[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_C4Picasso_1.jpg

Een expressieve voorkant, spectaculaire lichtsignaturen met 3D-effect: net zoveel reisbeloften, maar met andere afmetingen!

1500x400_C4Picasso.jpg

COMPACTE MPV

De CITROËN Grand C4 Picasso ligt op een EMP2-chassis en biedt royale binnenruimte in een compact model.

MODULARITEIT & COMFORT

De CITROËN C4 Picasso Business is het ultieme model als het gaat om binnenruimte en modulariteit. Bij deze nieuwe versie wordt het in de auto stappen nog gemakkelijker en is er royale binnenruimte voor uw passagiers en hun bagage.
597x400_Citroën_C4_Picasso.jpg
597x597_C4-Picasso_4.jpg

KOFFERBAK MET EEN INHOUD VAN 537 LITER

Dankzij de gemotoriseerde achterklep kunt u de kofferbak met 537 liter van de CITROËN C4 Picasso Business gemakkelijk openen en snel en eenvoudig de spullen opbergen... En in de kofferbak kunt u zelfs tot 630 liter aan spullen opbergen als u de stoelen van de 2e rij in de voorste positie plaatst. Met de handsfree achterklep heeft u gemakkelijk toegang tot de kofferbak, zelfs als u uw handen vol heeft!

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Gekoeld dashboardkastje, grote opbergruimte in het midden, veel opbergruimtes voorin en achterin... De CITROËN C4 Picasso Business heeft oplossingen voor de beperkingen en behoeften van mensen die een wegberoep uitoefenen.

VAN EEN OPEN SPACE NAAR EEN LOFT!

Eersteklas reizen

608x262_C4Picasso_6.jpg

De CITROËN C4 Picasso heeft 5 ruime stoelen (waarvan 3 identieke stoelen op de 2e rij) en is de ideale auto om passagiers te vervoeren... Voor korte en lange ritten.

Bewonder de wereld vanuit de auto

608x262_C4Picasso_7.jpg

De panoramavoorruit met een grote hoek van 1,8 m² en het glazen panoramadak van 1,2 m van de CITROËN C4 Picasso bieden een geweldig uitzicht en een uitzonderlijke lichtinval voor uw passagiers.

Bestuurdersplaats

1500x646_C4Picasso_8.jpg

Het dashboard in de CITROËN C4 Picasso is ontworpen om ruimte vrij te maken en voor een maximaal comfort van de bestuurder die alle functies van de auto kan bedienen met twee schermen en alle functies van het 7 inch touchscreen.

UITRUSTING & TECHNOLOGIE

1500x646_C4Picasso_9.jpg

De CITROËN C4 Picasso Business is uitgerust met de nieuwste rijhulpmiddelen en de CITROËN Connect Nav waarmee u tijdens al uw professionele autoritten  verbonden blijft.

TECHNOLOGIE VOOR MEER PRESTATIE

VERKEERSBORDHERKENNING

279x120_C4-Picasso_10.jpg

Met dit systeem weet de bestuurder op elk moment wat de snelheidslimiet is. De Grand C4 Picasso detecteert het verkeersbord en geeft de snelheidslimiet aan die u kunt gebruiken als ingestelde snelheid van de cruisecontrol.

ACHTERUITRIJCAMERA

279x120_C4-Picasso_11.jpg

Inparkeren wordt kinderspel dankzij de beelden die door dit systeem worden weergegeven. Zodra de bestuurder naar de achteruitversnelling schakelt, geeft het 12 inch HD-panoramascherm (of het 7 inch touchscreen afhankelijk van het model) de beelden en de visuele herkenningspunten weer, zodat uw auto het juiste traject volgt.

AUTOMATISCHE INSCHAKELING VAN DE KOPLAMPEN

279x120_Grand-C4-Picasso_12.jpg

Met deze functie worden de grote koplampen en de dimlichten ingeschakeld als andere auto’s in het verkeer worden gedetecteerd.

PARK ASSIST

279x120_C4Picasso_13.jpg

Dit systeem helpt bij zowel inparkeren als achteruit inparkeren tussen twee auto’s. Op vraag van de bestuurder detecteert het systeem een parkeerplaats en draait vervolgens in de juiste richting om veilig te parkeren. U hoeft alleen nog maar de auto in de achteruitversnelling te zetten, gas te geven en te remmen.

WAARSCHUWINGSSIGNAAL VOOR HET ONBEDOELD VERLATEN VAN DE RIJSTROOK

600x395_citroen-c4-picasso-afil

Dit systeem helpt om concentratieverlies op de weg tegen te gaan. Het werkt vanaf 65 km/uur en corrigeert het traject van het voertuig en waarschuwt de bestuurder zodra het onbedoeld de rijstrook verlaat, zonder dat de richtingaanwijzer wordt gebruikt. 

VERBONDEN IN DE AUTO

7 INCH TOUCHSCREEN & 12 INCH SCHERM

CITROËN CONNECT NAV

7 INCH TOUCHSCREEN & 12 INCH SCHERM

1500x646_C4Picasso_15.jpg

Met het 7 inch touchscreen kunt u alle functies van de CITROËN C4 Grand Picasso Business bedienen: Uw telefoon, navigatiesysteem, media, besturingsuitrustingen, airconditioning, Mirror Screen...

CITROËN CONNECT NAV

Met CITROËN Connect Nav heeft u in realtime toegang tot verkeersinformatie, alternatieve routes, weergave van parkeerplaatsen en tankstations...

MOTOREN MET EEN LAAG VERBRUIK

Met de PureTech en BlueHDI-motoren is de CITROËN C4 Picasso leverbaar met een CO2-uitstoot vanaf 94 g/km.

Top