Verwijzing in seconden

.

EEN VERZEKERING VOOR ONBEZORGD RIJPLEZIER BIJ LEASING OP LANGE TERMIJN

CITROËN ASSURANCE BUSINESS STER
Dé verzekeringsoplossing voor uw bedrijfsauto
Citroën Assurance Business Ster biedt dé verzekeringsoplossing voor uw bedrijfsauto. Zo is er onder andere de mogelijkheid om aanvullend een eigen vervoersdekking af te sluiten (voor schade aan de goederen die vervoerd worden) en is de belettering van de Citroën automatisch meeverzekerd! Een zakelijke bedrijfsauto kan Beperkt Casco of Volledig Casco verzekerd worden.

 

CITROËN ASSURANCE FLEET STER
Dé verzekeringsoplossing voor uw wagenpark
Indien u meerdere Citroëns tegelijkertijd aanschaft (meer dan tien auto’s), kan het aantrekkelijk zijn voor u om deze auto’s niet afzonderlijk maar als wagenpark te verzekeren. Citroën Assurance is dé specialist op dit gebied. Zo zijn wij in staat u een op maat gemaakt verzekeringsaanbod te doen.

 

Bent u benieuwd naar de aantrekkelijke premies van Citroën Assurance? Uw Citroën-verkoper legt graag uit welk product het beste bij u past. Maar u kunt ook direct contact met ons opnemen via 024 - 36 65 695 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 tot 20 uur en op zaterdag van 10 tot 15 uur.

 


SLUIT METEEN EEN AUTOVERZEKERING BIJ CITROËN ASSURANCE AF
Wilt u direct een autoverzekering bij Citroën Assurance afsluiten? Bel dan 024 - 36 65 695 (lokaal tarief) en alles wordt voor u geregeld. U kunt gebruikmaken van onze gratis opzegservice om uw huidige verzekeringspolis te beëindigen. Of u geeft alvast de vervaldatum door als uw huidige verzekering een opzegtermijn kent. Citroën Assurance zorgt er dan voor dat uw huidige autoverzekering op het juiste moment wordt stopgezet en uw Citroën Assurance in werking treedt.

 


ONLINE AFSLUITEN
Wilt u direct online een autoverzekering bij Citroën Assurance afsluiten? Binnen
een paar stappen is het geregeld! Klik hier voor meer informatie.

 

Wettelijke vermeldingen
597x597_CitroenBusinessAssurance_1.jpg

VERZEKERINGSKAARTEN

Wilt u in één oogopslag de dekkingsinformatie van Citroën Business Assurance zien? Bekijk de Verzekeringskaarten.

Top