Verwijzing in seconden

DE COMPACTE AUTO VOLGENS CITROËN

 

In 2020 zet Citroën zijn offensief voort met de ongeëvenaard comfortabele Nieuwe Citroën C4 Business die een nieuw tijdperk inluidt voor het Citroën-design.

De Nieuwe Citroën C4 Business is een waardig lid van de familie van compacte Citroën-hatchbacks die al 92 jaar lang bekend staan om hun comfort en karakter. Sinds 1928 hebben 10 generaties elkaar opgevolgd. In totaal zijn er meer dan 12,5 miljoen exemplaren verkocht.

De Nieuwe Citroën C4 Business is leverbaar met benzine- en dieselmotoren.

 

Een karakteristieke stijl, een eigen identiteit
Een karakteristieke stijl, een eigen identiteit

De Nieuwe Citroën C4 Business kenmerkt zich door:

 • Het elegante, fraaie en sportieve design van een compacte hatchback: een aerodynamisch profiel, verfijnde vormen met onderscheidende details, een nieuwe lichtsignatuur voor en achter
 • Het stoere karakter van een SUV: grote wielen en gespierde lijnen.

Ongeëvenaard comfort
Ongeëvenaard comfort

 • De Nieuwe Citroën C4 Business beschikt over de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor eersteklascomfort, het "vliegend tapijt"-gevoel, dynamische rijsensaties en rijplezier in optima forma.
 • Advanced Comfort Seats met een dikkere toplaag van schuimmateriaal met hoge dichtheid voor een optimaal comfort: betere demping van trillingen, geen neiging tot doorzakken bij lange ritten en een lange levensduur.

Compact en ruim
Compact en ruim

Of u nu door de week alleen rijdt of in het weekend samen met anderen, de Nieuwe C4 Business biedt u:

 • Compacte buitenmaten voor een prettige handelbaarheid,
 • Een ruim interieur: zo beschikken de achterpassagiers over veel beenruimte (198 mm).

Altijd connected
Altijd connected

Qua connectiviteit biedt de Nieuwe Citroën C4 Business u het beste wat u zich kunt wensen:

 • Een 10'' touchscreen tablet dat compatibel is met Android Auto en Apple CarPlay™
 • Een draadloze lader voor uw smartphone
 • Het 3D Connect Nav-navigatiesysteem met stemherkenning
 • Connect Assist, bestaande uit de gratis services SOS en Assistance die in geval van nood of pech uw auto geolokaliseren zodat de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn.

20 rijhulpsystemen
20 rijhulpsystemen

Voor nog gemakkelijker, veiliger, comfortabeler en ontspannender rijden is de Nieuwe Citroën C4 Business leverbaar met 20 rijhulpsystemen.

Motoren

Benzine of diesel

Nieuwe Citroën C4 Business

De benzine- en dieselmotoren van de Nieuwe Citroën C4 Business zijn van de nieuwste generatie en voldoen aan de Euro 6d-normen:

 • Soepel en zuinig rijden
 • Benzinemotoren met vermogens van 100 tot wel 155 pk
 • Dieselmotoren van 110 en 130 pk
De EAT8-automaat met 8 versnellingen

De EAT8-automaat met 8 versnellingen bedient u via een nieuwe selectiehendel van geguillocheerd metaal. De drie standen R (achteruit), N (neutraal) en D (vooruit) zijn hiermee gemakkelijk te selecteren. Daarnaast zijn er twee toetsen:

 • P voor de parkeerstand,
 • M voor de handbediende stand.

De afmetingen van de Citroën C4 Business

Lengte

4360 mm

Breedte

1834/2032 mm

Hoogte

1525 mm

Inhoud kofferbak

380000 / 1250000 m3

20 RIJHULPTECHNOLOGIEËN

Nieuwe Citroën C4 : Open de weg

Citroën & Free2Move

HAAL MEER UIT HET WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Top