Doorgaan
Citroën bedrijfswagens

VERNIEUWDE LINE-UP BEDRIJFSWAGENS

Compleet opnieuw ontworpen

Herontdek ons ruime aanbod van bedrijfswagens, speciaal ontworpen voor professionals en aan te passen op iedere behoefte. Van de Berlingo tot de Jumper, in al onze bedrijfswagens geniet u van de voordelen van elektrisch rijden in combinatie met laadvolumes variërend van 400 liter tot 17 m3.

VERNIEUWDE LINE-UP BEDRIJFSWAGENS

Compleet opnieuw ontworpen

Herontdek ons ruime aanbod van bedrijfswagens, speciaal ontworpen voor professionals en aan te passen op iedere behoefte. Van de Berlingo tot de Jumper, in al onze bedrijfswagens geniet u van de voordelen van elektrisch rijden in combinatie met laadvolumes variërend van 400 liter tot 17 m3.

PROFITEER TIJDELIJK VAN 0% FINANCIAL LEASE

Kies voor het einde van uw fiscale jaar afsluiting voor een financial leasecontract op een nieuwe Citroën bedrijfsauto en profiteer van een rentepercentage van 0%*, lage maandlasten en investeringsaftrek.

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw zakelijke auto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: dit is een zakelijke overeenkomst waarbij de leaseauto exclusief btw wordt gefinancierd.
U draagt zelf zorg voor alle auto-gerelateerde zaken. Denk aan wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/onderhoud en pechhulp. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met uw dealer voor een offerte op maat.

MY AMI CARGO
Het geniale van de Ami, gecombineerd met een laadvolume dat is afgestemd op de nieuwe eisen van professionals

Ami: de voordelen

Hij is volledig elektrisch, compact en wendbaar en kan via het stopcontact opgeladen worden. Bovendien is een rijbewijs niet nodig.

 

Praktische laadruimte

Met een laadruimte tot 400 liter, is de Ami Cargo een aantrekkelijk alternatief voor grotere voertuigen.

Optimaal laadvermogen

De passagierszijde is praktisch als laadruimte ingericht met een maximaal laadvermogen tot 140 kg.

NIEUWE BERLINGO & Ë-BERLINGO

Geniet van alle voordelen van de Berlingo: deze wendbare en compacte bedrijfswagen heeft een nieuw ontwerp, nieuwe functies en natuurlijk alle comfort waar Citroën om bekendstaat.

Ook verkrijgbaar als 100% elektrische uitvoering.

Volledig afgestemd op uw behoeften

Stem uw nieuwe bedrijfswagen volledig af op uw behoeften en toekomstplannen: de Berlingo is leverbaar in twee verschillende lengtes met een laadcapaciteit tot 4,4m3 en past zich moeiteloos aan op uw wensen.

Advanced Comfort Seats

De Citroën Advanced Comfort®-stoelen bieden ongeëvenaard zitcomfort door een zachte zit te combineren met een optimale steun, waardoor u uzelf direct thuisvoelt.

Smartphone station

Een speciale plek voor uw smartphone, zodat u zich kan focussen op het rijden.

Uw device maakt automatisch via Bluetooth verbinding met uw voertuig, zodat u direct kan navigeren, bellen, naar de radio luisteren en toegang krijgt tot andere media, zonder uw handen van het stuur te halen.

NIEUWE JUMPY & Ë-JUMPY

Maak opnieuw kennis met de Jumpy, onze ultiem veelzijdige bedrijfswagen met een scala aan slimme functies en een nieuw, modern ontwerp. Ook verkrijgbaar als 100% elektrische versie!

Partner van professionals

Profiteer van praktische functie, zoals handsfree schuifdeuren aan de zijkant en het moduwork Voor het transporteren van voorwerpen tot een lengte van 4 meter. De Jumpy heeft een indrukwekkend laadvolume tot 6,3m3.

Moderne technologieën

Het 10-inch touchscreen en het nieuwe infotainmentsysteem bieden nog meer comfort.

Rijhulpondersteuning

Voel u veiliger dankzij de 16 rijhulpsystemen die dagelijks ondersteuning bieden.

 

NIEUWE JUMPER & Ë-JUMPER

Volledig afgestemd op uw wensen
Ontdek de nieuwe, modern vormgegeven Jumper. Ook beschikbaar als 100% elektrisch model.

Geknipt voor jou

De grootste bestelwagen uit ons assortiment: met een laadvermogen tot 1.900 kg en een laadvolume tot 17 m3 is de Jumper klaar voor iedere uitdaging. 

Verlengde actieradius

Profiteer van een maximale actieradius tot 420 km (WLTP-cyclus) en 150 kW snellaadfunctie.

Intuïtieve technologie

Gebruik het speciale smartphonestation om uw telefoon probleemloos draadloos op te laden.