Onze website maakt gebruik van cookies. Bij verder gebruik van deze site gaat u daarmee akkoord. Zie meer informatie hier.

Maak een proefrit met het Citroën model van uw keuze
[cle1: FERMER Lang:NL]
Wilt u meer informatie? Vraag een brochure aan

Vul het formulier in en ontvang een uitgebreide brochure met voertuigen waarin u geïnteresseerd bent.

[cle1: FERMER Lang:NL]
Bent u een zakelijke rijder, vraag dan een offerte op maat aan.

Vul het formulier hieronder in en kies het model waarvoor u graag een offerte wilt ontvangen.

Een van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

[cle1: FERMER Lang:NL]

Bent u een zakelijke rijder, vraag dan een offerte op maat aan.

Vul het formulier hieronder in en kies het model waarvoor u graag een offerte wilt ontvangen.

Een van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

[cle1: FERMER Lang:NL]
Maak een proefrit met het Citroën model van uw keuze
[cle1: FERMER Lang:NL]
Wilt u meer informatie? Vraag een brochure aan

Vul het formulier in en ontvang een uitgebreide brochure met voertuigen waarin u geïnteresseerd bent.

[cle1: FERMER Lang:NL]
Bent u een zakelijke rijder, vraag dan een offerte op maat aan.

Vul het formulier hieronder in en kies het model waarvoor u graag een offerte wilt ontvangen.

Een van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

[cle1: FERMER Lang:NL]

ONTDEK DE NIEUWE JUMPY

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze nieuwe Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de nieuwe Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. De nieuwe Jumpy is leverbaar in 3 lengtes en uitgerust van handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).

• Tot 1535 kg laadvermogen
• Tot 6,6 m3 laadvolume
• Tot 2,86 m laadlengte
• Laadbreedte tussen wielkasten van 1,26 m

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_Jumpy_Design_1.jpg

Het design van de Nieuwe CITROËN Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto's en SUV's. Hij heeft vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit. Zijn karakter? Even dynamisch als rustgevend!

De korte, horizontale motorkap met aan weerskanten brede, hoog geplaatste koplampen geeft de auto een indrukwekkend voorkomen.

597x597_Jumpy_Design_4.jpg

PRAKTISCH ONTWERP

Het efficiënte ontwerp van de Nieuwe CITROËN Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso en SpaceTourer, is voor deze auto verder versterkt.

Hij heeft een laadvermogen tot 1400 kg, een laadvolume van 6,6 m3, een laadlengte van 4 m en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Nieuwe Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.

3 VERSCHILLENDE LENGTES, DEZELFDE VEELZIJDIGHEID

1500x646_Jumpy_Design_5 .jpg

De Nieuwe CITROËN Jumpy is leverbaar in 3 lengtes. Naast de M (4,95 m) en de XL (5,30 m), die het grootste deel van de markt afdekken, is deze bedrijfswagen ook leverbaar in een unieke, compacte en praktische uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m.

Net als de M en XL heeft ook deze XS-uitvoering een laadvermogen tot 1400 kg.

SLECHTS 1,90 M HOOG

1500x646_Jumpy_Design_6.jpg

Geknipt voor elke situatie! Met een hoogte van slechts 1,90 m (XS en M) heeft de Nieuwe CITROËN Jumpy toegang tot alle parkeergelegenheden, wat bepaald niet van alle auto's uit dit segment kan worden gezegd.
U hoeft dus niet meer op zoek naar een parkeerplaats in de straat omdat de ingang van een parkeergarage te laag is. Door zo dicht mogelijk bij de klant te parkeren spaart u tijd.

597x597_Jumpy_Confort_7.jpg

MODULARITEIT & COMFORT

Het comfort dat u van een CITROËN mag verwachten!
Dankzij de aangename zitpositie, het ergonomische dashboard en het uitstekende rijcomfort doet de Nieuwe CITROËN Jumpy ook op dit punt niet onder voor een personenauto.
Elke rit verloopt efficiënt en ontspannen.

HANDSFREE TE BEDIENEN SCHUIFDEUREN

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: met de optionele handsfree-functie kunt u de schuifdeuren openen en sluiten zonder dat u ze hoeft aan te raken: een uniek systeem voor dit segment. U hoeft slechts uw voet even onder de hoek van de achterbumper te bewegen, waarna de auto automatisch wordt ontgrendeld en de schuifdeur aan die zijde van de auto opengaat.Met dezelfde beweging kunt u bij het weglopen de schuifdeur sluiten en de auto vergrendelen. Deze functie maakt het in- en uitladen veel gemakkelijker.
1500x646_Jumpy_Confort_8.jpg

GEGARANDEERD GESCHIKT VOOR UW BEROEP!

1500x500_Jumpy_Confort_9.jpg

De Nieuwe CITROËN Jumpy is de ideale keuze voor de professional die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke bedrijfswagen. De handige, moderne en functionele Nieuwe CITROËN Jumpy is bestemd voor een breed zakelijk publiek. Of u nu middenstander bent, een koeriersbedrijf hebt, werkzaam bent in de bouw of in de dienstverlening, er is altijd een Jumpy die bij u past!

UITRUSTING & NUTTIGE TECHNOLOGIE

1500x646_Jumpy_Techno_14.jpg

De Nieuwe CITROËN Jumpy staat garant voor ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. Naast praktische functies, zoals het keyless entry and start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren, beschikt de Nieuwe CITROËN Jumpy over nog meer hightech-functies die u het leven gemakkelijker maken.

GRIP CONTROL

1500x646_Jumpy_Techno_16.jpg

Deze geperfectioneerde antispinregeling verbetert de tractie door de aandrijving van de voorwielen aan te passen aan het type ondergrond.

De Grip Control kan worden gecombineerd met de Pack Chantier (hoger laadvermogen, vering 20 mm hoger, beschermingsplaat onder de motor) zodat de Nieuwe CITROËN Jumpy op moeilijk begaanbaar terrein nog meer grip heeft.

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

1500x646_Jumpy_Techno_17.jpg

Met dit systeem kan de bestuurder zijn blik op de weg gericht houden. De belangrijkste rij-informatie (actuele snelheid en adviessnelheid, instellingen van de cruisecontrol/snelheidsbegrenzer, navigatie-aanwijzingen en waarschuwing bij een dreigende aanrijding) wordt namelijk weergegeven op een transparant scherm in zijn blikveld.

Uniek voor een auto in dit segment!

DE NIEUWE JUMPY? ALTIJD VERBONDEN!

CITROËN CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

520x293_Jumpy_Techno_18.jpg

CITROËN CONNECT NAV

De CITROËN Connect Nav (afhankelijk van de uitvoering) is het nieuwe, permanent met internet verbonden 3D-navigatiesysteem dat kan worden bediend via spraakcommando's of het 7 inch touchscreen.

Met de CITROËN Connect Nav beschikt u over online services, zoals TomTom Traffic, voor verkeersinformatie in realtime, en een service die de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven weergeeft.
Bovendien kunt u ook op lokaal niveau zoeken naar POI's. U zult ook de optie Gevarenzones kunnen waarderen, waarmee u onderweg wordt geïnformeerd over ongevalgevoelige en gevaarlijke weggedeelten.
520x293_Jumpy_Techno_19.jpg

MIRROR SCREEN

Wilt u naar muziek op uw smartphone luisteren of de juiste route vinden? Dat gaat met Mirror Screen eenvoudig en intuïtief (in combinatie met een compatibele telefoon)! De compatibele apps van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen van uw auto. Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™ en MirrorLink®. Bijzonder praktisch!

UW VEILIGHEID STAAT VOOROP

Actieve cruisecontrol

1500x646_Jumpy_Techno_20.jpg

De actieve cruisecontrol past de snelheid van uw auto aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan door af te remmen op de motor de snelheid met wel 20 km per uur verlagen.

Dodehoekbewaking

1500x646_Jumpy_Techno_21.jpg

De dodehoekbewaking maakt u met een oranje led in de hoek van de buitenspiegel attent op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit systeem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt tussen 12 en 140 km per uur.

Verkeersbordherkenning

1500x646_Jumpy_Techno_22.jpg

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert u permanent over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kunt u deze snelheid gebruiken als ingestelde snelheid van de cruisecontrol/snelheidsbegrenzer.

Active Safety Brake

1500x646_Jumpy_Techno_23.jpg

Dit systeem maakt gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt en zo de kans op letsel bij de inzittenden te beperken:

0 - 30 km per uur: de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel, of een voetganger wordt voorkomen.

Boven 30 km per uur: de snelheid van de auto wordt verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

BLUEHDI-TECHNOLOGIE

1500x646_Jumpy_Techno_25.jpg

Overzicht van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de dieselmotoren van de Nieuwe CITROËN Jumpy (lengte XS):

- BlueHDi 95 BVM (70 kW - 210 Nm bij 1750 t/min):     5,5 l/100 km en 144 g CO2/km

- BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW - 240 Nm bij 1750 t/min): 5,2 l/100 km en 135 g CO2/km

- BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW - 300 Nm bij 1750 t/min): 5,1 l/100 km en 133 g CO2/km

UITSTOOT

1500x646_Jumpy_Techno_26.jpg

- BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW - 340 Nm bij 2000 t/min): 5,3 l/100 km en 139 g CO2/km

- BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW - 370 Nm bij 2000 t/min): 5,3 l/100 km en 139 g CO2/km

- BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW - 400 Nm bij 2000 t/min): 5,8 l/100 km en 151 g CO2/km

Top