Verwijzing in seconden

Ontdek onze voorraadmodellen

Via onze carstore kunt u direct digitaal uw auto bestellen. U hoeft er de deur niet voor uit.

Voorraadmodellen Berlingo VAN

CITROËN BERLINGO VAN

NU TE BESTELLEN

Gelanceerd in 1996 en met meer dan 15 miljoen exemplaren geproduceerd, maakt de iconische Citroen Berlingo plaats voor een derde generatie genaamd: Citroën Berlingo VAN. De Berlingo VAN maakt een echte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. De ideale partner voor alle professionals.

De multifunctionele Berlingo Van is nu ook leverbaar in een 100% ëlektrische uitvoering

Het Berlingo Van-gamma is uitgebreid met de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric.

 • Een actieradius van tot wel 275 km* (WLTP)
 • Een snellaadmogelijkheid, zodat het accupakket in 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen
 • Geen concessies op het gebied van laadruimte en uitrusting: identiek aan die van de Berlingo Van
 • De voordelen van ë-comfort
 • De toegang tot services die het dagelijkse gebruik van een elektrische auto vergemakkelijken (op afstand programmeren van het laden, routeplanning, enz.)

* Afhankelijk van de rijstijl: 80% van de bestuurders kan tussen de 190 en 275 km afleggen met het 50kWh-accupakket zonder te hoeven bijladen. De werkelijke actieradius is afhankelijk van de rijstijl, de snelheid, het gebruik van comfortfuncties en accessoires, de buitentemperatuur, het aantal inzittenden, de belading van de auto en de hoogteverschillen op het traject.

Nieuwe Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric

Citroën, al 100 jaar partner van professionals

Bij Citroën begint de historie van de compacte bestelwagen in de jaren 20 van de vorige eeuw. De Berlingo stamt af van een lange reeks Citroën-bedrijfswagens, die in 1928 is begonnen met de C4 Fourgon. In 1950 introduceerde het merk de beroemde "besteleend", de bedrijfswagenuitvoering van de al even iconische 2CV.

In 1978 werd de besteleend opgevolgd door de Acadiane.

In de jaren 80 werd het bestelwagenaanbod sterk gemoderniseerd met de Citroën C15 waarvan in 22 jaar 1,18 miljoen exemplaren zijn geproduceerd.

De volgende revolutie diende zich aan het einde van de 20e eeuw aan: Berlingo! De allereerste generatie die in juli 1996 op de markt kwam, brak dankzij een uniek concept en een ongekend comfort met de heersende tradities. De innovatieve carrosserievorm met een geïntegreerde laadruimte vormde de sleutel tot het succes van Berlingo. Berlingo is in de loop van de jaren uitgegroeid tot de benchmark in zijn segment.

DESIGN

De design en afmetingen van Citroën Berlingo VAN

De stoere en robuuste Citroën Berlingo VAN heeft een dynamisch voorkomen met vloeiende lijnen, zonder agressief over te komen.

 • Een voorzijde in de stijl van het merk en die van zijn grote broer, Citroën Jumpy: een hoge en korte motorkap, en brede koplampen.
 • Een zijaanzicht met vloeiende lijnen en een kenmerkend design van de flanken. Een design dat veel gebruiksgemak en een ruim interieur belooft.

De afmetingen van de Citroën Berlingo VAN

Lengte

mm


Laadlengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm


Laadbreedte

mm

Laadvolume

m3


Nuttige belasting

kg


GVW

kg

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie.

FLEXIBILITEIT EN COMFORT OP MAAT

OP EN TOP VEELZIJDIG!

Als ideale compagnon voldoet de Citroën Berlingo VAN aan de wensen van professionals die zoeken naar een oplossing op maat: verschillende carrosserielengtes en inrichtingen. Het leveringsgamma is zelfs nog verder vergroot met 2 nieuwe uitvoeringen: Worker en Driver.
Citroën Berlingo Van: Worker

De "Worker" voor bedrijven die materiaal en personeel naar hun soms minder goed begaanbare werkterrein vervoeren.

 • Extenso®-cabine: 3 zitplaatsen voorin, het gebruiksgemak van een mobiel kantoor en plaats voor extra lading voorin.
 • Grip Control met Hill Descent Assist, extra bodemvrijheid (+ 30 mm) en grote wielen (690 mm) met Mud & Snow-banden voor extra grip.
 • Een tot 1000 kg vergroot laadvermogen, extra verlichting en sjorogen op halve hoogte tegen de zijwanden voor extra gebruiksgemak.
Citroën Berlingo VAN: Driver

De "Driver" is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun personeel grote afstanden laten rijden of koerierswerk laten doen in stedelijke gebieden.

 • Extra rijcomfort
 • Extra geluidsisolatie
 • Een uitgebreid pakket rijhulpsystemen inclusief Surround Rear Vision technologie
 • 8 inch touchscreen met connectieve autoradio
 • Comfort en gebruiksgemak waarvan u elke dag profiteert.

DE EXTENSO®-CABINE: DRIE ZITPLAATSEN EN EXTRA GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

Citroën Berlingo VAN: Extenso®-cabine

1 - De Extenso®-cabine biedt voorin plaats aan drie inzittenden, dankzij een modulaire 2-zitsbank.

2 - De neerklapbare rugleuning van de middelste stoel is voorzien van een draaibaar schrijftafeltje om de cabine om te toveren tot een rijdend kantoor. Onder de zitting bevindt zich een opbergruimte die met een hangslot kan worden afgesloten.

3 - Door de zitting van de buitenste passagiersstoel op te klappen komt extra ruimte beschikbaar voor het vervoer van breekbare goederen. Het totale laadvolume neemt hiermee toe van 3,3 tot 3,8 m3 bij de M-uitvoering en van 3,9 tot 4,4 m3 bij de XL-uitvoering.

VOORZIENINGEN VOOR ELK GEBRUIK

Citroën Berlingo VAN: optimale toegankelijkheid

OPTIMALE TOEGANKELIJKHEID

Om, waar de auto ook geparkeerd staat, het in- en uitladen aanzienlijk te vergemakkelijken biedt de Citroën Berlingo VAN:

 • één of twee schuifdeuren waarvan de breedte van de deuropening is toegenomen tot 675 mm en de hoogte tot 1072 mm
 • asymmetrische achterdeuren (40/60) die tot een hoek van 180° kunnen worden geopend
 • een geoptimaliseerde breedte tussen de wielkasten
Citroën Berlingo VAN: ongekende laadmogelijkheden

ONGEKENDE LAADMOGELIJKHEDEN

De Citroën Berlingo VAN heeft een laadvolume van tot wel 4,4 m3 en een laadvermogen van tussen de 650 en 1000 kg. Hij kan worden voorzien van een overbelastingsindicator die u waarschuwt wanneer de maximaal toegestane massa wordt overschreden.

Het laadruimtepakket, dat bestaat uit extra led-verlichting, 4 extra sjorogen en een 12V-aansluiting, biedt u extra gebruiksgemak.

ONS MOTTO: COMFORT

Citroën Berlingo VAN: comfort voor ontspannen rijden

COMFORT VOOR ONTSPANNEN RIJDEN

De Citroën Berlingo VAN weet onder alle omstandigheden zijn inzittenden optimaal te isoleren van de weg. Hij heeft zijn geweldige rijcomfort te danken aan de hoge zitpositie, de vering en de geluidsisolatie. De stoelen bieden zowel korte als lange mensen optimaal zitcomfort. Ze zijn voorzien van een hoogte- en lendensteunverstelling en een eigen armsteun. Optioneel is stoelverwarming leverbaar.

In de dagelijkse praktijk zult u ook het keyless entry and start-systeem, de elektrische parkeerrem en het head-up kleurendisplay waarderen. Ze behoren tot de 20 rijhulpsystemen waarmee de Citroën Berlingo VAN kan worden voorzien.

Citroën Berlingo VAN: rijdend kantoor

WERKCOMFORT: RIJDEND KANTOOR

De cabine van de Citroën Berlingo VAN is ontworpen als een mobiel kantoor, zodat u onderweg gemakkelijk kunt werken.

Zo kunt u uw laptop opladen via de 220V-aansluiting en hem vervolgens opbergen in de TopBox.

Ook de draadloze smartphonelader is bijzonder praktisch. Daarnaast beschikt u over twee USB- en twee 12V-aansluitingen.

In de multifunctionele Extenso®-cabine kunt u comfortabel werken dankzij het draaibare schrijftafeltje op de achterzijde van de rugleuning van de middelste stoel.

SURROUND REAR VISION

Citroën Berlingo VAN is leverbaar met een voor bedrijfswagens uniek systeem: de Surround Rear Vision-technologie die voor een onovertroffen zicht zorgt. Het 5 inch-scherm op de plaats van de binnenspiegel geeft de beelden van de twee camera's (één in de voet van de buitenspiegel aan passagierszijde en één aan de bovenzijde van de achterdeuren) weer.

3 mogelijke weergaven:

 • Een beeld van de omgeving achter de auto: het scherm geeft een beeld met een groot bereik weer van wat zich recht achter de auto bevindt, voor een optimaal overzicht van de omgeving
 • Een beeld van de omgeving naast de auto: het scherm geeft een beeld van de omgeving aan de passagierszijde weer om de dode hoek te beperken
 • Achteruitrijcamera: het scherm geeft een beeld weer van wat zich dicht bij de achterzijde van de auto bevindt, om het achteruitrijden te vergemakkelijken
Citroën Berlingo VAN: Surround Rear Vision
Citroën Berlingo VAN: online navigatie in uw directe blikveld

ONLINE NAVIGATIE IN UW DIRECTE BLIKVELD

Met Citroën Connect Nav, een online 3D-navigatiesysteem, kunt u spraakcommando's gebruiken om het navigatiesysteem, de telefoon en het multimediasysteem te bedienen zonder uw ogen van de weg te hoeven wenden. In combinatie met online services, zoals TomTom Traffic, voor verkeersinformatie in real time, geeft dit systeem informatie over de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven, en informatie over het weer.

Dankzij Mirror Screen kunt u de met het autorijden compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het 8 inch touchscreen.

Citroën Berlingo Van: grip onder alle omstandigheden

GRIP ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

De Citroën Berlingo VAN is leverbaar met Grip Control en Hill Descent Assist. De Grip Control regelt afhankelijk van de grip de aandrijfkracht van de voorwielen, terwijl de Hill Descent Assist ervoor zorgt dat u gecontroleerd en op constante snelheid een steile helling kunt afdalen. Voor een nog effectievere werking wordt deze technologie, die altijd wordt geleverd met het Pack Chantier, gecombineerd met een 30 mm grotere bodemvrijheid, een beschermplaat onder de motor en grote wielen met een diameter van 690 mm voorzien van Mud & Snow-banden.

20 RIJHULPSYSTEMEN


Motoren van de nieuwste generatie

De Citroën Berlingo VAN: motoren

Een nieuw licht platform en efficiënte motoren voor een dynamisch rijgedrag, een optimaal rijcomfort en zo laag mogelijke gebruikskosten.

 • 4 uitvoeringen met dieselmotor: BlueHDi 75, BlueHDi 100, BlueHDi 100 S&S, BlueHDi 130 S&S, waarvan de BlueHDI 130 S&S ook beschikbaar is met de EAT8-transmissie.
 • 1 uitvoering met een benzinemotor: PureTech 110 S&S, leverbaar in de loop van 2019.

De 8-traps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission) van de nieuwste generatie, met schakelflippers aan de stuurkolom, biedt zowel bij lange als korte ritten een optimaal rijcomfort.

BEDRIJFSWAGENS OP MAAT

DIE PERFECT PASSEN BIJ UW WERKZAAMHEDEN

De nieuwe Citroën Berlingo VAN: bedrijfswagens op maat

De Citroën Berlingo VAN biedt u een ruime keuze aan carrosserievarianten om zo goed mogelijk op uw behoeften aan te sluiten. Zo kan hij worden omgebouwd tot bijvoorbeeld koelauto of worden aangepast als rolstoel- of invalideauto. Ook kan Citroën Berlingo VAN worden geleverd met vierwielaandrijving.

OPTIMALISEER UW WAGENPARKBEHEER MET CITROËN EN FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Free2Move Connect Fleet en Free2Move Fleet Sharing zijn gemakkelijk op te zetten en voor elk bedrijf mogelijk.

U kunt het beheer van uw wagenpark ook voor een deel overlaten aan uw Citroën-dealer door aan te geven dat u wilt dat de onderhoudsmeldingen door de dealer worden ontvangen.

MINIATUURVERSIES CITROËN BERLINGO VAN

Laat u verleiden door de exacte miniatuurversie van de Berlingo VAN. Verkrijgbaar op schaal 1/64 in 3 kleuren: Bleu, Blanc en Rouge.

miniatuurversie Citroën Berlingo VAN
Top