Doorgaan

Stel uw Citroën C3 Aircross Origin samen

Bent u geïnteresseerd in de Citroën C3 Aircross Origin? Stel dan nu de auto samen die uw toekomstige nieuwe compacte SUV kan zijn! Kies het uitrustingsniveau, de opties, de motoruitvoering en de kleuren en creëer zo de Citroën C3 Aircross Origin van uw dromen.

Beschikbare uitrustingsniveaus van de Citroën C3 Aircross Origin

De Citroën C3 Aircross Origin is leverbaar in de volgende uitrustingsniveaus: Live, Feel, Feel Pack, Shine en Shine Pack. Elke uitvoering beschikt over zijn eigen standaarduitrusting en opties en biedt u maximaal comfort voor uw geld.

Keuze van de motoruitvoering

Op motorengebied hebt u bij de Citroën C3 Aircross Origin afhankelijk van het uitrustingsniveau de keuze uit benzine- (PureTech 110 S&S, PureTech 130 S&S) en dieselmotoren (BlueHDi 110 S&S, BlueHDi 120 S&S). Afhankelijk van de gekozen uitvoering en motor kan uw SUV worden geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak of de automatische transmissie. Deze automaat schakelt soepel, zorgt voor een laag brandstofverbruik en biedt een optimaal rijcomfort.

Interieur- en exterieurdesign

Het interieur- en exterieurdesign kunt u op tal van manieren aan uw eigen smaak aanpassen. Allereerst de kleur: u kunt kiezen uit 70 combinaties van carrosseriekleur, dakkleur, kleur van de decoratie van de achterste zijruiten en Color Pack. Afhankelijk van de uitvoering hebt u ook een ruime keuze aan velgen. Om u volledig thuis te voelen in de auto, kunt u voor het interieur van uw Citroën C3 Aircross Origin kiezen uit een van de beschikbare ambiances (standaard, Urban Blue, Metropolitan Graphite en Hype Grey). En met de Advanced Comfort Seats bent u verzekerd van een optimaal zitcomfort.

Afmetingen van de  Citroën C3 Aircross Origin

Flexibiliteit staat centraal bij de Citroën C3 Aircross Origin. Ondanks zijn compacte afmetingen beschikt u over een royale bagageruimte van 410 tot wel 1289 liter (met neergeklapte achterstoelen). Dankzij de neerklapbare rugleuning van de voorpassagiersstoel kunt u voorwerpen tot 2,4 m lang in de auto vervoeren. De Citroën C3 Aircross Origin is een compacte SUV die aan al uw wensen voldoet, waar u uw auto ook voor gebruikt.

Beschikbare uitrusting

Standaard is de auto uitgerust met een groot aantal comfort- en veiligheidssystemen zoals het Lane Departure Warning System. En afhankelijk van het door u gekozen uitrustingsniveau kunt u de uitrusting van uw auto uitbreiden met een scala aan opties en accessoires.