Maak een proefrit met het Citroën model van uw keuze
[cle1: FERMER Lang:NL]
Wilt u meer informatie? Vraag een brochure aan

Vul het formulier in en ontvang een uitgebreide brochure met voertuigen waarin u geïnteresseerd bent.

[cle1: FERMER Lang:NL]
Bent u een zakelijke rijder, vraag dan een offerte op maat aan.

Vul het formulier hieronder in en kies het model waarvoor u graag een offerte wilt ontvangen.

Een van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

[cle1: FERMER Lang:NL]
ZOALS OP KANTOOR
ZOALS OP KANTOOR

De nieuwe Citroën Jumpy is, met zijn functionele, praktische en flexibele indeling, de bedrijfsauto voor al uw zakelijk vervoer. Welkom in uw rijdend kantoor!

ALLES OP ZIJN PLAATS
ALLES OP ZIJN PLAATS

De nieuwe Jumpy beschikt over vele opbergvakken verdeeld over het gehele interieur: een onderste dashboardkastje met een Jack-, 12V- en USB-aansluiting (afhankelijk van de uitvoering), een grote opbergruimte onder de passagiersbank, een bekerhouder aan beide zijden van het dashboard. Ongestoord werken!

RIJCOMFORT
RIJCOMFORT

De nieuwe Jumpy is voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een nieuwe achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen die een laadvermogen tot 1400 kg mogelijk maken. De auto is ook leverbaar met vierwielaandrijving (ombouw door Automobiles Dangel). Geniet van het uitstekende rijcomfort, hoe slecht het wegdek ook mag zijn! 

Aanbiedingen op de Nieuwe Jumpy

310999_Unlimited_Missions_1126x309JUMPY

.

FINANCIAL LEASE IS EEN SLIMME MANIER OM UW NIEUWE CITROËN BEDRIJFSWAGEN TE FINANCIEREN

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24 of 36 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.


Op de Citroën Jumpy (en de andere bedrijfswagens van Citroën) profiteert u nu van 0% Financial Lease. Dit actietarief is geldig bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden en een restantbetaling is mogelijk.

actievoorwaarden

PROFITEER VAN DE INTRODUCTIEAANBIEDINGEN MET MAXIMAAL €1.990 VOORDEEL

Kiest u nu voor een Jumpy XS Comfort Bleu HDi 95, dan ontvangt u tijdelijk € 1.500 voordeel en rijdt u de Economy versie al vanaf € 17.000.

Of kies voor een Jumpy XS Club Bleu HDi 95, dan betaalt u de prijs van de Comfort-uitvoering en profiteert u van € 1.990 voordeel.

Kiest u voor de Jumpy M Business Bleu HDi 120 S&S, dan betaalt u de prijs van de Club-uitvoering en profiteert u van € 1.920 voordeel.

Download de prijslijst voor de specifieke details en uitrusting.

Bekijk de andere Bedrijfswagen aanbiedingen

Nemo

nemoactie

De compacte en zuinige bestelauto

Berlingo

actieberlingo

Veelzijdig met royale laadruimte

Jumper

jumper_400x.jpg

Werken onder de beste omstandigheden

Top