Doorgaan
Berlingo VAN Acties

 

 

CITROËN BERLINGO VAN ACTIES

OPERATIONAL LEASE

Leasys operational lease

Zorgeloos zakelijk rijden? Ontdek de aantrekkelijke operational lease tarieven van Leasys voor onze veelzijdige Citroën bedrijfsauto modellen.
 

CITROËN BERLINGO VAN

Gelanceerd in 1996 en met meer dan 15 miljoen exemplaren geproduceerd, maakt de iconische Citroen Berlingo plaats voor een derde generatie genaamd Citroën Berlingo VAN. De Berlingo VAN maakt een echte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. De ideale partner voor alle professionals.


Zorgeloos zakelijk een veelzijdige Citroën Berlingo rijden tegen een vooraf vastgestelde betaling per maand die rekening houdt met uw behoeften (looptijd, kilometrage, aanvullende diensten) en budget? Ontdek de mogelijkheden met Leasys operational lease.

Operational Lease:
Aanbieding Operational Lease alleen beschikbaar voor bedrijven opgemaakt door Leasys onderdeel van de Stellantis Group en in Nederland ondergebracht bij Stellantis Financial Services Nederland B.V. (verhuurder), Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 64256766, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud en banden(onderhoud, werkuren en slijtagestukken), pechhulp, verzekering WA en Casco, Personen- Ongevallen Inzittende verzekering. Prijzen zijn geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van de catalogusprijs, verzekeringstarieven en de belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zonder BTW.

Citroën Berlingo VAN
Getoonde vanafprijs Citroën Berlingo VAN € 19.990 ex BTW/BPM op basis van L1 650 kg laadvermogen1.2 PureTech 110 S&S. Financial lease aanbieding geldig bij klein zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën Berlingo VAN, met uitzondering van uitrustingsniveau Control. Het actietarief 5,0% rente is tijdelijk geldig bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag € 40.000. Een restantbetaling is mogelijk. Citroën Financial Lease is een product van PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744).

FINANCIAL LEASE

Een goede bedrijfswagen is al een goede professional: hij kan het allemaal

Een nieuwe Citroën bedrijfsauto rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

CITROËN BERLINGO VAN

 v.a. € 19.990 excl. BTW/BPM

Een nieuwe Citroën Berlingo rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

Aantrekkelijk voordeel tijdens de Citroën Business Days

Bij zakelijke aanschaf van een direct uit voorraad te leveren nieuwe Citroën bedrijfsauto profiteert u tijdelijk van een rentetarief van 0% bij een looptijd van (12, 24, 36, 48 of) 60 maanden met Citroën Financial lease.

Bij zakelijke aanschaf van een te bestellen nieuwe Citroën bedrijfsauto profiteert u tijdelijk van een rentetarief van 5% bij een looptijd van (12, 24, 36, 48 of) 60 maanden met Citroën Financial lease. Tevens bieden wij u in combinatie met financial lease aanbieding tegen 5% rente tijdelijk de zekerheid van 5 jaar garantie in de vorm van 2 jaar fabrieksgarantie aangevuld met 3 jaar kosteloos My Citroën Freedrive verlengde garantie met een maximaal totaal kilometrage van 100.000 km.

Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden of vraag direct een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

Pluspunten

 • Laadvermogen tot 1.000 kg
 • Aanhangwagen gewicht tot 1.500 kg (geremd)
 • Tot 3 zitplaatsen d.m.v. 'Extenso' bank
 • Surround Rear Vision camera
 • Overload indicator
 • Advanced Grip Control
 • Ombouw tot 4WD mogelijk
 • Tot 20 rijhulpmogelijkheden

Citroën Berlingo VAN

Getoonde vanafprijs Citroën Berlingo VAN € 19.990 ex BTW/BPM op basis van L1 650 kg laadvermogen1.2 PureTech 110 S&S. Financial lease aanbieding geldig bij klein zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën Berlingo VAN, met uitzondering van uitrustingsniveau Control.

Financial lease aanbieding Citroën bedrijfsauto’s

Financial lease aanbieding met actietarief 0% rente geldig bij (klein) zakelijke aanschaf tussen 19 mei en 30 juni 2023 (of zolang de voorraad strekt) van een direct uit voorraad leverbare nieuwe Citroën bedrijfsauto (met uitzondering van uitrustingsniveau control). Het actietarief 0% rente is tijdelijk geldig bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Actietarief 0% rente niet in combinatie met aanbieding 2+3 jaar garantie. Maximaal te financieren bedrag op ICE bedrijfsauto’s € 40.000 en maximaal te financieren bedrag op BEV bedrijfsauto’s € 20.000. Een restantbetaling is mogelijk. Uiterste datum goedkeuring financieringsaanvraag Stellantis Financial Services en orderdatum auto 7 juli 2023. Citroën Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services Nederland (registratienummer AFM 12007744). Fleet, lease en groot zakelijke klanten uitgesloten van deze aanbieding.

Financial lease aanbieding met actietarief 5% rente geldig bij (klein) zakelijke aanschaf tussen 19 mei en 30 juni 2023 van een nieuw te bestellen nieuwe Citroën bedrijfsauto (met uitzondering van uitrustingsniveau control). Het actietarief 5% rente is tijdelijk geldig bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Actietarief 5% rente kan worden gecombineerd met aanbieding 2+3 jaar garantie. Maximaal te financieren bedrag op ICE bedrijfsauto’s € 40.000 en maximaal te financieren bedrag op BEV bedrijfsauto’s € 20.000. Een restantbetaling is mogelijk. Uiterste datum goedkeuring financieringsaanvraag Stellantis Financial Services en orderdatum auto 7 juli 2023. Citroën Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services Nederland (registratienummer AFM 12007744). Fleet, lease en groot zakelijke klanten uitgesloten van deze aanbieding.

2+3 jaar garantie

Bij klein zakelijke aankoop van een te bestellen nieuwe Citroën bedrijfsauto ontvangt de klant tussen 19 mei en 30 juni 2023 kosteloos een My Citroën Freedrive verlengde garantie. Met deze verlengde garantie verzekering wordt de standaard fabrieksgarantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 36 maanden met een maximale kilometerstand van 100.000 kilometer. Deze aanbieding kan niet worden ingewisseld tegen een contant kortingsbedrag.

Bij keuze voor een aanvullende My Citroën Freedrive verlengde garantieverzekering met een kilometrage > 100.000 kilometer of aanvullend afsluiten van een onderhoudscontract blijft de maximale korting gelijk aan het voordeel dat geldt op een verlengde My Citroën Freedrive verlengde garantie met een looptijd van 36 maanden en een maximaal kilometrage van 100.000 km.

Het klantvoordeel inclusief assurantiebelasting op de My Citroën Freedrive verlengde garantie van 36 maanden en 100.000 km bedraagt op :

 • Berlingo VAN ICE en Jumpy ICE € 899
 • Jumper ICE € 1.089
 • ë-Berlingo, ë-Jumpy en ë-Jumper € 469

Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland.