Doorgaan
Comfort en gebruiksgemak bedrijfswagens

CITROËN-BEDRIJFSWAGENS: TECHNOLOGIE VOOR OPTIMAAL COMFORT

Citroën laat zich al meer dan 100 jaar door u inspireren om innovatieve en originele bedrijfswagens te ontwerpen die alle inzittenden een ongeëvenaard comfort bieden. En dat houdt behalve het rijcomfort ook het gebruiksgemak, de flexibiliteit, het zitcomfort en de opbergmogelijkheden in. Dat maakt uw zakelijke kilometers een heel stuk prettiger.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

 ultiem comfort

Het Citroën Advanced Comfort®-programma is ontwikkeld om de ergonomie te verbeteren en het autorijden extra ontspannen te maken. Dat staat garant voor een ongeëvenaard comfort voor alle inzittenden. Dankzij de optimale demping van oneffenheden in de weg en geluiden van buitenaf ontstaat een weldadige rust in het fraai vormgegeven en functionele interieur. Rijden gaat vloeiend en ontspannen en dankzij de intuïtief te gebruiken technologie hebt u de praktische en unieke functionaliteiten altijd binnen handbereik.

RIJCOMFORT

De bedrijfswagens van Citroën staan onder alle rijomstandigheden garant voor een optimaal rijcomfort dankzij de hoge zitpositie, de soepel te bedienen versnellingsbak, de comfortabele vering en de verzorgde geluidsisolatie. De voorstoelen van de Berlingo Van en de Jumpy zijn ergonomisch gevormd voor een comfortabele zitpositie met veel hoofd- en beenruimte. Ze zijn voorzien van een hoogte- en lendensteunverstelling.

FLEXIBILITEIT

Moduwork®

De speciale Moduwork®-scheidingswand, in combinatie met de buitenste zitplaats waarvan de zitting kan worden opgeklapt, biedt u in de Citroën Jumpy de mogelijkheid het laadvolume nog verder te vergroten. Bij de Jumpy XL kunt u hiermee de laadlengte vergroten tot wel 4 m. Voor extra veiligheid is aan de zijde van de bestuurder een beschermingsnet aangebracht.

Extenso®-cabine

Met de Extenso®-cabine, leverbaar op de Berlingo Van, kunt u drie personen of extra lange voorwerpen vervoeren, of in de cabine extra laadruimte creëren. Om langere voorwerpen te vervoeren klapt u de buitenste passagiersstoel weg. Er ontstaat dan een laadlengte van 3 m (M-uitvoering) en 3,4 m (XL-uitvoering).

COMFORT

Mobiel kantoor

De cabine van de Citroën Berlingo Van is ontworpen als een mobiel kantoor, zodat u onderweg gemakkelijk kunt werken. In al onze bestelwagens hebt u alle ruimte om comfortabel uw papierwerk in te vullen of uw laptop te gebruiken en beschikt u over een USB-aansluiting voor uw apparatuur.

Handige opbergmogelijkheden

De bestelwagens van Citroën zijn ontworpen met praktische functionaliteit als uitgangspunt. Daarom vindt u in de cabine talloze doordachte opbergmogelijkheden voor alles wat u binnen handbereik wilt hebben of uit het zicht wilt houden. Grote portiervakken, een groot opbergbak onder de passagiersstoel, een royaal dashboardkastje, bekerhouders op het dashboard, een grote opbergruimte in het dak: zo hebt u alles wat u dagelijks nodig hebt altijd binnen handbereik.

Handsfree te bedienen schuifdeuren

Met de handsfree functie* kunnen bij de Citroën Jumpy de schuifdeuren worden geopend en gesloten zonder ze aan te raken. Een praktisch, ingenieus en voor het segment uniek systeem! U hoeft slechts uw voet onder de hoek van de achterbumper te bewegen om de schuifdeur aan uw zijde te ontgrendelen en automatisch te laten openen. * Deze functie is uitsluitend leverbaar op de Citroën Jumpy.

OVERLOAD INDICATOR

Een unieke innovatie

De Overload Indicator waarschuwt u wanneer het laadvermogen van uw bedrijfswagen wordt overschreden.