Verwijzing in seconden

DESIGN

1500x646_Design.jpg

Zoals elke andere SpaceTourer kenmerkt Citroën SpaceTourer Business zich door vloeiende en ingetogen lijnen en een zelfverzekerde en stoere uitstraling.

De op de hoeken geplaatste wielen geven de SpaceTourer harmonieuze proporties en zorgen voor veel binnenruimte.

STIJLVOL, MAAR OOK FUNCTIONEEL

De stijlvol maar ook functioneel ontworpen achterzijde roept dankzij de grote achterklep associaties op met reizen en geeft direct al een indruk van de enorme binnenruimte. Modern, stoer en stijlvol: alles maakt duidelijk dat Citroën SpaceTourer Business de ideale auto is voor zakelijke reizen.

Citroën SpaceTourer Business: functioneel en stijlvol

OP MAAT GEMAAKT VOOR UW BEROEP

Citroën SpaceTourer Business: op maat gemaakt

Professioneel personenvervoer, shuttleservice van een hotel, taxi... Er is altijd een Citroën SpaceTourer die aan uw wensen en die van uw klanten voldoet! Deze Business-uitvoering is bijzonder veelzijdig en laat zich daardoor perfect aanpassen aan uw bedrijfsactiviteiten. 

5 TOT 9 ZITPLAATSEN: ALLES OP MAAT!

Citroën SpaceTourer Business: alles op maat

Citroën SpaceTourer Business is leverbaar in 2 lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m) en heeft tot 9 zitplaatsen. Het aantal zitplaatsen en de uitrusting kunnen naar uw eigen wensen worden geconfigureerd, zodat u in feite beschikt over een auto "op maat". Kies Citroën SpaceTourer Business die bij u past!

COMFORT

Citroën SpaceTourer Business: comfort

Ontspannen in een aangenaam interieur waarin elke inzittende over zijn eigen ruimte beschikt: dat is het devies van Citroën SpaceTourer Business. Deze uitvoering is ontworpen voor zeer uiteenlopende soorten klanten, van shuttlediensten naar het station tot sportverenigingen!

TOEGANKELIJKHEID EN ZITCOMFORT

Citroën SpaceTourer Business is optimaal toegankelijk, wat zeker geldt voor de 3e zitrij dankzij de grote opening van de schuifdeur (tot 0,93 m, afhankelijk van de gekozen carrosserielengte). In het interieur zijn de stoelen bekleed met een zachte en prettig aanvoelende stof die een hoog zitcomfort garandeert.

Citroën SpaceTourer Business: toegankelijk en zitcomfort

X

OOG VOOR DETAIL

Citroën SpaceTourer Business: oog voor detail

De passagiers hebben ook niets te klagen en profiteren van allerlei kleine gemakken: uitklaptafeltjes, zonneschermen, 12V- en 220V-aansluitingen, een smartphonehouder...

TALRIJKE OPBERGMOGELIJKHEDEN

Citroën SpaceTourer Business: opbergmogelijkheden

In het interieur beschikt u over allerlei opbergmogelijkheden, met een totale inhoud van 74 liter: een onderste dashboardkastje met een Jack-, een 12V- en een USB-aansluiting, een verlicht bovenste dashboardkastje met koelfunctie, een bekerhouder aan beide zijden van het dashboard, een centraal bovenste opbergvak en twee portiervakken vóór met ruimte voor een 1,5-literfles. 

BAGAGERUIMTE

Citroën SpaceTourer Business: bagageruimte

Het interieur is flexibel in te delen dankzij de op rails verschuifbare stoelen, zodat ook de bagageruimte kan worden vergroot (tot 2932 liter in de XL-uitvoering met 5 zitplaatsen).

HANDSFREE OPENEN!

Citroën SpaceTourer Business: handsfree openen

Uniek in dit segment is de mogelijkheid om handsfree de schuifdeuren te openen en te sluiten, wat bijzonder praktisch is als u uw handen vol hebt. U hoeft slechts uw voet even onder de hoek van de achterbumper te bewegen, zodat de auto automatisch wordt ontgrendeld en de schuifdeur aan die zijde van de auto automatisch opengaat. Deze schuifdeuren zijn elektrisch bedienbaar, wat ideaal is voor de chauffeur: hij kan ze vanaf de bestuurdersplaats openen en sluiten zodat de passagiers dat niet hoeven te doen.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

Citroën SpaceTourer Business: lage gebruikskosten

Citroën SpaceTourer is voorzien van BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie. Mede dankzij het aerodynamische design en het lage gewicht (100 tot 300 kg lager dan vergelijkbare modellen in het segment) komt Citroën SpaceTourer met deze motoren in zijn segment als "Best in Class" uit de bus voor wat betreft het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Daarnaast zijn ook de onderhoudskosten van deze motoren lager dankzij het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar.

BRANDSTOFVERBRUIK

Citroën SpaceTourer Business: 5,1 l/100 km

Tests bewijzen het: Citroën SpaceTourer heeft met 5,1 l/100 km het laagste brandstofverbruik van zijn segment (Best in Class) en een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (gecombineerd brandstofverbruik van de BlueHDi 115 S&S BVM6).

Citroën SpaceTourer Business: dieselmotoren

De dieselmotoren waarmee Citroën SpaceTourer leverbaar is, leveren de volgende prestaties voor wat betreft het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot (lengte XS):
- BlueHDi 95 BVM: 5,5 l/100 km en 144 g CO2/km
- BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2 l/100 km en 135 g CO2/km*
- BlueHDi 115 S&S BVM6: 5,1 l/100 km en 133 g CO2/km
- BlueHDi 150 S&S BVM6: 5,3 l/100 km en 139 g CO2/km
- BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8 l/100 km en 151 g CO2/km*

Top