Verwijzing in seconden

VERLENGDE GARANTIEVERZEKERING

Geen zorgen over onvoorziene kosten

Met de garantieverzekering MyCITROËN FreeDrive kunt u de twee jaar uitgebreide fabrieksgarantie verlengen tot drie, vier of vijf jaar. De Citroën Erkend Reparateur verhelpt dan alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder de dekking vallen gratis en vakkundig. Daarnaast dekt de verlengde garantieverzekering uitgebreide pechhulpverlening in bijna heel Europa met Citroën Assistance.

Het servicecontract is toegesneden op uw persoonlijke situatie. Naast de keuze voor de looptijd en het aantal kilometers, kunt u dit servicecontract uitbreiden met een aantal bouwstenen. Precies zoals u het hebben wilt!

Verlengde garantieverzekering

BOUWSTENEN VOOR UW SERVICECONTRACT

Het MyCITROËN FreeDrive servicecontract: precies zoals u het hebben wilt

Wilt u de MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering uitbreiden tot een servicecontract op maat? Kies dan een of meerdere van onderstaande bouwstenen:
Onderhoud

Onderhoud

Kiest u voor deze bouwsteen, dan worden ook de reguliere onderhoudsbeurten gedekt door MyCITROËN FreeDrive. Al het onderhoud van uw auto wordt uitgevoerd door het beste adres voor uw Citroën: de Citroën Erkend Reparateur.

Slijtagedelen

Slijtagedelen

U kunt de bouwsteen Onderhoud uitbreiden en ook het vervangen van slijtagedelen onderbrengen in MyCITROËN FreeDrive. Onder de bouwsteen slijtagedelen vallen alle slijtagedelen met uitzondering van de banden.

Bandencontract

Bandencontract

Banden zijn een forse investering. In het bandencontract van MyCITROËN FreeDrive zitten zomerbanden, winterbanden, bandenwissels, de opslag van uw banden, evenals de reguliere vervanging van uw banden. Dit alles voor een vaste, lage prijs.

Jaarlijkse aircocheck

Jaarlijkse aircocheck

Voor een goede werking van de airconditioning van uw auto is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Met deze bouwsteen van MyCITROËN FreeDrive wordt het aircosysteem jaarlijks uitgebreid gecontroleerd.


DE VOORDELEN VAN MYCITROËN FREEDRIVE

  • Grip op uw autokosten
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week pechhulpverlening met Citroën Assistance
  • Persoonlijke service tegen scherpe tarieven
  • Mogelijkheid tot maandelijkse betaling zonder extra kosten
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de Citroën Erkend Reparateur
  • De dekking van de garantieverzekering is nagenoeg gelijk aan de fabrieksgarantie
  • Alle werkzaamheden die onder de garantie vallen zijn voor rekening van Citroën

MEER WETEN?

Een MyCITROËN FreeDrive servicecontract kunt u tot twee jaar na aanschaf van uw nieuwe Citroën afsluiten bij uw Citroën-dealer of uw Citroën Erkend Reparateur. 


Citroën werkt voor de garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive samen met Allianz Global Assistance.

Top