COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u dat wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden

CITROËN BERLINGO ELECTRIC, DE REVOLUTIE OP ENERGIEGEBIED

Citroën Berlingo Electric: opladen

Vanwege zijn succes is de Citroën Berlingo Electric niet meer te bestellen.

Er zijn nog wel mogelijkheden, geïnteresseerd? Ga naar uw dealer om de huidige voorraad te bekijken.

 

Minder dan 2 euro per 100 km… En ja, de elektrische auto deelt uw dagelijkse kosten door 5 (volgens AVERE - de Franse organisatie voor de ontwikkeling van elektrische mobiliteit). Een technologische prestatie die niet ten koste gaat van het prestatievermogen, omdat Citroën Berlingo Electric een mooi acceleratievermogen biedt, 110 km per uur bereikt en een actieradius van 170 km* heeft. Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, dat is een revolutie op energiegebied.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

OPLADEN!

Vergeet tankstations! Dankzij twee stopcontacten kunt u uw voertuig overal opladen, zelfs thuis! Thuis via het stopcontact van 230V kunt u uw voertuig volledig opladen in 8,5 uur (tot 11 uur, afhankelijk van de stroomsterkte), of u kunt binnen 30 minuten versneld opladen bij speciale oplaadpunten. Bovendien lopen de accu's niet leeg als het voertuig stilstaat. Nog beter, ze worden automatisch opgeladen als u langzamer gaat rijden of remt. Dat is pas verantwoord rijden!

Citroën Berlingo Electric: overal opladen
Citroën Berlingo Electric is comfortabel

ELEKTRISCH IS OOK COMFORTABEL!

U profiteert van de Bluetooth handsfree-kit en uw jack om muziek te luisteren van een USB-stick, mobiele telefoon of mp3-speler.
Citroën Berlingo Electric: laadvermogen

TOT 3,7 M³ LAADVERMOGEN

Altijd leverbaar in twee verschillende lengtes: Berlingo (laadvolume tot 3,3 m3) en Berlingo XL (tot 3,7 m3). De Citroën Berlingo Electric biedt u een optimaal laadoppervlak dankzij de handige brede schuifdeuren aan de zijkanten en de asymmetrische, tot 180° te openen, achterdeuren. Er is ruimte voor 2 Europallets, die moeiteloos in- en uitgeladen kunnen worden, vanaf versie L1. De maximale laadcapaciteit is 720 kg!

MODULARITEIT & COMFORT

3 VOORSTOELEN

Citroën Berlingo Electric: 3 voorstoelen

Met 3 echte zitplaatsen, verschillende opbergmogelijkheden en een uitstekende binnenruimte kan de Extenso-cabine naar wens worden ingericht.

BIOSCOOP-POSITIE

Citroën Berlingo Electric: bioscoop-positie

De zitting van de buitenste passagiersstoel kan als een bioscoopstoel worden opgeklapt tegen de rugleuning, zodat u grote, hoge voorwerpen in de cabine kunt vervoeren.

UW RIJDEND KANTOOR

Citroën Berlingo Electric: uw rijdend kantoor

De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan worden neergeklapt om een bureaublad te vormen. 

Zo kunt u uw documenten altijd kwijt!De Citroën Berlingo die op de Nederlandse markt wordt aangeboden is voorzien van een scheidingswand.

Andere uitvoering van Citroën Berlingo

Rijdt u liever in een Citroën Berlingo die beschikt over een schone dieselmotor? Bekijk dan snel wat deze moderne en veelzijdige bedrijfswagen voor u te bieden heeft.

Handleidingen

Dankzij de informatie en instructies in de online handleiding, tevens te raadplegen via uw MyCitroën-app, kunt u veilig en onder alle omstandigheden optimaal gebruikmaken van uw Citroën Berlingo Electric. Neem de tijd om de handleiding aandachtig te lezen, zodat u vertrouwd raakt met uw Citroën. De inhoud van deze handleiding heeft betrekking op alle beschikbare uitrustingen van de Citroën Berlingo Electric. Uw auto kan, afhankelijk van het uitrustingsniveau, de uitvoering en de specifieke kenmerken voor het land waarvoor de auto bestemd is, slechts van een deel van de in deze handleiding vermelde uitrustingen, zijn voorzien.
Citroën Berlingo Electric: handleiding

Zoek Citroën Berlingo Electric

Ontdek of er een Citroën Berlingo Electric bij uw in de buurt beschikbaar is

 

Top