Doorgaan
op- en ombouwmogelijkheden bedrijfswagens

OMGEBOUWDE AUTO'S

Uw auto's met een ombouw op maat

Elk beroep kent zijn eigen gebruiksomstandigheden en wensen. Daarom kunt u bij Citroën terecht voor een compleet gamma van auto's die op maat gemaakt zijn voor uw beroep. U geeft aan hoeveel ruimte u nodig hebt, hoe groot de auto moet zijn en over welke voorzieningen hij moet beschikken en Citroën zorgt voor de rest.

KOEL-/VRIESTRANSPORT

Citroën heeft voor het vervoer van bederfelijke producten een uitgebreid gamma koel- en vrieswagens ontwikkeld op basis van de Citroën Berlingo, de Citroën Jumpy en de Citroën Jumper.

Met hun laadvolumes van 1,4 m3 tot wel 11 m3 bieden ze vele mogelijkheden voor horecabedrijven en leveranciers van levensmiddelen.

VERVOERSOPLOSSINGEN VOOR BOUWBEDRIJVEN

Citroën biedt een ruime keuze aan grootvolumebestelwagens op basis van de:

  • Citroën Jumper plancher cabine;
  • Citroën Jumper chassis cabine.

 

Deze hebben een nuttig laadvolume van maximaal 22,5 m3. U kunt de materialen en uitrustingselementen kiezen die het beste passen bij uw werkzaamheden.

KIEPBAKKEN

Citroën biedt een breed gamma van bedrijfswagens met een kiepbak of laadbak met of zonder neerklapbare zijschotten en pick-ups gebaseerd op de Citroën Berlingo, de Citroën Jumpy of de Citroën Jumper.

Daarnaast zijn er uitvoeringen met dubbele cabine. Deze beschikken over een laadruimte met een lengte tot 3 meter en een nuttig laadvermogen tot wel 1425 kg. Deze cabines, waarvan de tweede zitrij vast of opklapbaar is, kunnen plaats bieden aan maximaal zeven personen.

AMBULANCES

In samenwerking met gerenommeerde carrosseriebedrijven kan Citroën ook ambulances leveren.

Deze ambulances zijn gebaseerd op de Citroën Jumpy en Jumper en bieden onder andere:

  • Een op maat gemaakte medische ruimte;
  • Een ergonomische inrichting zodat de medische teams doeltreffend kunnen ingrijpen;
  • Speciale vering voor het comfort van de vervoerde patiënten.

ROLSTOELVERVOER

Ook voor mindervalide personen garandeert Citroën een comfortabele en veilige rit. Deze omgebouwde auto's zijn bij uitstek geschikt voor verenigingen en instellingen, maar ook voor particulieren.

Ze zijn leverbaar op basis van de Citroën Berlingo, de Citroën Jumpy en de Citroën Jumper. Deze uitvoeringen bieden plaats aan tot wel zes personen met rolstoel.
Ze zijn voorzien van een ingenieus toegangssysteem (oprijplaat, rolstoellift, knielsysteem).

OVERIGE OP- EN OMBOUWMOGELIJKHEDEN

Citroën biedt ook oplossingen op maat, aangepast aan uw specifieke wensen. De verkoopadviseurs van Citroën begeleiden en adviseren u bij al uw projecten:

  • Ombouw van een personenauto naar een bedrijfsauto;
  • 4x4-aandrijving;
  • Verbeterde tractie;
  • Speciale vering;
  • Aangepaste bediening, enz.