[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]

DESIGN & AFMETINGEN

1500x646_Grand-C4-Picasso_1.jpg

De Citroën Grand C4 SpaceTourer is een elegante en dynamische MPV die zich onderscheidt door zijn expressieve uiterlijk, zijn karakter en zijn lichtsignaturen met 3D-effect. 

EEN COMPACTE MPV

De Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt u volop ruimte, terwijl zijn buitenmaten compact zijn.

1500x400_GrandC4Picasso.jpg
597x597_Grand-C4-Picasso_3.jpg

VEELZIJDIG EN COMFORTABEL

De Citroën Grand C4 SpaceTourer is toonaangevend voor wat betreft de binnenruimte en de flexibiliteit van het interieur. Hij is toegankelijker dan ooit en biedt volop ruimte voor uw passagiers en bagage.

De Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt zijn inzittenden 7 volwaardige zitplaatsen. Airconditioning, talloze opbergmogelijkheden, tafeltjes... het zal u en uw passagiers onderweg qua comfort aan niets ontbreken.

EEN BAGAGERUIMTE VAN 645 LITER

De Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt een royale bagageruimte van 645 liter, die zelfs nog kan worden vergroot tot 704 liter door de stoelen op de 2e zitrij naar voren te schuiven. De elektrisch bediende handsfree-achterklep maakt u het inladen gemakkelijker, zelfs als u uw handen vol hebt!

608x262_Grand-C4-Picasso_4.jpg

ALLES BINNEN HANDBEREIK

520x293_Grand-C4-Picasso_5.jpg

Een geventileerd dashboardkastje, een groot centraal opbergvak, talrijke opbergmogelijkheden zowel voorin als achterin... zaken die u zeker op prijs zult stellen als u veel onderweg bent met uw Citroën Grand C4 SpaceTourer.

EEN FENOMENAAL UITZICHT OF HET COMFORT VAN EEN LOFT!

Eerste klas reizen

PROpremclasse_747X400

Met zijn 5 volwaardige zitplaatsen (waaronder 3 individuele stoelen op de 2e zitrij) is de Citroën Grand C4 SpaceTourer een ideale auto voor het vervoer van personen... Zowel bij korte als lange ritten.

Een weidse blik op de wereld

PROpostedecond2_747X400

De voorruit en het panoramadak van de Citroën Grand C4 SpaceTourer geven u en uw passagiers een geweldig uitzicht en zorgen voor een zee van licht in het interieur.

Bestuurdersplaats

PROpostedecond2_747X400

Het dashboard van de Citroën Grand C4 SpaceTourer heeft een ruimtebesparend ontwerp, voor een maximaal comfort voor de bestuurder en waarbij hij alle functies van de auto kan bedienen via het 7 inch touchscreen.

TECHNOLOGIEËN

597x597_Grand-C4-Picasso_6.jpg

In de Citroën Grand C4 SpaceTourer beschikt u over 3 connectiviteitstechnologieën, waarmee u zorgeloos kunt navigeren en de auto een verlengstuk van uw digitale wereld maakt. Communiceren, navigeren en uzelf ontspannen: de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen maken het mogelijk!

Bovendien staat de Citroën Grand C4 SpaceTourer met 15 rijhulpsystemen garant voor zorgeloos en veilig autorijden. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet, zodat een ongeval kan worden voorkomen.

CONNECTIEF EN INTUÏTIEF

Mirror Screen

MirrorScreen_747X322

Dankzij de Mirror Screen-functie via USB kan het scherm van een compatibele smartphone worden weergegeven op het touchscreen van de Citroën Grand C4 SpaceTourer.

Zo hebt u via het touchscreen gemakkelijk en rechtstreeks toegang tot de multimediabestanden en compatibele apps van uw smartphone. Afhankelijk van het aangesloten type smartphone kunnen de apps ook met spraakcommando's worden bediend, dankzij een spraakherkenningsfunctie.


Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™, Android Auto en MirrorLink®.

Beschikbaarheid uitrusting afhankelijk van uitvoering.

Citroën Connect Nav

Nouvelle Berline C4 Cactus Mirror Screen

Met dit online 3D-navigatiesysteem dat is gekoppeld aan een 7 inch touchscreen met capacitief scherm kunt u ook gebruikmaken van spraakcommando's om het navigatiesysteem, de telefoon en het multimediasysteem te bedienen terwijl u uw ogen op de weg gericht houdt. Dit systeem is gekoppeld aan online services zoals TomTom Traffic zodat u altijd beschikt over actuele verkeersinformatie, het actuele weerbericht, de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven, de mogelijkheid om op lokaal niveau te zoeken naar POI's en de optionele service Gevarenzones.

Beschikbaarheid uitrusting afhankelijk van uitvoering.

Citroën Connect Box met Pack SOS en Assistance

ConnectBox2_747X322

Noodoproep en pechhulpoproep met plaatsbepaling van de auto. Bij een ongeval of een andere situatie waarbij dringend ingrijpen is vereist, kunnen dankzij deze services de benodigde hulpdiensten worden opgeroepen. Bij een zware aanrijding gebeurt dit automatisch, maar een inzittende kan dit ook zelf doen door op de SOS-toets te drukken. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder een speciaal abonnement, gratis gebruikmaken van dit servicepakket. Bij pech onderweg is het even ingedrukt houden van de knop "Double Chevron" voldoende om contact op te nemen met de telefonische helpdesk.

Beschikbaarheid uitrusting afhankelijk van uitvoering.

NIEUW: DE AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT8

EAT8_AP308_2017_054_747X400

Voor maximaal comfort en rijplezier is de Citroën Grand C4 SpaceTourer vanaf zomer 2018 ook leverbaar met de achttraps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). De automatische transmissie EAT8 schakelt altijd op het juiste moment en zorgt zo voor een lager brandstofverbruik en een geringere CO2-uitstoot.  De nieuwe automatische transmissie EAT8 vermindert het brandstofverbruik met 7% ten opzichte van de EAT6 dankzij een beter rendement door het tot 20 km/h vergrote werkingsgebied van het Stop & Start-systeem en de twee extra versnellingen. Bovendien is deze automatische transmissie lichter en compacter gebouwd. Het gebruikscomfort van deze automatische transmissie staat op zeer hoog niveau dankzij de eersteklas schakelsouplesse.

PureTech-BENZINEMOTOREN

EssencePureTech_226347_747X400

De driecilinder PureTech 130 S&S-motor, die is voorzien van directe inspuiting en een hoogrendementsturbo van de nieuwste generatie (die met een toerental van 240.000 t/min draait) combineert de prestaties van de PureTech-benzinemotor met de efficiency van de aan deze motor gekoppelde automatische transmissie EAT6: een garantie voor ultiem comfortabel autorijden. Hij biedt de beste balans tussen koppel bij lage toeren en vermogen van de markt: 95% van het maximale koppel is beschikbaar tussen 1500 en 3500 t/min, voor een optimaal gebruik onder alle omstandigheden.

597x597_Grand-C4Picasso_13.jpg

MOTOREN MET EEN LAAG VERBRUIK

Met de PureTech en BlueHDI-motoren is de CITROËN Grand C4 SpaceTourer leverbaar met een CO2-uitstoot vanaf 98 g/km.
Top