Doorgaan
ë-Berlingo Acties

 

 

CITROËN Ë-BERLINGO ACTIES

Rijklaar v.a. € 539 per maand excl. btw

OPERATIONAL LEASE

Maak gebruik van het aantrekkelijke maandtarief van Operational Lease via Leasys. Zo kunt u nog voordeliger genieten van onze businessmodellen.

CITROËN Ë-BERLINGO LIVE

v.a. € 539 p.m. excl. BTW*


Rijd nu in een nieuwe Citroën ë-Berlingo Live met Operational Lease via Free2Move Lease. Nu vanaf € 539* per maand excl. BTW! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw dealer, of vraag een offerte aan bij Free2Move.

 

Uitgerust met o.a.

  • Keuze uit 3 motorisaties
  • 2 carrosserielengtes
  • Schuifdeuren
  • Individuele achterstoelen
  • Modutop®
  • Tot 7 zitplaatsen
  • Mirror screen
  • 18 rijhulpsystemen

 

Over de Citroën ë-Berlingo VAN
Citroën, al sinds 1996 voorloper in het segment van Multi Purpose Vehicles, breidt het gamma uit met een elektrische uitvoering van de Berlingo. Deze gezinsauto heeft een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed. De Nieuwe Citroën ë-Berlingo is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Operational Lease:
Aanbieding Operational Lease alleen beschikbaar voor bedrijven opgemaakt door Free2Move Lease onderdeel van de Stellantis Group en in Nederland ondergebracht bij PSA Financial Services Nederland B.V. (verhuurder), Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 64256766, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud en banden(onderhoud, werkuren en slijtagestukken), pechhulp, verzekering WA en Casco, Personen- Ongevallen Inzittende verzekering. Prijzen zijn geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van de catalogusprijs, verzekeringstarieven en de belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zonder BTW.

Citroën ë-Berlingo VAN

Getoonde vanafprijs Citroën ë-Berlingo VAN € 33.050 ex BTW/BPM op basis L1 1000 kg laadvermogen EV 50 kWh 136 pk. Financial lease aanbieding geldig bij klein zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën Berlingo VAN, met uitzondering van uitrustingsniveau Control. Maximaal te financieren bedrag € 40.000. Een restantbetaling is mogelijk. Citroën Financial Lease is een product van PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744).