Verwijzing in seconden

DESIGN

Trekt u er graag op uit? Met de Citroën SpaceTourer kunt u alle kanten op!

Deze karaktervolle Grand MPV vergemakkelijkt u het leven. Met zijn gezellige en flexibel in te delen interieur is het de ideale auto om met het gezin of vrienden op stap te gaan. Hij kenmerkt zich door vloeiende lijnen en een zelfverzekerde en stoere uitstraling.

 

wk3821_Citroen-SpaceTourer-661x370

Afmetingen van de Citroën SpaceTourer

Lengte

4606 mm


Laadlengte

2063/282 mm

Breedte

1920/2204 mm

Hoogte

1905 mm


Laadbreedte

1334 mm

Laadvolume

m3


Nuttige belasting

kg


GVW

2700 kg

OP MAAT GEMAAKT VOOR ELKE UITDAGING

FRAAIE PROPORTIES

SpaceTourer-Longueurs

De Citroën SpaceTourer is leverbaar in twee lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m). De M is een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden.

De beste Grand MPV is tenslotte een korte Grand MPV.

SLECHTS 1,90 M HOOG

SpaceTourer-Hauteur

De Citroën SpaceTourer kunt u parkeren in elke ondergrondse parkeergarage. Dankzij zijn afmetingen en korte draaicirkel voelt de wendbare Citroën SpaceTourer zich even goed thuis in de stad als op de snelweg.

ONTDEK DE CITROËN SPACETOURER IN DE VIDEO

 

Afgeronde vormen, een kenmerkend design en fraaie proporties kenmerken de Citroën SpaceTourer die in 7 kleuren leverbaar is: Noir Perla Nera, Brun Rich Oak, Gris Platinium, Gris Acier, Orange Tourmaline, Sable en Blanc Banquise.

CITROËN ADVANCED COMFORT

SpaceTourer-Wild

In het ruime interieur van de Citroën SpaceTourer, waarin ontspannen reizen centraal staat, profiteert elke inzittende van comfort van het hoogste niveau. Lange ritten, vakanties of uitstapjes: u reist altijd comfortabel en ontspannen.

EXTRA RIJGEMAK

 

Het dashboard is zo ingedeeld dat de bestuurder alles binnen handbereik heeft en perfect kan overzien, zoals het instrumentenpaneel met fraaie en moderne meters, het 7 inch touchscreen, de bediening van de verwarming, de opbergvakken en de toetsen voor het openen van de elektrisch bedienbare schuifdeuren.

Extra rijgemak
Een uitnodigend interieur

EEN UITNODIGEND INTERIEUR

 

De stoelen zijn bekleed met een zachte en prettig aanvoelende stof die een hoog zitcomfort garandeert. Voor een optimaal comfort kunnen de passagiers op de tweede zitrij beschikken over individuele verschuifbare stoelen met een verstelbare rugleuning, een comforthoofdsteun en armsteunen. Onderweg even een dutje doen met het gezin? Geen enkel probleem!

Tweedelig panoramadak

TWEEDELIG PANORAMADAK

Dankzij het tweedelige panoramadak, waarvan beide delen afzonderlijk kunnen worden afgeschermd, profiteren alle inzittenden van de Citroën SpaceTourer van het daglicht. Het centraal geplaatste Pavillon Comfort bevat de aanjagers die een zachte luchtstroom genereren, net als in een vliegtuig.

De led-verlichting zorgt 's nachts voor een harmonieuze sfeer in het interieur.

Handsfree te bedienen schuifdeuren

HANDSFREE TE BEDIENEN SCHUIFDEUREN

Bij de Citroën SpaceTourer hoeft u slechts uw voet onder de hoek van de achterbumper te bewegen om de schuifdeur aan uw zijde te ontgrendelen en automatisch te laten openen. Met dezelfde beweging kunt u de schuifdeur dankzij deze praktische, ingenieuze en unieke functie ook weer sluiten en de auto vergrendelen.

Te openen achterruit

TE OPENEN ACHTERRUIT

De Citroën SpaceTourer doet er alles aan om u het leven te vergemakkelijken. Ook als er weinig ruimte is achter de auto, kunt u dankzij de te openen achterruit gemakkelijk voorwerpen in de bagageruimte leggen en eruit halen. Of een jas of een ander voorwerp van de hoedenplank pakken. 

OP-EN-TOP FLEXIBEL

SpaceTourer-Modularity

 

De Citroën SpaceTourer past zich aan al uw wensen aan.

  • De tweede en derde zitrij bestaan uit een tweezitsbank en een stoel die onafhankelijk van elkaar kunnen worden verschoven om zo de beschikbare beenruimte voor de passagiers aan te passen.
  • Voor het vervoeren van allerlei soorten voorwerpen kunnen de rugleuningen van de stoelen onafhankelijk van elkaar worden neergeklapt, inclusief die van de voorpassagiersstoel.
  • Desgewenst kunt u in een handomdraai de achterstoelen verwijderen zodat u beschikt over een volledig vlakke laadvloer en de beschikbare ruimte helemaal kunt benutten (van 3397 liter bij de XS tot 4554 liter bij de XL).

Voor optimaal comfort is er ook een uitvoering met 7 zitplaatsen en 2 verschuifbare en draaibare individuele stoelen in plaats van de 2-zitsbank en stoel op de tweede zitrij. En met het oog op de veiligheid van de kleintjes zijn alle zitplaatsen achter voorzien van een Isofix-bevestiging.

TECHNOLOGIE

SpaceTourer-Highway

De Citroën SpaceTourer is voorzien van 16 praktische veiligheids- en rijhulpsystemen, waaronder keyless entry and start, het head-up kleurendisplay, de adaptieve cruise control en Active Safety Brake, om u het rijden binnen en buiten de stad gemakkelijker en veiliger te maken.

ALTIJD VERBONDEN MET DE BUITENWERELD

Connect Nav

CONNECT NAV

 

De Citroën Connect Nav is een permanent met internet verbonden 3D-navigatiesysteem dat kan worden bediend via spraakcommando's of het 7 inch touchscreen. Met de Citroën Connect Nav beschikt u over Connected Services, zoals TomTom Traffic voor verkeersinformatie in real time, een service die de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven weergeeft en optioneel de service Gevarenzones die u onderweg op de hoogte houdt van ongevalgevoelige plekken en gevarenzones.

MIRROR SCREEN

 

Met Mirror Screen kunt u gemakkelijk en intuïtief naar muziek op uw smartphone luisteren. De compatibele apps van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen van uw auto.

Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™, Android Auto en MirrorLink®.

Mirror Screen

15 RIJHULPSYSTEMEN

AANDRIJFLIJNEN

SpaceTourer-Highway-Moteur-FR

Bij de Citroën SpaceTourer hebt u de keuze uit 4 dieselmotoren die beschikken over de BlueHDi-technologie. Deze technologie maakt niet alleen een beduidend lagere uitstoot van stikstofoxide (NOx) mogelijk, maar ook een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. Het geraffineerde onderstel garandeert onder alle omstandigheden een uitstekende wegligging terwijl het moeiteloos de oneffenheden in het wegdek dempt.

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT8

 

Deze transmissie is leverbaar in combinatie met de BlueHDi 180 S&S-dieselmotor en combineert rijplezier met lage verbruiks- en emissiecijfers. Dankzij de Quickshift-technologie schakelt deze automatische transmissie snel en vloeiend; een garantie voor dynamiek en souplesse, zowel op de snelweg als in stadsverkeer. De automatische transmissie EAT8 schakelt altijd bij het juiste toerental en zorgt zo voor een brandstofverbruik en een CO2-uitstoot die tot de laagste in het segment behoren.

575x300-SpaceTourer-BVA

Extra luxe versies

Citroën SpaceTourer Business

CITROËN SPACETOURER BUSINESS

Met zijn chique uiterlijk is de Citroën SpaceTourer Business de ideale auto voor zakelijk personenvervoer. Het aantal zitplaatsen, de opstelling daarvan en de uitrusting kunt u aan uw eigen wensen aanpassen. Deze in 2 lengtes leverbare uitvoering biedt plaats aan tot wel 9 inzittenden en hun bagage.

Citroën SpaceTourer Business Lounge

CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

Zowel de bestuurder als de passagiers profiteren van de kwaliteiten van de Citroën SpaceTourer Business Lounge: het elegante design, het geraffineerde comfort en de hoogwaardige voorzieningen. Met zijn luxe interieur biedt de Citroën SpaceTourer Business Lounge zijn passagiers comfort van het hoogste niveau. Daarvan getuigen de salonopstelling* van de met leder beklede, individuele stoelen en de verschuifbare en wegklapbare tafel, en de extra getinte zijruiten die het interieur van de buitenwereld afschermen.

*optioneel

HAAL MEER UIT HET WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Top