Doorgaan
ë-Jumper Acties

 

 

CITROËN  Ë-JUMPER ACTIES

OPERATIONAL LEASE

Leasys operational lease

Zorgeloos zakelijk rijden? Ontdek de aantrekkelijke operational lease tarieven van Leasys voor onze veelzijdige Citroën bedrijfsauto modellen.
 

CITROËN Ë-JUMPER

De volledig elektrische Citroën ë-Jumper is de ideale bedrijfsauto voor gebruik in zowel de binnenstad als in woonwijken.


Zorgeloos zakelijk een veelzijdige Citroën ë-Jumper rijden tegen een vooraf vastgestelde betaling per maand die rekening houdt met uw behoeften (looptijd, kilometrage, aanvullende diensten) en budget? Ontdek de mogelijkheden met Leasys operational lease.

Operational Lease:
Aanbieding Operational Lease alleen beschikbaar voor bedrijven opgemaakt door Leasys onderdeel van de Stellantis Group en in Nederland ondergebracht bij Stellantis Financial Services Nederland B.V. (verhuurder), Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 64256766, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud en banden(onderhoud, werkuren en slijtagestukken), pechhulp, verzekering WA en Casco, Personen- Ongevallen Inzittende verzekering. Prijzen zijn geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van de catalogusprijs, verzekeringstarieven en de belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zonder BTW.

Citroën ë-Jumper
Getoonde vanafprijs Citroën ë-Jumper € 59.990 ex BTW/BPM op basis van L2H2 EV 37 kWh 120 pk. Financial lease aanbieding geldig bij klein zakelijke aanschaf tussen van een nieuwe Citroën Berlingo VAN, met uitzondering van uitrustingsniveau Control. Maximaal te financieren bedrag € 40.000. Een restantbetaling is mogelijk. Citroën Financial Lease is een product van PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744).

FINANCIAL LEASE

Een goede bedrijfswagen is al een goede professional: hij kan het allemaal

Een nieuwe Citroën bedrijfsauto rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

CITROËN Ë-JUMPER

Vanaf € 54.500 ex BTW/BPM of vanaf € 499 per maand

Een nieuwe Citroën ë-Jumpy rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

Profiteer van 2,9% financial lease

Bij zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën ë-Jumper profiteert u van een rentetarief van 2,9% bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden met Citroën Financial Lease. U rijdt al een al een Citroën ë-Jumper vanaf € 499 per maand.

Informeer bij uw Citroën retailer naar de voorwaarden of vraag direct een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

Citroën ë-Jumper
Getoonde vanafprijs Citroën ë-Jumper € 54.500 ex BTW/BPM op basis van 3.5t zwaar L3H2 EV 110 kWh modeljaar 10. Financial lease aanbieding geldig bij klein zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën ë-Jumper. Het actietarief van 2,9% rente is geldig bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag € 30.000. Een restantbetaling is mogelijk. Citroën Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services (registratienummer AFM 12007744). Fleet, lease en groot zakelijke klanten uitgesloten van deze aanbieding.
Citroën Financial Lease
Verkoopprijs ex BTW Aanbetaling / inruil Totaal Kredietbedrag Looptijd in maanden Debetrente-voet Jaarlijks kosten % Maandbedrag Restantbetaling Totaal te betalen bedrag
Ë-JUMPER €62.630 €33.194 €29.436 60 0,0% 0,0% €369 €7.300 €29.436
Citroën Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services en wordt u aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland  B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via zakelijkelease.citroen.nl of bij uw dealer. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Het actie rentetarief is 0%, looptijden 12,24,36,48 of 60 maanden. Max te financieren bedrag is €30.000. In de voorbeelden is uitgegaan van een restantbetaling. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig van 1 t/m 31 december 2023. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden..

Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden of vraag direct een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.