jumpy

Praktisch met optimaal comfort

filler_white

.

Top