Doorgaan
financieringsoplossingen voor zakelijke klanten

FINANCIERING VAN UW CITROËN

Bij Stellantis Financial Services Nederland B.V. en Leasys kunt u terecht voor een compleet aanbod van financieringsmogelijkheden. 

Stellantis Financial Services Nederland B.V. ontwikkelt financieringsproducten met bijbehorende services waarvan u als klant van het merk Citroën kunt profiteren.

Leasys is de afdeling van Stellantis Financial Services Nederland B.V. die is gespecialiseerd in mobiliteitsservices voor bedrijven en begeleidt het Citroën-vestigingnetwerk bij de samenstelling van complete financieringsproducten voor zakelijke klanten.
 

Download de brochure voor meer informatie over Citroën Zakelijk Lease.

FINANCIERING VAN UW CITROËN

Met operational lease kunt u een nieuwe Citroën personenauto of bedrijfsauto leasen, van welk model u maar wilt. De bij het tekenen van het contract bepaalde looptijd en kilometerlimiet kunnen op elk gewenst moment, afhankelijk van het werkelijke gebruik van uw auto, worden gewijzigd.

Al naar gelang uw wensen kunt u kiezen uit een scala aan aanvullende services. Een voorbeeld daarvan is het Citroën Onderhoudscontract, waarmee u zorgeloos kunt rijden en profiteert van 24/7 hulpverlening.

Aan het einde van de looptijd van uw contract levert u uw auto weer in bij uw Citroën-vestiging, zonder dat u zich om de inruil hoeft te bekommeren. U houdt uw autobudget volledig in de hand. Met leasen bij Citroën maakt u het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk.

 • Gemakkelijker inruilen van uw Citroën voor een nieuwe
 • Oplossingen op maat voor wagenparkbeheer
 • Bij bedrijfswagens kan de btw van de leasetermijnen worden teruggevorderd
 • De leasetermijnen incl. btw zijn fiscaal aftrekbaar

CONVENTIONEEL KREDIET

Met het Citroën Betaalplan kunt u bij Stellantis Financial Services Nederland B.V. uw zakelijk gebruikte auto tot 100% van de aanschafprijs financieren (gebaseerd op de aanschafprijs exclusief btw voor bedrijven die btw kunnen terugvorderen).  Bij het kiezen van het model selecteert u de opties, de accessoires en de eventuele ombouw(en).

U bepaalt de looptijd (maximaal 60 maanden) en de maandbedragen voor de aflossing. Zo bepaalt u zelf hoe snel u uw Citroën wilt aflossen.


U kunt desgewenst kiezen voor verschillende aanvullende services:

 • De Citroën-servicecontracten
 • De services Verzekering Nieuwwaarde en Ongevallenverzekering
 • De voor personen- en bedrijfsauto's betaalde rente is volledig fiscaal aftrekbaar
 • Bij lichte bedrijfswagens kan door btw-plichtige bedrijven de btw worden teruggevorderd.

FINANCIAL LEASE

Wanneer u kiest voor financial lease van Stellantis Financial Services Nederland B.V., least u uw Citroën met de mogelijkheid om er na afloop van de leaseperiode eigenaar van te worden. De looptijd (maximaal 60 maanden) en de maandbedragen kunnen volledig aan uw voorkeur worden aangepast. U kiest ook zelf de wijze van afbetalen: lineair, progressief of degressief, wel of geen slottermijn en het bedrag van de eventuele slottermijn. Desgewenst kunt u eigenaar van de auto worden door aan het einde van de leaseperiode of op enig moment na het eerste leasejaar de koopoptie te lichten.

Daarnaast kunt u kiezen uit een scala van services om zorgeloos te rijden:

 • De Citroën-servicecontracten;
 • De garanties tegen schade aan de vervoerde voorwerpen en tegen omzetverlies;
 • De vervangingsverzekering en ongevallenverzekering.
 • Uw bedrijfskapitaal blijft beschikbaar
 • Belastingvoordeel doordat u uw maandbedragen als aftrekbare kosten kunt opvoeren
 • Bij bedrijfswagens kan de btw van de leasetermijnen worden teruggevorderd als uw bedrijf btw-plichtig is.