Verwijzing in seconden

ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN

De Nieuwe Citroën ë-Berlingo VAN is voor kleine zelfstandigen, winkeliers en koeriers een concrete oplossing om te voldoen aan de nieuwe eisen die aan mobiliteit in de stad, maar ook in het buitengebied worden gesteld. Hij biedt een onovertroffen comfort en lage exploitatiekosten dankzij:

 • Een actieradius van tot wel 275 km* (WLTP)
 • Een snellaadmogelijkheid, zodat het accupakket in 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen
 • Geen concessies op het gebied van laadruimte en uitrusting: identiek aan die van de Berlingo Van
 • De voordelen van ë-comfort
 • De toegang tot services die het dagelijkse gebruik van een elektrische auto vergemakkelijken (op afstand programmeren van het laden, routeplanning, enz.)

*Afhankelijk van de rijstijl: 80% van de bestuurders kan tussen de 190 en 275 km afleggen met het 50kWh-accupakket zonder te hoeven bijladen. De werkelijke actieradius is afhankelijk van de rijstijl, de snelheid, het gebruik van comfortfuncties en accessoires, de buitentemperatuur, het aantal inzittenden, de belading van de auto en de hoogteverschillen op het traject.

PROFITEER NU VAN SUBSIDIE OP EEN ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN VAN CITROËN

U als ondernemer kan vanaf 15 maart 2021 tot € 5.000 subsidie aanvragen voor de overstap op een duurzame bedrijfswagen. Dit jaar is er 22 miljoen euro beschikbaar, wat ruimte biedt voor ongeveer 4000 bedrijfswagens. Wacht dus niet te lang met de aankoop van uw nieuwe Citroën bedrijfswagen.

e-Jumpy-Picto-Eco

Best in class: actieradius van tot wel 275 km (WLTP)

De Nieuwe ë-Berlingo VAN 100% ëlectric biedt u het comfort van stil en gemakkelijk elektrisch rijden. Hij is voorzien van een accupakket met een capaciteit van 50 kWh die goed is voor een actieradius van wel 275 km (WLTP). Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van dit accupakket gegarandeerd.

Met deze auto bespaart u ook geld:

 • Lage gebruikskosten dankzij minder onderhoud
 • Overheidssubsidies voor elektrische auto's (aankoopsubsidie, lage bijtelling)
eC4-Picto-Volant

100% efficiënt rijden

Dynamisch, ontspannen en soepel elektrisch rijden:

 • Een motorvermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm, beide vanaf stilstand beschikbaar,
 • Een geluidloze motor
 • Geen schakelmomenten
e-Jumpy-Picto-Charge

Eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden

U kunt de auto op verschillende manieren opladen:

 • Openbaar laadpunt van 100 kW: 80% van de capaciteit in 30 minuten,
 • Wallbox van 11 kW: 5 uur
 • Wallbox van 7,4 kW: 7,5 uur
 • Normaal stopcontact: 11 uur voor 100 km

Samen met ENGIE ondersteunt Citroën u, van de check van uw elektrische installatie thuis tot de installatie van de laadoplossing.

GEEN CONCESSIES OP HET GEBIED VAN LAADRUIMTE

Het accupakket is in de bodem van de auto geïntegreerd waardoor de inhoud en vorm van de laadruimte ongewijzigd konden blijven. De ë-Berlingo VAN is daarmee een bedrijfsauto die u alle ruimte biedt met een laadvolume van minimaal 3,3 m3 tot 4,4 m3 in de XL-uitvoering.

eBerlingoVan-Charge-Hangar

EEN UITGEBREID GAMMA ËLEKTRISCHE BERLINGO'S

Net als de Berlingo VAN is de Citroën ë-Berlingo VAN 100% ëlectric een bedrijfswagen die voor elk bedrijf en elk gebruik geschikt is, dankzij de twee beschikbare lengtes en de verschillende cabines en voorzieningen. Om aan alle wensen van professionals te voldoen is hij leverbaar in de uitvoeringen Club en Driver.

 • Twee lengtes, M: 4,40 m en XL: 4,75 m
 • Twee schuifdeuren (afhankelijk van de uitvoering) en achterdeuren met een openingshoek van 180°
eBerlingoVan-Parking

HET Ë-COMFORT VAN DE BERLINGO VAN

eBerlingoVan-Dynamic

Het rijden in de Nieuwe Citroën ë-Berlingo VAN is even gemakkelijk als zorgeloos. Bovendien profiteert u van de voordelen van elektrisch rijden:

 • Vrije toegang tot milieuzones
 • Nul uitstoot, nul geluid, nul stress: geen trillingen, geen motorgeluid
 • Een onmiddellijk beschikbaar vermogen en koppel voor een snelle respons en soepel en schokvrij rijden
 • Voorverwarming/-koeling van het interieur, op afstand in te stellen via de My Citroën-app of, in de auto, via het touchscreen met Connect Nav-systeem
 • Op een slimme manier over het interieur verdeelde opbergruimtes

Kwaliteiten die u tijdens uw vele ritten zult waarderen en die u niet meer zult willen missen.

TECHNOLOGIE EN CONNECTIVITEIT

De Nieuwe Citroën ë-Berlingo VAN 100% ëlectric is voorzien van een nieuw 10 inch digitaal HD-instrumentenpaneel (optioneel), uniek voor een auto in dit segment, en 18 rijhulpsystemen.
eBerlingoVan-Connectivity

CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM

Net als de Berlingo VAN met verbrandingsmotor beschikt de Nieuwe Citroën ë-Berlingo VAN 100% ëlectric over drie connectiviteitstechnologieën:

 • Citroën Connect Nav, een met internet verbonden 3D navigatiesysteem
 • Citroën Connect Assist: nood- en pechhulpoproepservice met lokalisering van de auto
 • Mirror Screen (Apple CarPlayTM/Android Auto/MirrorLink®)
eBerlingo-Van-SRV

18 RIJHULPSYSTEMEN

De Citroën ë-Berlingo VAN 100% ëlectric biedt u 18 rijhulpsystemen, waaronder Surround Rear Vision, een unieke innovatie die u een optimaal zicht rondom biedt.

Op het 5 inch scherm dat op de plaats van de binnenspiegel is aangebracht kunnen drie verschillende beelden worden weergegeven:

 • Een beeld van de omgeving achter de auto
 • Een beeld van de omgeving naast de auto
 • Het beeld van de achteruitrijcamera

CITROËN HELPT U BIJ DE INSTALLATIE VAN EEN LAADOPLOSSING BIJ UW BEDRIJF OF THUIS

Om u te begeleiden bij de installatie van een laadpunt bij uw bedrijf of huis heeft Citroën gekozen voor ENGIE vanwege de knowhow en het netwerk van gecertificeerde installateurs waarover ENGIE in Nederland beschikt. U hebt de zekerheid dat de installatie goed en tegen een gunstige prijs wordt uitgevoerd, conform de normen die de overheid stelt om in aanmerking te komen voor een eventuele subsidie.

OPTIMALISEER UW WAGENPARKBEHEER MET CITROËN EN FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Free2Move Connect Fleet en Free2Move Fleet Sharing zijn gemakkelijk op te zetten en voor elk bedrijf mogelijk.

U kunt het beheer van uw wagenpark ook voor een deel overlaten aan uw Citroën-dealer door aan te geven dat u wilt dat de onderhoudsmeldingen door de dealer worden ontvangen.

Top