Doorgaan
Elektrische bedrijfsautos en businessmodellen

ELEKTRISCHE BEDRIJFSAUTOS

En elektrische modellen voor zakelijke klanten

DE ELEKTRIFICATIESTRATEGIE VAN CITROËN

Sinds 2019 levert Citroën elk nieuw model ook in een 100% elektrische of Plug-in Hybrid-uitvoering, met het doel om in 2025 te beschikken over een volledig geëlektrificeerd gamma. Om met oplossingen op maat te voldoen aan de verwachtingen van zakelijke klanten, heeft het merk de strategie Citroën Inspired by Pro gelanceerd.
De verstedelijking en de in steeds meer steden ingevoerde milieuzones maken de toegang tot stadscentra tot een steeds grotere uitdaging voor uw bedrijf.

NIEUWE Ë-JUMPY

Geruisloos en nog altijd even praktisch!

Herontdek de Citroën ë-Jumpy, onze ultiem veelzijdige en lichte bedrijfswagen met een vernieuwd modern design, ongekend comfort en tal van rijhulpsystemen. Bovendien is hij nog efficiënter dankzij de verbeterde elektrische actieradius.

NIEUWE Ë-JUMPER

De grote elektrische bestelwagen

De grootste bestelwagen in ons gamma tilt uw onderneming naar een hoger niveau dankzij unieke eigenschappen op het gebied van rijhulpsystemen, comfort en connectiviteit. Ontdek ook het uitgebreide aanbod in elektrische modellen.

CITROËN Ë-SPACETOURER

De 100% ëlektrische 9-persoons minibus

De Citroën ë-SpaceTourer onderscheidt zich door zijn bijzonder flexibele interieur, zijn 15 technologieën die garant staan voor ontspannen rijden en zijn praktische hoogte van slechts 1,90 m.

  • Ë-comfort: comfortabel rijden dankzij de soepel en geruisloos werkende aandrijflijn.
  • Keuze uit 2 accupakketten (met een actieradius van tot wel 330 km volgens de WLTP-cyclus).
  • Onbelemmerde toegang tot milieuzones. 

2 speciale uitvoeringen voor zakelijke klanten:

  • SpaceTourer Business: Keuze uit 3 lengtes, met 5 tot 9 zitplaatsen. Bestemd voor professioneel vervoer van personen (shuttleservice van een hotel, taxi, enz.) en op maat te configureren.
  • SpaceTourer Business Lounge: Keuze uit 2 lengtes, met 6 of 7 zitplaatsen (optioneel). Deze uitvoering biedt dankzij de extra getinte zijruiten en achterruit de gebruiksmogelijkheden van een rijdende lounge- of kantoorruimte (auto met chauffeur, VIP-vervoer, enz.).

ELEKTRISCHE CITROËN Ë-C4

De ë-C4 is de elektrische compacte middenklasser van Citroën die een optimaal comfort biedt dankzij de voordelen van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Het ë-comfort van de elektrische uitvoering doet daar nog een schepje bovenop.

  • Elektromotor met een vermogen van 136 pk (100 kW), gekoppeld aan een automatische transmissie, met een actieradius van 350 km(2) (WLTP-cyclus).

 

Voor zakelijke klanten zijn er 2 uitvoeringen met extra uitrusting om te voldoen aan de wensen van fleetowners:

  • Live Pack Business, met o.a. automatische airconditioning met gescheiden regeling, Citroën Connect Nav-navigatiesysteem in combinatie met 10 inch touchscreen en achteruitrijcamera met Top Rear Vision.
  • Feel Pack Business, met een uitgebreid pakket rijhulpsystemen waaronder Pack Drive Assist en het Safety Pack 2.

C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

De stille plug-in hybrid suv

Met de C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid geniet u van het ë-comfort: een nieuwe comfortervaring dankzij de soepele en geruisloze elektrische rijmodus en het systeemvermogen van 225 pk van de Plug-in Hybrid-aandrijflijn. Deze combineert hoogwaardige technologie met indrukwekkende prestaties en lage gebruikskosten. Een actieradius van 55 kmi in de 100% elektrische rijmodus, een CO2-uitstoot vanaf 32 g/kmii en een brandstofverbruik vanaf 1,4 l/100 kmii voor optimale gebruiksmogelijkheden in combinatie met lage gebruikskosten. Het comfort en de flexibiliteit waar de C5 Aircross SUV om wordt geroemd dankzij de vering met Progressive Hydraulic Cushions®, de Advanced Comfort Seats, de 20 rijhulpsystemen, de 3 individuele, verschuifbare en inklapbare achterstoelen met een verstelbare rugleuning en de grootste bagageruimte van het segment.