Verwijzing in seconden
GRIP CONTROL
GRIP CONTROL

De nieuwe Citroën C3 Aircross voelt zich ook buiten de stad in zijn element. Dankzij de Grip Control met Hill Descent Assist zijn onverharde paden geen enkel probleem. 

Flexibiliteit
Flexibiliteit

De C3 Aircross heeft het meest flexibele interieur van zijn segment: de rugleuning van de achterbank kan in twee delen (1/3 - 2/3) worden neergeklapt en de zitting kan in twee afzonderlijke delen over een lengte van 150 mm worden verschoven. 

Opbergruime
Opbergruime

Het interieur van de nieuwe C3 Aircross beschikt over een groot aantal praktische opbergruimtes zodat allerlei voorwerpen er hun plaatsje kunnen vinden. 

Kofferbakvolume
Kofferbakvolume

De inzittenden hoeven zich qua bagage niet te beperken! De C3 Aircross heeft namelijk de grootste bagageruimte in zijn klasse, die bovendien gemakkelijk toegankelijk is dankzij de brede, wijd openslaande achterklep en de lage laaddrempel.

CITROËN C3 AIRCROSS SUV ACTIES

Geïnteresseerd in een Citroën? Bekijk hieronder alle acties voor Citroën C3 Aircross SUV en profiteer van extra voordeel op een nieuwe Citroën C3 Aircross SUV!

 

 

Zakelijke rijder
Citroën C3 Aircross SUV Business

Zakelijke rijder

C3 Aircross SUV Business

Rijklaar v.a. € 25.090 incl. BTW

 

Met deze compacte SUV kunt u in alle ruimte genieten op weg naar een business meeting. Daarnaast leent het flexibele interieur zich voor meer bagage, u kunt dus makkelijk alles meenemen wat u nodig heeft!

 

Rijd nu een C3 Aircross SUV Business met slechts € 170 bijtelling per maand*!

 

En als u nu een businessmodel aanschaft krijgt u een lederen bekleding cadeau! Bekijk onderaan de pagina meer informatie over deze actie.

Vraag offerte aan Ga naar de dealer

Zakelijke rijder

Wilt u een auto van de zaak rijden of bent u ondernemer? Bekijk dan nu de aantrekkelijke bijtellingstarieven van de Citroën businessmodellen. Profiteer bijvoorbeeld nu bij een nieuwe C5 Aircross SUV van een bijtelling van slechts 223 euro per maand*!

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

 

 

Operational Lease
Citroën C3 Aircross SUV Business

Operational Lease

C3 Aircross SUV Business

v.a. € 419 p.m. excl. BTW*

 

Rijd nu nog voordeliger in Citroën C3 Aircross SUV met Operational Lease via Free2Move Lease. Nu tijdelijk vanaf € 419* per maand excl. BTW!

Ga naar de dealer

Operational Lease

Maak gebruik van het aantrekkelijke maandtarief van Operational Lease via Free2Move Lease. Zo kunt u nog voordeliger genieten van onze businessmodellen.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

* Actievoorwaarden
Top