Doorgaan
FINANCIAL LEASE

PROFITEER NU VAN 0% FINANCIAL LEASE TIJDENS DE CITROËN BUSINESS DAYS

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw zakelijke auto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: dit is een zakelijke overeenkomst waarbij de leaseauto exclusief btw wordt gefinancierd. U draagt zelf zorg voor alle auto-gerelateerde zaken. Denk aan wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/onderhoud en pechhulp.

Sluit nu tijdens de Citroën Business Days een financial lease contract op een nieuwe Citroën bedrijfsauto en profiteer van een rentepercentage van 0%*, lage maandlasten en investeringsaftrek. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met uw dealer voor een offerte op maat.

PROFITEER NU VAN DE TIJDELIJKE 0% FINANCIERINGSACTIE EN RIJD VOOR EEN SCHERP MAANDBEDRAG IN EEN NIEUWE CITROËN BEDRIJFSAUTO!

BERLINGO vanaf €175 per maand
Ë-BERLINGO vanaf €289 per maand
JUMPY vanaf €229 per maand
Ë-JUMPY vanaf €329 per maand
JUMPER vanaf €245 per maand
Ë-JUMPER vanaf €369 per maand
Citroën Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services en wordt u aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland  B.V. (registratienummer AFM 12007744, gevestigd aan de Lemelerbergweg 12 Amsterdam). Meer info via zakelijkelease.citroen.nl of bij uw dealer. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Het actie rentetarief is 0%, looptijden 12,24,36,48 of 60 maanden. Max te financieren bedrag is €30.000. Rekenvoorbeelden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. In de voorbeelden is uitgegaan van een restantbetaling. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig van 1 t/m 31 december 2023. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

ONZE MODELLEN

 KIES UW CITROËN UIT VOORRAAD OF NEEM CONTACT OP MET UW CITROËN DEALER VOOR EEN OFFERTE OP MAAT