[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]

CITROËN BERLINGO ELECTRIC, DE REVOLUTIE OP ENERGIEGEBIED

520x293_BerlingoElec_Intro_1.jpg

Minder dan 2 euro per 100 km… En ja, de elektrische auto deelt uw dagelijkse kosten door 5 (volgens AVERE - de Franse organisatie voor de ontwikkeling van elektrische mobiliteit). Een technologische prestatie die niet ten koste gaat van het prestatievermogen, omdat de Citroën Berlingo Electric een mooi acceleratievermogen biedt, 110 km per uur bereikt en een actieradius van 170 km* heeft. Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, dat is een revolutie op energiegebied.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

OPLADEN!

Vergeet tankstations! Dankzij twee stopcontacten kunt u uw voertuig overal opladen, zelfs thuis! Thuis via het stopcontact van 230V kunt u uw voertuig volledig opladen in 8,5 uur (tot 11 uur, afhankelijk van de stroomsterkte), of u kunt binnen 30 minuten versneld opladen bij speciale oplaadpunten. Bovendien lopen de accu's niet leeg als het voertuig stilstaat. Nog beter, ze worden automatisch opgeladen als u langzamer gaat rijden of remt. Dat is pas verantwoord rijden!

PEUGEOT_PAR_2013_018_FR.img.jpg
597x400_BerlingoElec_Design_3.jpg

ELEKTRISCH IS OOK COMFORTABEL!

U profiteert van de Bluetooth handsfree-kit en uw jack om muziek te luisteren van een USB-stick, mobiele telefoon of mp3-speler.

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_BerlingoElec_Design_4.jpg

De Citroën Berlingo Electric is leverbaar in verschillende modellen en voldoet aan de behoeften van uw beroep. Door zijn constructie, expressieve grille en harmonieuze lijnen kunt u het voertuig naar eigen wens inrichten.

597x400_BerlingoElec_Design_5.jpg

TOT 3,7 M³ LAADVERMOGEN

Altijd leverbaar in twee verschillende lengtes: Berlingo (laadvolume tot 3,3 m3) en Berlingo XL (tot 3,7 m3). De Citroën Berlingo Electric biedt u een optimaal laadoppervlak dankzij de handige brede schuifdeuren aan de zijkanten en de asymmetrische, tot 180° te openen, achterdeuren. Er is ruimte voor 2 Europallets, die moeiteloos in- en uitgeladen kunnen worden, vanaf versie L1. De maximale laadcapaciteit is 720 kg!

MODULARITEIT & COMFORT

3 VOORSTOELEN

307x132_BerlingoElec_Confort_6.jpg

Met 3 echte zitplaatsen, verschillende opbergmogelijkheden en een uitstekende binnenruimte kan de Extenso-cabine naar wens worden ingericht.

BIOSCOOP-POSITIE

307x132_BerlingoElec_Confort_7.jpg

De zitting van de buitenste passagiersstoel kan als een bioscoopstoel worden opgeklapt tegen de rugleuning, zodat u grote, hoge voorwerpen in de cabine kunt vervoeren.

UW RIJDEND KANTOOR

307x132_BerlingoElec_Confort_8.jpg

De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan worden neergeklapt om een bureaublad te vormen. 

Zo kunt u uw documenten altijd kwijt!De Citroën Berlingo die op de Nederlandse markt wordt aangeboden is voorzien van een scheidingswand.

Andere uitvoering van de Citroën Berlingo

Rijdt u liever in een Citroën Berlingo die beschikt over een schone dieselmotor? Bekijk dan snel wat deze moderne en veelzijdige bedrijfswagen voor u te bieden heeft.

Top