Verwijzing in seconden

DE Ë-COMFORT CLASS SUV

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid, de eerste plug-in hybrideauto van het merk, is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de zakelijke klant. Hij combineert de voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een auto met verbrandingsmotor. Deze SUV kan tot 135 km/h volledig elektrisch rijden en heeft een elektrische actieradius van 50 km (WLTP-cyclus) en een CO2-uitstoot van 39 g/km*. Deze gemakkelijk op te laden plug-in hybride heeft hetzelfde kenmerkende design als de andere uitvoeringen van de C5 Aircross SUV, aangevuld met voor deze uitvoering specifieke details: speciale interfaces, rijhulp- en connectiviteitstechnologieën en Ë-Comfort. Niet alleen biedt de C5 Aircross SUV Hybrid in de 100% elektrische rijstand een indrukwekkend geluidscomfort, maar ook het zitcomfort van de Advanced Comfort Seats, een voor het segment unieke flexibiliteit en een bagageruimte met een inhoud van 460 tot wel 600 liter.

 

Wilt u alvast uw nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Hybrid configureren? Klik dan op stel samen. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op offerte aanvragen.

 

Gemakkelijk op te laden
Gemakkelijk op te laden

Via een conventioneel stopcontact kan de tractiebatterij in één nacht worden opgeladen. Via een wallbox van 32 A kost het opladen zelfs minder dan 2 uur. Bovendien kunt u via het touchscreen of uw smartphone het opladen programmeren. De klep voor de laadaansluiting, aan de linker zijkant van de auto, is voorzien van een led waarmee het opladen kan worden gevolgd.

Specifieke interfaces
Specifieke interfaces

De C5 Aircross SUV Hybrid is voorzien van een te personaliseren digitaal instrumentenpaneel waarop de informatie over het hybridesysteem wordt weergegeven, een 8 inch touchscreen waarmee u de instellingen kunt aanpassen en waarop u de rijinformatie kunt aflezen, een keuzeschakelaar voor de rijmodus (Electric, Hybrid, Sport) en een frameloze zelfdimmende binnenspiegel met een led die brandt als de auto 100% elektrisch rijdt.

Ë-COMFORT
Ë-COMFORT

Dankzij de Electric-modus en de zijruiten van gelaagd glas is het geluidscomfort van de C5 Aircross SUV Hybrid indrukwekkend. De brede voorstoelen met stoelverwarming bieden zowel comfort als zijdelingse steun. De auto heeft het meest flexibele interieur van zijn segment en een bagageruimte met een inhoud van 460 tot wel 600 liter.

20 rijhulpsystemen
20 rijhulpsystemen

Met de C5 Aircross SUV Hybrid beschikt u over Connect Play, de Citroën Connect Box met het Pack SOS & Assistance, een draadloze smartphonelader, de ConnectedCAM Citroën® en het Connect Nav-navigatiesysteem met informatie over onder andere de locatie van laadpunten.

Nieuwe Transmissie ë-EAT8

NIEUWE TRANSMISSIE Ë-EAT8

De C5 Aircross SUV Hybrid combineert een PureTech 180 S&S-benzinemotor (1,6 l, 180 pk) met een elektromotor van 80 kW. Hij kan tot 135 km/h volledig elektrisch rijden en heeft een elektrische actieradius volgens de WLTP-cyclus van 50 km (geschatte waarde, in afwachting van de WLTP-homologatie). De Ë-EAT8-transmissie schakelt nog soepeler en zorgt zo voor extra rijcomfort. In de Brake-modus van deze transmissie wint het hybridesysteem energie terug waarmee de tractiebatterij wordt opgeladen.

Wilt u graag meer informatie over elektrisch rijden, ons nieuwe hybride model en bijbehorende acties? Schrijf u dan in via de houd mij op de hoogte button of maak een afspraak bij een van onze business centers.

TECHNOLOGIEËN

20 RIJHULPTECHNOLOGIEËN

OPTIMALISEER UW WAGENPARKBEHEER MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Connect Fleet

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

Free2Move Sharing

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

* Geschatte gegevens zijn indicatief en onder voorbehoud van de WLTP homologatie.

Top