[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]

MODULARITEIT & COMFORT

3 VOORSTOELEN

307x132_Berlingo_Design_3.jpg

Met 3 echte zitplaatsen, verschillende opbergmogelijkheden en een uitstekende binnenruimte kan de Extenso-cabine naar wens worden ingericht.

BIOSCOOP-POSITIE

307x132_Berlingo_Confort_4.jpg

De zitting van de buitenste passagiersstoel kan als een bioscoopstoel worden opgeklapt tegen de rugleuning, zodat u grote, hoge voorwerpen in de cabine kunt vervoeren.

UW RIJDEND KANTOOR

307x132_Berlingo_Confort_5.jpg

De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan worden neergeklapt om een bureaublad te vormen.

Zo kunt u uw documenten altijd kwijt!


De Citroën Berlingo die op de Nederlandse markt wordt aangeboden is voorzien van een scheidingswand.

UITRUSTING & NUTTIGE TECHNOLOGIE

Hoe kunt u uw werk dagelijks gemakkelijker maken? De CITROËN Berlingo voldoet aan uw behoeften dankzij nuttige en intuïtieve technologieën zoals de Grip Control of de achteruitrijcamera, die uw zakelijke activiteiten dag in en dag uit weer gemakkelijker maken.

TOUCHSCREEN

ONTSPANNEN AUTORIJDEN

De CITROËN Berlingo beschikt over een nieuw 7 inch touchscreen tablet die voor een nog overzichtelijker dashboard zorgt. De touchscreen tablet biedt functies die zelden aanwezig zijn op een bedrijfswagen:

• een nieuw touchscreen navigatiesysteem met kaarten in 3D-perspectief, weergave van snelheidslimieten en het systeem houdt bij het bepalen van de route rekening met de actuele verkeerssituatie;  
• uitgebreide mediafuncties (radio, streaming audio, jukebox en aansluitmogelijkheden voor externe apparaten);
• telefoon (spraakherkenning, handsfree-functie dankzij de Bluetooth-verbinding, toegang tot het telefoonboek, beheer van dubbelgesprekken).

Dankzij de Mirror Screen-technologie kunt u met de nieuwe 7 inch touchscreen tablet gebruik maken van de applicaties van uw smartphone en ook andere applicaties installeren, zoals Coyote, internetradio enz.

520x293_Berlingo_Techno_6.jpg
80x80_Berlingo_Techno_Picto_7.jpg

De Active City Brake is een automatisch remsysteem voor in de stad dat aanrijdingen bij lage snelheid kan voorkomen. Een sensor bij de voorruit herkent mogelijk gevaarlijke situaties (tot snelheden van 30 km per uur) en geeft deze informatie door aan de regeleenheid van het remsysteem die, indien nodig, automatisch de remmen activeert. 

80x80_Berlingo_Techno_Picto_8.jpg

De Grip Control is een geavanceerde antispinregeling die de tractie onder alle omstandigheden kan verbeteren, dankzij een keuzeschakelaar met 5 standen (modder, sneeuw, zand enz.), afhankelijk van het rijgedrag.

80x80_Berlingo_Techno_Picto_9.jpg

Als u de achteruitversnelling inschakelt, worden de beelden van de camera weergegeven op de nieuwe 7 inch touchscreen tablet. De op het scherm weergegeven rijlijnen helpen u bij het inparkeren. Vervolgens hoeft u alleen nog maar uw spullen uit te laden!

Schone motoren

BLUEHDI-TECHNOLOGIE

De CITROËN Berlingo is uitgerust met de nieuwe BlueHDi-motoren. Deze dieselmotoren zijn voorzien van het efficiëntste emissieregelsysteem dat op de markt leverbaar is. Ze voldoen aan de nieuwe Euro 6-norm. Brandstofverbruik en uitstoot:  

 
    BlueHDi 75 BVM: 4,2 l/100 km en 110 g CO2*
    BlueHDi 100 BVM: 4,2 l/100 km en 110 g CO2*
    BlueHDi 100 S&S BVM: 4,2 l/100 km en 108 g CO2*
    BlueHDi 100 S&S ETG6: 4,0 l/100 km en 106 g CO2*
    BlueHDi 120 S&S BVM6: 4,3 l /100 km en 112 g CO2*


Deze motoren hebben een hoger rendement, een betere inwendige efficiency en minder interne wrijving. Bovendien bieden ze betere prestaties, voor nog meer rijplezier.


*met optie Michelin Agilis banden 195 / 70 R15

597x597_BerlingoTechno_10

Citroën Berlingo Electric, de revolutie op energiegebied

De Citroën Berlingo is er nu ook in een full electric-uitvoering. En wat voor één! Bespaar 30 tot 40% op uw onderhoudskosten door te kiezen voor elektrische uitvoering van de Citroën Berlingo. 

WAT IS HET GEMIDDELDE BRANDSTOFVERBRUIK (1) VAN UW VOERTUIG?

Om haar klanten beter te informeren stelt de PSA Groep voor om toegang te hebben tot een onafhankelijke en gecertificeerde meting van het verbruik in praktijkomstandigheden. Meer weten *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com
Top