Verwijzing in seconden

EEN CONTRACTUELE GARANTIE VOOR IEDEREEN

Uw Citroën heeft een garantie van minimaal 24 maanden en kan naar alle verkooppunten van het merk Citroën worden gebracht.

 

De commerciële garantie van uw voertuig dekt het herstellen van uw auto in originele staat of de gratis vervanging van kapotte onderdelen die door het merk Citroën of door haar vertegenwoordiger worden erkend, en de arbeidsuren die nodig zijn om het voertuig weer volledig te herstellen.


Dit kan gedaan worden met nieuwe onderdelen of met standaard vervangende onderdelen, afhankelijk van de keuze van de constructeur of zijn vertegenwoordiger.

 

Als uw auto niet verder kan rijden als gevolg van schade die door de garantie wordt gedekt, betaalt Citroën of haar vertegenwoordiger de kosten van de reparatie ter plekke of van het wegslepen van uw auto naar de werkplaats van het dichtstbijzijnde verkooppunt, tot een afstand van maximaal 100 km.

 

Wanneer uw auto wordt gerepareerd tijdens de commerciële garantietermijn, wordt deze garantie hierdoor niet verlengd. Met name de vervanging van een onderdeel dat door de garantie wordt gedekt, verlengt de termijn van deze garantie niet. De commerciële garantie die de vervangen onderdelen dekt, eindigt op de sluitingsdatum van de garantie van uw voertuig.


Als uw wagen echter 7 opeenvolgende dagen of langer niet kan rijden tijdens de commerciële garantietermijn en als dit niet uw fout is, wordt deze commerciële garantie met net zoveel tijd verlengd.

Citroën - garanties
Top