Verwijzing in seconden

EEN UNIEK DESIGN EN EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

De Citroën C3 Business heeft een puur design met expressieve en onderscheidende vormen. Hij valt op door zijn innovatieve karakter en sterke persoonlijkheid: met zijn lichtsignatuur met led-dagrijverlichting, achterlichten met 3D-effect, spatbord- en dorpelverbreders, grote wielen en Airbumps® op de flanken heeft hij een unieke stijl met een dynamische en zelfverzekerde uitstraling. 

Een vernieuwend visitekaartje voor uw bedrijf!

 

11 RIJHULPSYSTEMEN
11 RIJHULPSYSTEMEN

De Citroën C3 Business is voorzien van 11 rijhulpsystemen. Ze staan garant voor zorgeloos en veilig autorijden, vergemakkelijken het parkeren, helpen de bestuurder en waarschuwen wanneer een aanrijding dreigt. Een veilig gevoel voor alle inzittenden.

VELE OPBERGMOGELIJKHEDEN
VELE OPBERGMOGELIJKHEDEN

De Citroën C3 Business is voorzien van een handig centraal opbergvak dat voorin zoveel mogelijk ruimte vrijhoudt, in combinatie met het grootste dashboardkastje van het segment (6,25 liter). Met een bagageruimte van 300 liter is hij ideaal voor zakelijk gebruik.

RIJCOMFORT
RIJCOMFORT

De Citroën C3 Business biedt het beste veercomfort van het segment, comfortabele stoelen en een geluidsisolatie waarmee het interieur u het gevoel geeft van een cocon. Met Citroën Advanced Comfort® is elke autorit een ontspannen en plezierig moment.

4 CONNECTIVITEITSTECHNOLOGIEËN
4 CONNECTIVITEITSTECHNOLOGIEËN

De Citroën C3 Business is uitgerust met de nieuwste innovaties op het gebied van connectiviteit die in het dagelijkse gebruik hun nut telkens weer bewijzen: ConnectedCAM Citroën®, functie Mirror Screen waarmee het scherm van een smartphone op het touchscreen van de auto kan worden weergegeven, Citroën Connect Nav en Citroën Connect Box.

EFFICIËNTE MOTOREN

En rijplezier

De Citroën C3 Business is leverbaar met verschillende BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren die niet alleen garant staan voor veel rijplezier, maar ook zuinig en schoon voor het milieu zijn.

Dankzij de BlueHDi-technologie, een uitlaatsysteem waarin het roetfilter wordt gecombineerd met de SCR-technologie, heeft Citroën de uitstoot van dieselmotoren doeltreffend en duurzaam weten te beperken.

De PureTech 110-benzinemotor is in 2018, voor het vierde opeenvolgende jaar, onderscheiden met de titel "International Engine of the Year".

Efficiënte motoren

Comfort

Prestaties en rijplezier, elke dag opnieuw

Comfort

De Citroën C3 profiteert van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Het doel van dit programma is om innovatieve, hightech en intelligente oplossingen te bieden die het comfort van elke inzittende verhogen.

Daarom zijn de stoelen van de Citroën C3 ruim bemeten, wat een belangrijke factor is voor het comfort en welzijn van de inzittenden. Hieraan wordt ook bijgedragen door de warme materialen met lichte kleuren, die zijn geïnspireerd op toepassingen buiten de auto-industrie.

De Citroën C3 biedt ook een onovertroffen veercomfort en is voorzien van een uitstekende geluidsisolatie.

...

11 RIJHULPSYSTEMEN

Connectedcam Citroën®

CONNECTEDCAM CITROËN®

Voor de veiligheid van uw medewerkers

De Citroën C3 Business is een moderne auto en is dus vanzelfsprekend uitgerust met technologieën die in het dagelijkse gebruik telkens weer hun nut bewijzen.

Zo kun je kiezen voor de ConnectedCAM Citroën®, een achter de binnenspiegel gemonteerde camera. Deze Full HD camera beschikt over een intern geheugen van 16 GB en een GPS.

De ConnectedCAM Citroën® neemt op wat de bestuurder voor zich ziet gebeuren. De video-opname kan bij een ongeval eventueel als bewijs dienen bij het bepalen van de aansprakelijkheid. De camera beschikt over een geolokalisatiefunctie zodat uw Citroën C3 Business gemakkelijk terug te vinden is.

UNIEKE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN

Een waardig visitekaartje voor uw bedrijf

De Citroën C3 Business kan aan uw smaak en de huisstijl van uw bedrijf worden aangepast met 9 carrosseriekleuren en 3 dakkleuren.

Een scala aan mogelijkheden, waarbij ook de sierlijsten van de mistlampen en de buitenspiegelkappen van kleuraccenten kunnen worden voorzien.

De Airbumps® van Citroën C3 Business zijn niet alleen een stijlelement, maar beschermen ook de carrosserie en beperken zo de kosten voor het repareren van kleine schades. Met of zonder Airbumps®: kies zelf de look voor uw Citroën C3 Business!

Citroën C3 Business: unieke personalisatiemogelijkheden

CITROËN & FREE2MOVE

OPTIMALISEER UW WAGENPARKBEHEER

Met behulp van het softwarepakket Free2Move Connect Fleet voor wagenparkbeheer kunt u online en in real time uw wagenpark in de gaten houden en ervoor zorgen dat de kosten van uw wagenpark zo laag mogelijk blijven.

 

Met Free2Move Fleet Sharing biedt u uw medewerkers een digitale oplossing voor autodelen zodat u de reiskosten van uw bedrijf kunt verlagen.

 

Top