Verwijzing in seconden

Ontdek elektrisch rijden

Overweegt u een nieuwe elektrische auto aan te schaffen voor uw bedrijf of eenmanszaak? Op deze pagina leest u over een aantal belangrijke onderwerpen met betrekking tot (zakelijk) elektrisch rijden, zoals bijtelling, actieradius, rijcomfort en (snel) opladen. Dankzij deze informatie krijgt u een volledig beeld van de mogelijkheden die elektrisch rijden u kan bieden.

VOORDELEN VAN ELEKTRISCH

Geen tankstations, motorlawaai en uitlaatgassen meer. Stap over op schone energie met de elektrische bestelwagen, MPV of compacte en wendbare auto uit het gamma van Citroën. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: bescheiden afmetingen, een korte oplaadtijd en een actieradius die groot genoeg is voor uw dagelijkse ritten. De perfecte combinatie van creativiteit en technologie die vandaag al gestalte geeft aan de uitdagingen van morgen!

 

Elektrisch rijden anno 2019

In een elektrische auto rijden is niet alleen goed voor het milieu. Als u zakelijk rijdt (lease) betekent het namelijk ook dat u een lage bijtelling betaalt. In 2019 is de bijtellingsregeling namelijk zo dat de bijtelling op auto's die volledig elektrisch rijden slechts 4% bedraagt. Ook Citroën Berlingo Electric, Citroën C-Zero en Citroën E-Berlingo Multispace vallen onder deze bijtellingsregeling. Bekijk de zakelijke lease-mogelijkheden op business.citroen.nl/zakelijkelease

Een volledig elektrische aandrijving

Moteur electrique voiture citroen

 

Profiteer van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric-aandrijflijn. Uw elektrische auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 tot 170 km* (afhankelijk van het model), is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kan hij ook uitstekend voor langere ritten worden gebruikt. Voor de elektrische auto's van Citroën geldt een garantie van 8 jaar of 100.000 km op de tractiebatterij.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

 

Gemakkelijk opladen

rechargement-voiture-electrique.jpg

 

Uw elektrische Citroën kan aangesloten op een laadpaal bij een openbaar oplaadpunt of thuis op een normaal 230V-stopcontact. Bovendien wordt de tractiebatterij onderweg bijgeladen doordat bij het decelereren en afremmen kinetische energie in elektrische energie wordt omgezet. Een gemakkelijkere, schonere en goedkopere manier van autorijden.

Auto's met een stijlvol design

berlingo_electrique-design

Citroën biedt een ruime keuze aan elektrische auto's, van een compacte en wendbare auto tot een comfortabele en veelzijdige bestelwagen. Ontdek het pure en stadse design van Citroën C-Zero, de vooruitstrevende en milieubewuste stadsauto. Als volledig elektrische bestelwagen laat Citroën Berlingo Electric u verrassen door zowel zijn comfortabele cabine als zijn grote laadruimte. Eigenschappen die bij uw werk dagelijks van pas komen!

CITROËN Berlingo Electric

Citroën Berlingo Electric is als bedrijfswagen het pasklare antwoord op al uw professionele vervoerswensen. Een expressieve grille, harmonieuze lijnen, twee schuifdeuren en een grote laadruimte... Met Citroën Berlingo Electric rijdt u 100% elektrisch in een functionele en stijlvolle bedrijfswagen!

Citroën Berlingo Electric

Citroën E-Berlingo Multispace

Citroën E-Berlingo Multispace combineert de voordelen van een 100% elektrische aandrijflijn met de veelzijdigheid die elke Citroën Berlingo kenmerkt: een auto die even geschikt is voor dagelijks privé- en zakelijk gebruik als voor vrijetijdsactiviteiten.

Nieuwe E-Berlingo Multispace is standaard rijk uitgerust met functies die de veiligheid, het rijplezier en het gebruiksgemak vergroten. Al deze functies zijn te bedienen via het grote 7 inch touchscreen in het midden van het dashboard.

Citroën E-Berlingo Multispace

Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Utrecht moedigen het gebruik van elektrisch vervoer aan. Dit zorgt voor een schonere en stillere stad. Bezoek de website van uw gemeente en ontdek de verdere voordelen van elektrisch rijden.

Amsterdam is klaar voor electrique
  • De snelste route naar een parkeervergunning
  • Meer dan 2.000 openbare oplaadpunten 
Rotterdam is klaar voor electrique
  • Eenvoudig een openbaar oplaadpunt aanvragen bij uw woon- of werkplek
  • Meer dan 1.500 openbare oplaadpunten
Utrecht is klaar voor electrique
  • Gratis parkeren bij een openbaar oplaadpunt
  • Meer dan 600 openbare oplaadpunten

 


Voor meer informatie over elektrisch rijden en elektrische voertuigen van Citroën kunt u ook terecht bij één van Citroën Business Centers.

Top