Verwijzing in seconden

Citroën C4 Cactus Business: de vernieuwde C4 Cactus Business is met zijn moderne technologieën en motoren een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en toonaangevende comfort. De Citroën C4 Cactus Business is een ultracomfortabele hatchback en de ideale auto voor wie regelmatig lange ritten maakt of vaak onderweg is.

 

Vering met Progressive Hydraulic Cushions™
Vering met Progressive Hydraulic Cushions™

De Citroën C4 Cactus Business is uitgerust met een hightech veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ die garant staan voor een onovertroffen rijcomfort. Deze strijken zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek moeiteloos glad, zodat u het gevoel krijgt te zweven over de weg terwijl de wegligging en de stabiliteit van de carrosserie onder alle omstandigheden van een hoog niveau zijn.

Advanced Comfort Seats
Advanced Comfort Seats

De stoelen zijn op innovatieve wijze vervaardigd met een structuur die bestaat uit schuimmateriaal met een hoge dichtheid in de kern en getextureerd en verdikt schuimmateriaal aan het oppervlak, waardoor ze een zacht comfort en een optimale steun bieden.

12 rijhulpsystemen
12 rijhulpsystemen

12 rijhulpsystemen die garant staan voor zorgeloos en veilig autorijden: probleemloos parkeren dankzij de Park Assist, minder kans op een bekeuring dankzij de verkeersbordherkenning en minder kans op een ongeval dankzij de Driver Attention Alert en de Active Safety Brake.

Citroën Connect Nav met Mirror Screen
Citroën Connect Nav met Mirror Screen

Citroën Connect Nav: navigatiekaarten met 3D-weergave, realtime Connect-services (o.a. TomTom® Traffic) en spraakherkenning.
Mirror Screen: Android Auto, Apple CarPlay™, MirrorLink®
Citroën Connect Box: noodoproep en pechhulpoproep met plaatsbepaling van de auto, 24/7 beschikbaar.

Schone en krachtige motoren

5 MOTOREN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Schoon en krachtig

De Citroën C4 Cactus Business biedt volop dynamiek en rijplezier dankzij het lichte en efficiënte platform en de motoren van de nieuwste generatie. De tot Engine of the Year* verkozen PureTech-benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Euro 6.2-normen.

De automatische transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor, staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort. De Citroën C4 Cactus Business is ook leverbaar met de PureTech 130 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

(*) Citroën heeft in 2015, 2016, 2017 en 2018 de International Engine of the Year-award ontvangen voor de motoren PureTech 110 en PureTech 130 S&S in de categorie motoren met een cilinderinhoud van 1,0 tot 1,4 liter. De verkiezing "International Engine of the Year" wordt georganiseerd door de jury van de door het Britse blad "Engine Technology International".

De afmetingen van de Citroën C4 Cactus

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

Inhoud kofferbak

m3

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

12 RIJHULPSYSTEMEN

Ontdek de Citroën C4 Cactus in de video!

OPTIMALISEER UW WAGENPARKBEHEER MET CITROËN EN FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Top