Doorgaan
Citroën ë-SpaceTourer

CITROËN Ë-SPACETOURER

Plaats voor wel 9 personen

Met zijn chique uiterlijk is Citroën SpaceTourer de ideale auto voor zakelijk personenvervoer "op maat".  

VERVOER OP MAAT

Leverbaar in twee lengtes

De SpaceTourer is leverbaar in de twee lengtes M (4,95 m) en XL (5,30 m), met afhankelijk van de gekozen configuratie 6 tot 9 zitplaatsen.

Een ideale hoogte

De hoogte van 1,90 m van de Citroën SpaceTourer is in elke situatie een praktische eigenschap, zoals in parkeergarages van bijvoorbeeld een luchthaven. Dankzij de elektrohydraulische stuurbekrachtiging en de draaicirkel van 12,40 m is Citroën SpaceTourer een wendbare auto die aan de eisen van elke professional voldoet.

16 rijhulp- en connectiviteitssystemen

16 rijhulpsystemen voor een optimaal comfort onder alle omstandigheden
De Citroën SpaceTourer maakt het rijden extra ontspannen dankzij het 7 inch touchscreen, het Citroën Connect Nav 3D-navigatiesysteem en de Mirror Screen-functie die compatibel is met Apple CarPlayTM, MirrorLink® en Android Auto.

CITROËN Ë-SPACETOURER LOUNGE

Eersteklas reizen

Citroën SpaceTourer  Lounge is bestemd voor het vervoer van VIP's en veeleisende zakelijke klanten. Zowel de bestuurder als de passagiers profiteren van zijn kwaliteiten: het elegante design, het geraffineerde comfort en de hoogwaardige voorzieningen. De met leder beklede stoelen met Advanced Comfort-technologie bieden een optimale steun voor lange ritten. Een ideale manier van reizen!

Ruimte om te werken of ontspannen

Het interieur van Citroën SpaceTourer Lounge is ontworpen als een ideale ruimte om te werken of te ontspannen. Daarvan getuigen de met leder beklede, individuele stoelen die tegen de rijrichting in geplaatst kunnen worden (op de 2e zitrij), de verschuifbare en wegklapbare tafel en de extra getinte achterste zijruiten die het interieur van de buitenwereld afschermen. Een ware mobiele werkruimte voor uw klanten!

 

Zitcomfort

Citroën SpaceTourer Lounge: al het comfort van een luxe kantoor, maar dan mobiel! Uw klanten kunnen genieten van volop comfort.
De stoelen zijn bekleed met het zwarte leder "Claudia". Voor extra comfort zorgen het centraal geplaatste Pavillon Comfort, met aanjagers die net als in een vliegtuig een zachte luchtstroom voor de airconditioning genereren, en de sfeerverlichting. Geluiden en trillingen worden op een doeltreffende wijze gedempt.

ELEKTRISCHE CITROËN Ë-SPACETOURER

De elektrische Citroën ë-SpaceTourer is de ideale minibus voor elke professional die actief is in en rondom de stad:
Een toonaangevende actieradius: tot wel 330 km,
Een snellaadmogelijkheid, zodat het accupakket in 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen,
Een naar wens in te delen interieur met 5 tot wel 9 zitplaatsen, zodat u aan flexibiliteit niets hoeft in te boeten,
De voordelen van ë-comfort,
Toegang tot services die het dagelijkse gebruik van een elektrische auto vergemakkelijken (op afstand programmeren van het laden, routeplanning, enz.).

EEN 100% CONNECTIEVE MINIBUS

254_Driving-Aid

16 rijhulpsystemen

Met de SpaceTourer beschikt over allerlei technologieën die het rijden gemakkelijker maken, zoals het head-up kleurendisplay, adaptieve cruise control en dodehoekbewaking.
255_Security

De beste technologieën

De intuïtief te gebruiken Connected Services Connect Nav, Connect Box en Connect Play bieden extra gemak en zekerheid wanneer u onderweg bent.

DE DYNAMIEK VAN ELEKTRISCH RIJDEN

De elektrische Citroën ë-SpaceTourer biedt u de keuze uit twee accupakketten waarvan de capaciteit en de actieradius verschillen:

  • Tot 230 km (WLTP-cyclus), leverbaar in de lengtes XS, M en XL, capaciteit van 50 kWh,
  • Tot 330 km (WLTP-cyclus), leverbaar in de lengtes M en XL, capaciteit van 75 kWh.


Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van het accupakket gegarandeerd.
U beschikt over een motorvermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm die beide vanaf stilstand beschikbaar zijn, en de topsnelheid bedraagt 130 km/h.

FREE2MOVE SERVICES VOOR EEN OPTIMAAL WAGENPARKBEHEER

Met behulp van het softwarepakket Free2Move Connect Fleet voor wagenparkbeheer kunt u online en in real time uw wagenpark in de gaten houden en ervoor zorgen dat de kosten van uw wagenpark zo laag mogelijk blijven.

ONS TEAM ZIT VOOR U KLAAR

Onze experts zitten klaar om u te helpen.

ALTIJD DICHTBIJ

Uw dichtstbijzijnde Citroën-verkooppunt: op minder dan 13 minuten* rijden
Uw dichtstbijzijnde Citroën-werkplaats: op minder dan 10 minuten* rijden
(*gemiddelde rijtijd)

EXPERTISE

Meer dan 114 Citroën-werkplaatsen
(in heel Nederland)

BEOORDELING

Beoordeling van onze After Sales Services: 4,4/5
(Advisor : Gecontroleerde klantbeoordelingen)