Doorgaan
Aangepaste bedrijfsauto's zakelijk gebruik

AUTO'S OP MAAT VOOR UW BEDRIJF

Citroën biedt u een ruime keuze aan auto's die perfect kunnen beantwoorden aan uw professionele wensen: Bedrijfsauto's, Businessmodellen, auto's voor specifieke gebruiksdoeleinden en omgebouwde auto's. U vindt altijd de auto die perfect bij uw wensen past.

ONTDEK ONZE BEDRIJFSWAGENS

Citroën biedt u een ruime keuze aan bedrijfsauto's. De Citroën Berlingo, met een laadvolume van tot wel 4,1 m3, onderscheidt zich door zijn ruimteaanbod en moderne karakter.  De robuuste en wendbare Citroën Jumpy is een bedrijfsauto die met zijn comfort nauwelijks onderdoet voor een MPV. De Citroën Jumper is er als bestelwagen in 8 carrosserievarianten, waarvan het laadvolume uiteenloopt van 8 tot 17 m3.

ONTDEK ONZE BUSINESSMODELLEN

Citroën Professionnal helpt u bij het maken van uw keuze uit het uitgebreide Business-gamma. Of u nu zelfstandig ondernemer, directeur van een klein of middelgroot bedrijf of wagenparkbeheerder van een autoverhuurbedrijf, leasebedrijf of grote onderneming bent: bij de Business Centers van Citroën Professional kunt u met uw wensen terecht.

Onze gespecialiseerde adviseurs staan voor u klaar om samen met u een passende oplossing te vinden voor uw bedrijf, hoe klein of groot uw bedrijf ook is. Zo profiteert u snel van onze services op maat!

Een compacte stadsauto, een comfortabele gezinsauto of een MPV met 5 of 7 zitplaatsen: al uw mobiliteitswensen worden uitgebreid onder de loep genomen zodat u uw zakelijke kilometers altijd zo plezierig en voordelig mogelijk kunt afleggen, met een efficiënte aandrijflijn en doeltreffende technologie aan boord.

MODELLEN VOOR SPECIFIEKE DOELEN

Wanneer u een rijschool, taxibedrijf of ambulancebedrijf hebt, zijn uw auto's uw belangrijkste gereedschap. Citroën houdt rekening met uw specifieke verwachtingen zodat u een auto afgeleverd krijgt die u direct kunt inzetten.

OMGEBOUWDE AUTO'S

Elk beroep en elke bedrijfstak kent zijn eigen gebruiksomstandigheden en wensen. Daarom kunt u bij Citroën terecht voor een compleet gamma van auto's die op maat gemaakt zijn voor uw beroep. U geeft aan hoeveel ruimte u nodig hebt, hoe groot de auto moet zijn en over welke voorzieningen hij moet beschikken en Citroën zorgt voor de rest.