Doorgaan
onderhoudspakket Distributieset

DISTRIBUTIERIEM CONTROLEREN OF VERVANGEN

De distributieriem/-ketting zorgt ervoor dat alle belangrijke draaiende onderdelen in de motor met elkaar verbonden zijn. Als de riem breekt, kan de motor ernstig beschadigd raken. Zorg dat u dat voor bent en vertrouw uw auto toe aan de experts van Citroën. Zij kunnen de distributieriem/-ketting controleren en indien nodig vervangen. 

ONDERHOUD DISTRIBUTIESET

Het vervangen van de distributieriem/-ketting is specialistisch werk dat u het beste kunt laten uitvoeren door een Citroën Erkend Reparateur.  De distributieriem/-ketting wordt vaak in één keer als set met andere slijtagegevoelige onderdelen onder de motorkap vervangen. Bijvoorbeeld spanrollen en de waterpomp. Zo voorkomt u later extra kosten.

Neem vrijblijvend contact op met de Citroën Erkend Reparateur voor meer informatie. U kunt rekenen op scherpe all-in tarieven, inclusief onderdelen en arbeidsloon
Waarom de distributieset vervangen?

Het distributiesysteem wordt voortdurend belast door de werking van de motor. Het is dus logisch dat deze onderhevig is aan slijtage naarmate de kilometerstand van de auto oploopt. 

Wij adviseren u dan ook om het distributiesysteem regelmatig te laten controleren bij uw Citroën Erkend Reparateur. 

Originele Citroën onderdelen
Originele Citroën onderdelen zijn volledig afgestemd op uw auto en voldoen aan hoge kwaliteitseisen om uw auto in topconditie te houden. Ze bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ook blijft de restwaarde behouden met originele onderdelen en u kunt rekenen op 1 jaar garantie.