Verwijzing in seconden

EEN COMPLEET ASSORTIMENT DAT AAN AL UW PROFESSIONELE WENSEN VOLDOET

Citroën Business

Bent u vakman, winkelier, beoefenaar van een vrij beroep, (industrieel) mkb, territoriale autoriteit, taxi, rijschool of key-account? Ontdek Citroën-aanbiedingen die door en voor professionals zijn gecreëerd.

BEDRIJFSWAGENS

Bestelwagens, bestelbussen, vrachtwagens, omgebouwde en aangepaste voertuigen die zijn afgestemd op de specifieke kenmerken van uw beroep... De bedrijfsmodellen van Citroën zijn ontwikkeld om aan alle wensen van vakmensen, (industrieel) mkb en wegberoepen te voldoen.


Citroën bedrijfswagens

VOERTUIGEN VOOR EEN SPECIFIEK GEBRUIK

Bent u taxichauffeur, eigenaar van een rijschool of van een medisch voertuig? Citroën houdt rekening met de behoeften van uw beroep en is in staat om u een voertuig te leveren waarmee u direct aan de slag kunt.


Citroën Business: voertuigen voor een specifiek gebruik

EEN ASSORTIMENT VAN BUSINESS-GEÖRIENTEERDE SERVICES

Citroën Professionnel biedt u een compleet aanbod aan services die zijn afgestemd op uw professionele behoeften en die het beheer van uw wagenpark gemakkelijker maken.

 

Mobiliteit

Citroën Professionnel zorgt voor de mobiliteit en de beschikbaarheid van uw teams 24 uur per dag en 7 dagen per week*.

 

In de buurt

Profiteer van de deskundigheid van ons netwerk van de Dealers.

 

Bespaar geld

Beheer uw TCO en optimaliseer uw gebruikskosten en het beheer van uw wagenpark: gematigd brandstofverbruik, geoptimaliseerde restwaarde, vermindering van CO2-uitstoot tijdens het rijden en CITROËN BUSINESS Finance-aanbiedingen.

 

Verantwoordelijkheid

De modellen van Citroën Professionnel zorgen ervoor dat uw bedrijf op de meest milieuvriendelijke manier de weg opgaat met motoren die steeds minder schadelijk zijn voor het milieu en een compleet assortiment aan elektrische voertuigen.

 

Wettelijke vermeldingen
Een assortiment van business-geörienteerde servcies
Top