Verwijzing in seconden

ONTDEK SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

De Citroën SpaceTourer Business Lounge heeft een verfijnd, elegant ontwerp met vloeiende maar duidelijke lijnen, een robuust en rustig model en extra-getinte ruiten achter zodat uw klanten nog meer privacy hebben…

 

2 LENGTES

Deze Business Lounge-versie is verkrijgbaar in 2 lengtes, M (4,95 m) en XL (5,30 m), met 6 of 7 zitplaatsen en is bestemd voor het vervoeren van personen en zakelijke klanten die graag gebruikmaken van het mobiele kantoor, één van de mogelijkheden om Citroën SpaceTourer in te richten.

Volop plaats en comfort, en optimaal gebruik van uw reistijd om te werken... Aan boord van de Citroën SpaceTourer lijkt uw reis veel minder lang!

608x262_Spacetourer_2.jpg

De afmetingen van de Citroën SpaceTourer Business Lounge

Lengte

4606 mm


Laadlengte

2063/282 mm

Breedte

1920/2204 mm

Hoogte

1905 mm


Laadbreedte

1334 mm

Laadvolume

m3


Nuttige belasting

kg


GVW

2700 kg

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie.

Citroën SpaceTourer Business Lounge

Gegarandeerd geschikt voor uw beroep!

Privé- of taxichauffeur, bedrijf voor personenvervoer of minibus voor grote klanten... de Citroën SpaceTourer Business Lounge is ontworpen om te voldoen aan de eisen van hun klanten!

1,90 M HOOG

En proppen is niet nodig! De Citroën SpaceTourer Business Lounge is maar liefst 1,90 m hoog, waardoor u gemakkelijk overal naartoe kunt. Bereik bijvoorbeeld zelfs vliegvelden die soms slecht toegankelijk zijn voor dit soort auto's. De Citroën SpaceTourer is uitgerust met een elektrisch-hydraulische besturing en een draaicirkel van 12,40 m, waardoor het een wendbaar voertuig is dat voldoet aan de vereisten van alle professionals.
Citroën SpaceTourer Business Lounge is 1,90 m hoog

Modulariteit en comfort

Citroën SpaceTourer Business Lounge: modulariteit

Ontspanning, werk en gezelligheid in een ruimte waarin iedere inzittende de allerbeste behandeling krijgt: dat is het motto van de Citroën SpaceTourer Business Lounge. Hij is ontworpen voor hoogwaardig comfort van professionele klanten

EERSTEKLAS REIZEN

MOBIEL KANTOOR

COMFORTABELE STOELEN

NAAR DE WENSEN VAN UW KLANTEN

De Citroën SpaceTourer Business Lounge: al het comfort van een kantoor, dat bovendien ook nog mobiel is!

Het interieur van de Citroën SpaceTourer Business Lounge is ontworpen als werk- of rustruimte met individuele, leren stoelen die tegen de rijrichting in geplaatst zijn (op de 2e rij), een verschuifbare tafel en extra-getinte ruiten achter voor nog meer privacy. Een echte mobiele salon voor uw klanten.

Citroën SpaceTourer Business Lounge: comfort

De Citroën SpaceTourer heeft een zwarte leren bekleding Claudia.

Het comfort wordt versterkt door de dakconsole in het midden. Dit is uitgerust met luchtblazers die de lucht van de de airconditioning zacht verspreiden en ambianceverlichting, net als in een vliegtuig.

De zwarte leren bekleding Claudia van de Citroën SpaceTourer Business Lounge

In de auto beschikken uw klanten over alle comfort en voorzieningen van Citroën: luchtblazers die de lucht van de airconditioning zacht verspreiden, verwarmingsbediening, verschillende opbergmogelijkheden, ambianceverlichting, minder overlast van geluid en trillingen, enz. Belangrijke details!

Comfort en voorzieningen van de Citroën SpaceTourer Business Lounge

RIJCOMFORT

De Citroën SpaceTourer Business Lounge biedt optimaal rijcomfort, ongeacht de staat van de wegen, wat met name te danken is aan het onderstel dat een uitstekende wegligging garandeert terwijl het moeiteloos de oneffenheden in het wegdek gladstrijkt. Citroën SpaceTourer is voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een nieuwe achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen.

Citroën SpaceTourer Business Lounge: optimaal rijcomfort

UITRUSTING & TECHNOLOGIE

1500x646_Spacetourer_10.jpg

De Citroën SpaceTourer Business Lounge barst van de technologie voor de veiligheid en het comfort van uw passagiers, met de handsfree, gemotoriseerde schuifdeuren, het head-up kleurendisplay, verkeersbordherkenning en waarschuwing bij een dreigende aanrijding.

597x597_spacetourer_11.jpg

HANDSFREE OPENEN

De handsfree-functie van de schuifdeuren is echt exclusief in dit segment. Hierdoor kunt u de deuren openen en sluiten zonder ze aan te raken als u uw handen vol hebt. Door uw voet onder de hoek van de achterbumper te bewegen, gaat de schuifdeur aan de kant waar u zich bevindt automatisch open. Deze deuren kunnen gemotoriseerd zijn, wat een echt voordeel voor de chauffeur is: zo kan hij ze voorin bedienen, zodat de passagiers dit niet hoeven te doen.

DE VEILIGHEID VAN UW PASSAGIERS STAAT VOOROP

Citroën SpaceTourer Business Lounge: actieve cruisecontrol

Actieve cruisecontrol

De actieve cruisecontrol past de snelheid van uw auto aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan door af te remmen op de motor de snelheid met wel 20 km per uur verlagen.

Citroën SpaceTourer Business Lounge: dodehoekbewaking

Dodehoekbewaking

De dodehoekbewaking maakt u met een oranje led in de hoek van de buitenspiegel attent op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit systeem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt tussen 12 en 140 km per uur.

Citroën SpaceTourer Business Lounge: verkeersbordherkenning

Verkeersbordherkenning

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert u permanent over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kunt u deze snelheid gebruiken als ingestelde snelheid van de cruisecontrol.

Colonne 4.jpg

Active Safety Brake

Dit systeem maakt gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt en zo de kans op letsel bij de inzittenden te beperken:

- 0-30 km per uur: de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel of een voetganger wordt voorkomen;
- boven 30 km per uur: de snelheid van de auto wordt verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN FREE2MOVE CONNECT

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Top