Verwijzing in seconden

EEN COMFORTABELE, FLEXIBELE EN VEELZIJDIGE SUV

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV Business heeft met zijn nieuwe voorzijde meer karakter dan ooit. Hij behoudt natuurlijk zijn flexibele en voor dit segment ongekend ruime interieur en is met zijn nieuwe Advanced Comfort Seats nog comfortabeler. Hij is ook extra gebruiksvriendelijk dankzij het nieuwe, nu 9 inch grote touchscreen, de vernieuwde middenconsole, de 5 connectiviteitstechnologieën en de 12 rijhulpsystemen.

NIEUWE ADVANCED COMFORT SEATS
NIEUWE ADVANCED COMFORT SEATS

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV Business zorgt met zijn nieuwe Advanced Comfort Seats* voor nog meer rijcomfort. Ze bieden een optimale steun dankzij het gecapitonneerde effect van de toplaag van 15 mm dik schuimmateriaal en de vulling van schuimmateriaal met een hoge dichtheid.

* Als optie leverbaar.

ONGEKENDE FLEXIBILITEIT
ONGEKENDE FLEXIBILITEIT

De achterbank van de Nieuwe C3 Aircross SUV Business kan in twee afzonderlijke delen over een afstand van 150 mm worden verschoven*. Bovendien kan de rugleuning van de voorpassagiersstoel worden neergeklapt waarmee een laadvloer met een lengte van 2,40 m kan worden gecreëerd.

* Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

TOONAANGEVENDE BINNENRUIMTE
TOONAANGEVENDE BINNENRUIMTE

De Nieuwe C3 Aircross SUV Business heeft een ongekend ruim interieur. De bagageruimte van 410 liter kan worden vergroot tot 520 liter door de achterbank naar voren te schuiven*. Als u de achterbankleuningen neerklapt, ontstaat zelfs een ruimte van 1289 liter.

* Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

NOG ERGONOMISCHER
NOG ERGONOMISCHER

De Nieuwe C3 Aircross SUV Business is voorzien van een nieuw 9 inch scherm dat beschikt over een navigatiefunctie en compatibel is met Android Auto en Apple CarPlay. De nieuwe middenconsole is aan de achterzijde voorzien van een grote opbergruimte.

4 efficiënte motoren

New SUV Citroën C3 Aircross - Motorisation

De Nieuwe C3 Aircross SUV Business is leverbaar met verschillende efficiënte en krachtige PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren: PureTech 110 BVM6, PureTech 130 EAT6, BlueHDi 110 BVM6 en BlueHDi 120 EAT6.

De afmetingen van de nieuwe Citroën C3 Aircross SUV

Lengte

4154 mm

Breedte

1756/1976 mm

Hoogte

1597/1637 mm

Inhoud kofferbak

410 / 1289 m3

12 rijhulptechnologieën

NIEUWE C3 AIRCROSS SUV BUSINESS IN VIDEO

FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Top