[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_Grand-C4-Picasso_1.jpg

De CITROËN Grand C4 Picasso Business is een elegant en dynamisch model dat opvalt door zijn bijzondere contouren, karakter en 3D-lichtsignatuur.

COMPACTE MPV

De CITROËN Grand C4 Picasso ligt op een EMP2-chassis en biedt royale binnenruimte in een compact model.

597x597_Grand-C4-Picasso_3.jpg

MODULARITEIT & COMFORT

De CITROËN Grand C4 Picasso Business is het ultieme model als het gaat om binnenruimte en modulariteit. Dankzij deze nieuwe versie wordt het in de auto stappen nog gemakkelijker en is er royale binnenruimte voor uw passagiers en hun bagage.

KOFFERBAK MET EEN INHOUD VAN 645 LITER

Dankzij de gemotoriseerde achterklep kunt u de kofferbak met 645 liter van de CITROËN Grand C4 Picasso Business gemakkelijk openen en snel en eenvoudig de spullen opbergen... En in de kofferbak kunt u zelfs tot 704 liter aan spullen kwijt als u de stoelen van de 2e rij in de voorste positie plaatst. Met de handsfree achterklep heeft u gemakkelijk toegang tot de kofferbak, zelfs als u uw handen vol heeft!

7 ZITPLAATSEN

In de CITROËN Grand C4 Picasso Business kunnen uw passagiers op 7 zitplaatsen plaatsnemen. Airconditioning, opbergruimte, touchscreen... Een autorit wordt een zeer comfortabele ervaring.

UITRUSTING & TECHNOLOGIE

597x597_Grand-C4-Picasso_6.jpg

De CITROËN Grand C4 Picasso Business is uitgerust met de nieuwste rijhulpmiddelen en de CITROËN Connect Nav waardoor u tijdens al uw professionele autoritten verbonden blijft.

TECHNOLOGIE VOOR MEER PRESTATIE

VERKEERSBORDHERKENNING

279x120_Grand-C4-Picasso_7.jpg

Met dit systeem weet de bestuurder op elk moment wat de snelheidslimiet is. De Grand C4 Picasso detecteert het verkeersbord en geeft de snelheidslimiet aan die u kunt gebruiken als ingestelde snelheid van de cruisecontrol.

ACHTERUITRIJCAMERA

279x120_Grand-C4-Picasso_8.jpg

Inparkeren wordt kinderspel dankzij de beelden die door dit systeem worden weergegeven. Zodra de bestuurder naar de achteruitversnelling schakelt, geeft het 12 inch HD-panoramascherm (of het 7 inch touchscreen afhankelijk van het model) de beelden en de visuele herkenningspunten weer, zodat uw auto het juiste traject volgt.

AUTOMATISCHE INSCHAKELING VAN DE KOPLAMPEN

279x120_Grand-C4-Picasso_9.jpg

Met deze functie worden de grote koplampen en de dimlichten ingeschakeld als andere auto’s in het verkeer worden gedetecteerd.

PARK ASSIST

279x120_Grand-C4-Picasso_10.jpg

Dit systeem helpt bij zowel inparkeren als achteruit inparkeren tussen twee auto’s. Op vraag van de bestuurder detecteert het systeem een parkeerplaats en draait vervolgens in de juiste richting om veilig te parkeren. U hoeft alleen nog maar de auto in de achteruitversnelling te zetten, gas te geven en te remmen.

ACTIEF WAARSCHUWINGSSIGNAAL VOOR HET ONBEDOELD VERLATEN VAN DE RIJSTROOK

279x120_Grand-C4-Picasso_11.jpg

Dit systeem helpt om concentratieverlies op de weg tegen te gaan. Het werkt vanaf 65 km/uur en corrigeert het traject van het voertuig en waarschuwt de bestuurder zodra het onbedoeld de rijstrook verlaat, zonder dat de richtingaanwijzer wordt gebruikt.

VERBONDEN IN DE AUTO

7 INCH TOUCHSCREEN & 12 INCH SCHERM

CITROËN CONNECT NAV

1500x646_Grand-C4-Picasso_12.jpg

Met het 7 inch touchscreen kunt u alle functies van de CITROËN C4 Grand Picasso Business bedienen: Uw telefoon, navigatiesysteem, media, besturingsuitrustingen, airconditioning, Mirror Screen...

Met CITROËN Connect Nav heeft u in realtime toegang tot verkeersinformatie, alternatieve routes, weergave van parkeerplaatsen en tankstations...

597x597_Grand-C4Picasso_13.jpg

MOTOREN MET EEN LAAG VERBRUIK

Met de PureTech en BlueHDI-motoren is de CITROËN Grand C4 Picasso leverbaar met een CO2-uitstoot vanaf 98 g/km.
Top