Verwijzing in seconden

Leasen bij Citroën Business Finance

Citroën Business Finance is dé financiële partner voor alle zakelijke Citroën-rijders en wagenparkbeheerders met één of meerdere Citroën’s in beheer.

Dankzij een uitgebreid aanbod aan leasemogelijkheden kunnen wij tegemoet komen aan al uw vragen en wensen op zakelijk gebied. Uw contactpersoon is uw eigen Citroën-dealer, ook uw vaste aanspreekpunt voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw wagenpark. Onderneem het met Citroën Business Finance!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Voor een leasevorm die bij u past

Maak uw keuze uit onderstaande leasevormen. Wilt u meer weten? Ga dan eens langs bij uw Citroën- dealer. Hij helpt u graag verder.

 

Full Operational Lease via Free2Move Lease

Alle praktische zaken onder eigen beheer

Met deze leasevorm houdt u zelf grip op de variabele kosten. Het financiële voordeel blijft: u least voor een vast en aantrekkelijk bedrag per maand één of meerdere auto(‘s), zonder dat dit uw balans beïnvloedt of verstoort. Het regelen van onderhoud, reparatie, en verzekeringen komt voor uw eigen rekening.

De voordelen van Full Operational Lease:

• Geen risico op grote, onverwachte kosten.

• Vaste maandelijkse kosten, gebaseerd op model, uitvoering, aantal kilometers, etc.

• Vereenvoudiging van uw administratie, met één maandelijkse factuur.

• Landelijke dekking bij alle Citroën-dealers.

 


 

Short lease

Optimale flexibiliteit voor uw bedrijf

Wilt u tijdelijk over extra auto’s beschikken, dan is short lease dé oplossing. U profiteert van het totaalpakket van full service operational lease met een maximale looptijd van 12 maanden.

Vanwege de relatief hoge afschrijving in het eerste jaar liggen de maandlasten iets hoger. Daar staat tegenover dat u verder geen verplichtingen heeft. En wilt u het contract na het jaar voortzetten, dan bieden wij u uiteraard een financieel gunstige regeling.

De voordelen van Short Lease:

• Geen risico op grote, onverwachte kosten.

• Vaste maandelijkse kosten, gebaseerd op model, uitvoering, aantal kilometers, etc.

• Korte looptijden mogelijk met een maximale looptijd van 12 maanden.

• Vereenvoudiging van uw administratie, met één maandelijkse factuur.

• Landelijke dekking bij alle Citroën-dealers.

 


 

Financial Lease

Interessant voor kleine ondernemers en ZZP'ers

Financial Lease is een flexibele financiële deal voor kleine ondernemers en ZZP'ers. De nadruk ligt op financiering. De auto blijft op uw balans staan, en bovendien helpt de fiscus een handje mee. Bij aanschaf van een bedrijfsauto profiteert u namelijk van de investeringsaftrek. Zo hoeft een investering voor een bedrijfsauto geen aanslag te zijn op de liquiditeit van uw onderneming.


Flexibel en Exact
Bij Financial Lease bestaan de maandtermijnen uitsluitend uit interest en afschrijving. De rente die u betaalt wordt vooraf vastgesteld. U betaalt dus gedurende de gehele looptijd een vast bedrag per maand. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Een slottermijn: lagere maandlasten
Met Financial Lease met een slottermijn blijven uw maandlasten laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op dan de standaard financieringsmogelijkheden. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente. U stelt de slottermijn in overleg met uw Citroën-dealer vast, en deze is gebaseerd op een reëel bedrag en houdt rekening met de restwaarde van uw Citroën. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Die kunt u dan weer gebruiken bij aanschaf van een volgende Citroën met Financial Lease. Blijft u liever rijden in uw Citroën? Ook dat kan, u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren.

De voordelen van Financial Lease:

• Biedt interessante financiële voordelen.

• De auto komt op uw balans te staan.

• Bij aanschaf van een bedrijfsauto met Financial Lease profiteert u van de investeringsaftrek.

• Een contactpersoon voor al uw mobiliteitszaken.


 

Private Lease

Ideaal voor ZZP'ers

Voor ZZP'ers kan private lease ook een interessante optie zijn. Hierbij wordt u geen eigenaar van de auto, maar sluit u een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. Doordat de auto eigendom blijft van Citroën loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

De voordelen van Private Lease:

• Geen financiële risico's.

• Een vast en voordelig maandbedrag.

• Inclusief reparatie en onderhoud door de Citroën-dealer.

• Inclusief 24-uurs pechhulp van Citroën Business Assistance, ook in het buitenland.

 


Top