Doorgaan
Onderhoudspakket Vering en schokdempers

VERING/SCHOKDEMPERS

Maakt u veel kilometers voor uw bedrijf? 

Voor uw comfort en veiligheid is het van essentieel belang dat de vering en schokdempers van uw auto in goede staat zijn! Wij raden u aan de schokdempers tussentijds door onze technici te laten controleren. Maak eenvoudig online een afspraak of vraag een offerte aan.

ONDERHOUD VERING/SCHOKDEMPERS

Voor onderhoud aan uw auto bieden wij scherpe all-in prijzen, inclusief onderdelen en arbeidsloon. Wij werken met originele Citroën onderdelen, ook als het de wielophanging of schokdempers van uw auto betreft. 

Wordt uw auto een dagje ouder en wilt u de kosten in de hand houden, dan zijn Eurorepar onderdelen een goede keuze. Deze onderdelen zijn ontwikkeld voor de iets oudere Citroën en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.  

Vraag onze experts om advies.

Veilig op weg

  • Laat om vroegtijdige slijtage van uw banden te voorkomen de schokdempers van uw auto elke 20.000 km controleren door onze technici.
  • Laat daarbij ook de wielophanging zorgvuldig inspecteren.

Citroën comfort

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn de auto's van het merk toonaangevend op het gebied van comfort.

Dit wordt belichaamd door het innovatieve Citroën Advanced Comfort®-programma, waar ook de vering met Progressive Hydraulic Cushions deel van uitmaakt. De vier pijlers van het Citroën Advanced Comfort®-programma:

  • Cocon-effect, 
  • Praktische voorzieningen, 
  • Meer gebruiksgemak,
  • Ontspannen autorijden.