[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]

NIEUWE CITROËN BERLINGO VAN: SPECIALE INTRODUCTIE AANBIEDING 3,9% FINANCIAL LEASE

Citroën introduceert Nieuwe Berlingo VAN, nu al verkozen tot Van of the Year 2019. Bestel nu Nieuwe Berlingo VAN en geniet tijdelijk van 3,9% rente met Financial lease.

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Algemene voorwaarden

 

 

Citroën Nieuwe Berlingo Van: Free2Move

Citroën Nieuwe Berlingo Van

FREE2MOVE Business Solutions


• 3 maanden gratis abonnement op Free2move Connect Fleet
• Geldig op alle verkopen van een nieuwe Citroën Berlingo t/m 31 december 2018

Weinig tijd, gebrek aan inzicht in gebruik, beheer en kosten van uw wagenpark? Free2Move helpt uw bedrijf vooruit met Free2Move Connect Fleet! Weten hoe?

Top