Verwijzing in seconden

MPV MET 5 ZITPLAATSEN

De Citroën C4 SpaceTourer Business biedt u het beste van de knowhow van Citroën op het gebied van interieurdesign, comfort en technologie. Zijn karaktervolle uiterlijk valt op door de moderne en dynamische vormgeving. De C4 SpaceTourer Business biedt u als zakelijke rijder een ongeëvenaard comfort, bijzonder veel ruimte, flexibele gebruiksmogelijkheden en praktische connectiviteitstechnologieën.

 

Innovatief design
Innovatief design

Een expressieve voorzijde, een lichtsignatuur met 3D-effect, dynamische lijnen en een gedurfd uiterlijk: de Citroën C4 SpaceTourer is een auto waarmee reizen een nieuwe dimensie krijgt! De voorruit en het panoramadak van de Citroën C4 SpaceTourer zorgen voor een zee van licht in het interieur.

Een compacte MPV
Een compacte MPV

De Citroën C4 SpaceTourer geeft u en uw passagiers alle ruimte, terwijl zijn compacte afmetingen hem een handzaam karakter geven met een lengte van 4,44 m, een breedte van 1,83 m, een hoogte van 1,61 m en een wielbasis van 2,78 m.

Een ruim en flexibel interieur
Een ruim en flexibel interieur

De Citroën C4 SpaceTourer biedt een royale bagageruimte van 537 liter, die zelfs nog kan worden vergroot tot 630 liter door de stoelen op de 2e zitrij naar voren te schuiven. De elektrisch bediende handsfree-achterklep maakt u het inladen gemakkelijker, zelfs als u uw handen vol hebt! Een geventileerd dashboardkastje, talrijke opbergmogelijkheden zowel voorin als achterin... zaken die u zeker op prijs zult stellen als u veel onderweg bent met uw Citroën C4 SpaceTourer.

Connectiviteitstechnologieën
Connectiviteitstechnologieën

In de Citroën C4 SpaceTourer beschikt u over 3 connectiviteitstechnologieën, waarmee u zorgeloos kunt navigeren en de auto een verlengstuk van uw digitale wereld maakt. Communiceren, navigeren en uzelf ontspannen: de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen maken het mogelijk! 

MOTOREN

Automatische versnellingsbak EAT8 Motor PureTech 130 S & S EAT6

Voor maximaal comfort en rijplezier is de Citroën C4 SpaceTourer leverbaar met de achttraps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). De automatische transmissie EAT8 schakelt altijd op het juiste moment en zorgt zo voor een lager brandstofverbruik en een geringere CO2-uitstoot. De nieuwe automatische transmissie EAT8 vermindert het brandstofverbruik met 7% ten opzichte van de EAT6 dankzij een beter rendement door het tot 20 km/h vergrote werkingsgebied van het Stop & Start-systeem en de twee extra versnellingen. Bovendien is deze automatische transmissie lichter en compacter gebouwd.

De driecilinder PureTech 130 S&S-motor, die is voorzien van directe inspuiting en een hoogrendementsturbo van de nieuwste generatie (die met een toerental van 240.000 t/min draait) combineert de prestaties van de PureTech-benzinemotor met de efficiency van de aan deze motor gekoppelde automatische transmissie EAT6: een garantie voor ultiem comfortabel autorijden. Hij biedt de beste balans tussen koppel bij lage toeren en vermogen van de markt: 95% van het maximale koppel is beschikbaar tussen 1500 en 3500 t/min, voor een optimale souplesse.

De afmetingen van de Citroën C4 SpaceTourer

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

Inhoud kofferbak

m3

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.


10 RIJHULPTECHNOLOGIEËN

OPTIMALISEER UW WAGENPARKBEHEER MET CITROËN EN FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Top