Doorgaan
onderhoudspakket Bandenservice

CITROËN BANDENCHECK

Wanneer u op tijd wilt zijn voor een belangrijke afspraak, dan is het belangrijk om op uw auto te kunnen vertrouwen. De staat van uw banden speelt daarbij een belangrijke rol. Goede banden zijn belangrijk voor voldoende grip, een goede wegligging en optimaal rijcomfort. Echter hebben banden het zwaar te verduren, zeker als de bandenspanning niet juist is of de staat van het wegdek slecht is. 

 

Laat uw banden daarom tussentijds controleren bij uw Citroën Erkend Reparateur. Onze expert  kunnen u precies vertellen welk type band geschikt is voor uw auto, uw rijstijl en het gebruik van uw auto.

BANDENSERVICE

Citroën biedt all-in pakketprijzen, zo weet u precies waar u aan toe bent bij het vervangen van uw autobanden:
 

  • Het monteren en balanceren van de banden
  • Het vervangen van het ventiel
  • Een visuele inspectie door de experts van Citroën
  • Een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden

Voor optimaal rijcomfort

Door te kiezen voor de juiste banden, kiest u voor veiligheid:
 

  • een betere grip en optimale wegligging,
  • een zo kort mogelijke remweg,
  • een lager brandstofverbruik.

Citroën bandenassortiment

Bij temperaturen onder de zeven graden worden winterbanden aangeraden. Winterbanden zorgen voor meer grip, niet alleen op sneeuw maar ook op een nat wegdek in de herfst of winter. 

 

All-season banden zijn geen alternatief voor winterbanden, maar kan een alternatief zijn voor een zomerband voor meer veiligheid het gehele jaar door. Zeker als u geen winterbanden nodig heeft. 

 

Als u zelf geen ruimte heeft om uw zomer-of winterbanden op te slaan, kunt u gebruik maken van het Citroën Bandenhotel. Wij slaan uw banden op zolang u deze niet gebruikt, controleren de staat van de banden en maken ze schoon.