Verwijzing in seconden
REISCOMFORT
REISCOMFORT

Een gezellig interieur, een verhoogde zitting, verschuifbare stoelen, een panoramadak, een optimaal rijcomfort en een hoogwaardige geluidsdemping... Het hele gezin geniet van de reis en voelt de tijd nauwelijks voorbijgaan. Zoals thuis…

HELDERHEID
HELDERHEID

Dankzij het panoramadak, bestaande uit twee afzonderlijk afschermbare delen, de vele glazen ruiten en de schuifdeuren aan de zijkant, baadt het interieur van de Citroën Jumpy Combi in een rustgevend licht, zonder dat u ook maar iets van het panorama hoeft te missen... Met de Citroën Jumpy Combi geniet u steeds een maximaal uitzicht!

HANDSFREE
HANDSFREE

Heeft u uw handen vol? Geen probleem! Een voetbeweging onder de hoek van de achterbumper volstaat om de schuifdeuren te openen. Een enorme uitkomst voor wie een babystoel of verhoogkussen moet installeren.

RIJD DIRECT WEG IN EEN VAN ONZE VOORRAADMODELLEN

Wanneer u kiest voor een auto uit voorraad, rijdt u al heel snel in uw nieuwe Citroën. Dat betekent ook dat u plannen kunt maken voor een dagje weg of uw vakantie kunt gaan invullen. Niet met het vliegtuig of de trein, maar uiterst relaxed en comfortabel met uw nieuwe auto.

 

DE JUMPY COMBI IS NU OOK TE BESTELLEN

IN DE 100% ELEKTRISCHE UITVOERING

De Jumpy Combi range is uitgebreid met de komst van de nieuwe Citroën ë-Jumpy Combi - 100% ëlectric.

  • De ë-Jumpy Combi - 100% ëlectric heeft een actieradius tot wel 330 km (WLTP-cyclus)
  • Aan een openbaar laadpunt 80% van de accu opladen in maar 30 minuten bij een 50kWh versie. Bij een 75kWh versie duurt het opladen tot 80% 45 minuten
  • Verkrijgbaar in 3 lengtevarianten: XS, M en XL
  • Soepel en comfortabel rijden in de ë-comfort modus
  • Toegang tot services die het dagelijkse gebruik van een elektrische auto vergemakkelijken (op afstand programmeren van het laden, routeplanning, enz.)

Citroën ë-Jumpy Combi
De Citroën Jumpy Combi is de ideale auto voor professioneel personenvervoer. In elke lengte - van de compacte XS tot de XL - biedt hij plaats aan 9 personen met hun bagage.
Citroën Jumpy Combi: onberispelijk exterieurdesign

EEN ONBERISPELIJK EXTERIEURDESIGN

Net als de bedrijfswagenuitvoering draagt deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Citroën Jumpy alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen.

De voorzijde valt verder op door de brede, stevige voorbumper. Deze is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de Jumpy Combi accentueren.

Citroën Jumpy Combi: ruimte voor tot wel 9 inzittenden

RUIMTE VOOR TOT WEL 9 INZITTENDEN

De robuuste en functionele Citroën Jumpy Combi biedt vele mogelijkheden om de opstelling van de stoelen aan uw eigen wensen aan te passen. Alle achterstoelen* kunnen worden verwijderd, zodat u beschikt over een laadvolume van 4,50 m3 bij de XS tot wel 6 m3 bij de XL. De zitplaatsen van de tweede zitrij kunnen met één handbeweging worden weggeklapt voor een gemakkelijke toegang tot de derde zitrij.

* Optioneel

De afmetingen van de Citroën Jumpy Combi

Lengte

4606 mm


Laadlengte

2063/266 mm

Breedte

1920/2204 mm

Hoogte

1905 mm


Laadbreedte

1334 mm

Laadvolume

m3


Nuttige belasting

kg


GVW

2685 kg

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

De Citroën Jumpy Combi is leverbaar in twee lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m*) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden.

De beste minibus is tenslotte een korte minibus.

lm:jkhjk

HANDSFREE OPENEN

Citroën SpaceTourer: de schuifdeuren handsfree openen

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: u kunt de schuifdeuren openen door een beweging met de voet te maken onder de hoek van de achterbumper. Bijzonder handig als u een kinderzitje of zitverhoger wilt plaatsen.

Citroën SpaceTourer: head-up display

HEAD-UP DISPLAY

Het head-up display projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden!

 

 

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

  • Realtime verkeersinformatie
  • Tankstations
  • Parkeren
  • Weer
  • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 99 per jaar of € 199 voor drie jaar.

 

Citroën Connect Nav met Connected Services

 

Top