Verwijzing in seconden
Vorige

Citroën Jumper

  • Acties PRO

Citroën Jumper

v.a. € 21.290 excl. BTW

 

100 jaar Citroën Bedrijfswagens vieren we nu met extra veel jubileumvoordeel: 3 jaar 0% financial lease op Citroën Jumper!

Zoek een dealer Bereken financial lease

100 jaar Citroën Bedrijfswagens

Citroën, al 100 jaar de meest comfortabele partner voor professionals. We vieren dit met 5 jaar 0% financial lease op de nieuwe Berlingo VAN (International Van of the Year 2019). Op de Jumpy (Bestelauto van het jaar 2020) en Jumper vieren wij dit met 3 jaar 0% financial lease.

 

Kiest u een Berlingo VAN? Dan profiteert u van een extra voorraadvoordeel tot € 800!

Terug naar actieoverzicht

Ontdek de modellen
VorigeActievoorwaarden

Tijdelijk beschikbaar:
het exclusieve Origins pakket

Citroën bestaat dit jaar 100 jaar en om ons 100-jarig bestaan extra feestelijk af te sluiten, hebben we nu een speciaal Origins pakket op de Berlingo VAN, Jumpy en Jumper. Dit Origins pakket bestaat uit kwalitatieve accessoires zoals stijlvolle koperkleurige exterieur accenten én Pack Protection; Hét laadruimtepakket voor jouw Citroën bedrijfswagen. Pack Protection is een compleet samengesteld pakket met o.a. een strakke vloerplaat met aluminium afwerking, wandbekleding en schuif- en achterdeurpanelen. Hiermee is jouw bedrijfswagen direct bedrijfsklaar!

Dit exclusieve pakket wordt nu aangeboden voor een extra scherpe prijs van slechts €349 voor de Berlingo Van, €649 voor de Jumpy en €849 voor de Jumper! Is dit stijlvolle pakket iets voor jou? Kom dan snel naar de dealer want het Origins pakket is slechts in beperkte oplage beschikbaar.

Let op: Deze actie is geldig tot 31 december 2019.

Citroën Jumper Origins Pakketten
Top