COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden

Design

UW EERSTE ETALAGE

De Citroën C-ZERO heeft een verfijnd ontwerp met vloeiende, ronde lijnen, een gewelfd dak, een kortere motorkap en grote ruiten: een stadsauto met een gedurfd ontwerp dat past bij uw bedrijf.

Citroën C-Zero

De afmetingen van de Citroën C-ZERO

Lengte

3475 mm

Breedte

1475/1792 mm

Hoogte

1608 mm

Inhoud kofferbak

166 / 860 m3

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

MODULARITEIT & COMFORT

Citroën C-Zero: modulariteit en comfort

Als u met de Citroën C-ZERO werkt, ontdekt u direct dat een elektrische motor veel ruimte vrijmaakt. Ondanks het kleine formaat is de Citroën C-ZERO een auto met vier zitplaatsen en een praktische kofferbak van 166 liter.

UITRUSTING EN NUTTIGE TECHNOLOGIE

Citroën C-Zero

Of u nu bezorger, koerier of bloemist bent, de Citroën C-ZERO is de 100% elektrische oplossing voor alle professionals in het stadsverkeer. Een klein model dat u overal kunt parkeren, snel opgeladen is en met een actieradius die ruim voldoende is voor uw dagelijkse ritten... De stadsauto bij uitstek!

ELEKTRICITEIT IS DE MOTOR VAN UW BEDRIJF

Vergeet tankstations! De Citroën C-ZERO wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 49 kW (of 67 pk ECE). Deze wordt van stroom voorzien door een lithium-ion-accu met een capaciteit van 14,5 kWh, en heeft een garantie van 8 jaar of 100.000 km. Deze accu levert voldoende stroom voor de elektromotor, de airconditioning en de verwarming. De maximumsnelheid van 130 km per uur en de actieradius van 150 km* zijn ruim voldoende voor uw dagelijkse ritten.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

EENVOUDIG

  • Om te starten hoeft u alleen de contactsleutel om te draaien. Geen motorgeluid. Alleen een geluidssignaal dat aangeeft dat de auto klaar is voor vertrek.
  • Tijdens het rijden gebruikt u alleen het gas- en rempedaal.
  • Voor de actieradius is er een meter die permanent aangeeft hoeveel energie uw auto verbruikt of opwekt. Op basis van deze informatie kunt u uw rijstijl aanpassen om het rendement van de accu te optimaliseren.
Opladen van de Citroën C-ZERO

OPLADEN

Thuis via het stopcontact

Citroën C-Zero: thuis opladen via het stopcontact

Steek de meegeleverde laadkabel in een normaal 220V-stopcontact. Het opladen van uw Citroën C-ZERO duurt dan 6 tot 11 uur, afhankelijk van de geleverde stroomsterkte.

Via een speciaal laadpunt

307x132_Czero_Elec_3.jpg

Bij speciale laadpunten kunt u de elektrische auto in 30 minuten opladen tot 80%.

Met bewegingsenergie

307x132_Czero_Elec_4.jpg

Tijdens het vaart minderen werkt de elektromotor van de Citroën C-ZERO als een generator. Deze zet de bewegingsenergie van de auto om in elektrische energie voor de accu.

Top