Doorgaan
ë-Jumpy Acties

 

 

CITROËN Ë-JUMPY ACTIES

OPERATIONAL LEASE

Free2move operational lease

Zorgeloos zakelijk rijden? Ontdek de aantrekkelijke operational lease tarieven van Free 2 Move Lease voor onze veelzijdige Citroën bedrijfsauto modellen.
 

CITROËN Ë-JUMPY

De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric, international VAN of the year 2021 is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze ë-Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van geavanceerde rijhulpsystemen van de nieuwste generatie waarmee Citroën ë-Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker.


Zorgeloos zakelijk een veelzijdige Citroën ë-Jumpy rijden tegen een vooraf vastgestelde betaling per maand die rekening houdt met uw behoeften (looptijd, kilometrage, aanvullende diensten) en budget? Ontdek de mogelijkheden met Free2Move operational lease.

Operational Lease:
Aanbieding Operational Lease alleen beschikbaar voor bedrijven opgemaakt door Free2Move Lease onderdeel van de Stellantis Group en in Nederland ondergebracht bij PSA Financial Services Nederland B.V. (verhuurder), Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 64256766, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud en banden(onderhoud, werkuren en slijtagestukken), pechhulp, verzekering WA en Casco, Personen- Ongevallen Inzittende verzekering. Prijzen zijn geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van de catalogusprijs, verzekeringstarieven en de belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zonder BTW.

FINANCIAL LEASE

Een goede bedrijfswagen is al een goede professional: hij kan het allemaal

Een nieuwe Citroën Berlingo VAN rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

CITROËN Ë-JUMPY

 v.a. € 38.700 excl. BTW/BPM


Een nieuwe Citroën ë-Jumpy rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

Informeer bij uw dealer of vraag direct een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

 

Pluspunten

  • De ë-Jumpy - 100% ëlectric heeft een actieradius tot 330 km
  • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten
  • Een volledige beschikking van de laadruimte
  • Een laadvermogen tot 1.275 kg en aanhangwagengewicht tot 1.000 kg
  • Soepel en comfortabel rijden in de ë-comfort modus
  • Toegang tot diensten die het dagelijkse elektrische leven vergemakkelijken (oplaadplanner en routeplanning naar laadstations)

Over de Citroën ë-Jumpy
De Citroën ë-Jumpy - 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten.

Financial lease
Financial lease geldig bij klein zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën bedrijfswagen, met uitzondering van uitrustingsniveau Control. Maximaal te financieren bedrag € 40.000. Een restantbetaling is mogelijk. Citroën Financial Lease is een product van PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744).  

Citroën ë-Jumpy
Getoonde vanafprijs Citroën ë-Jumpy € 38.700 ex BTW/BPM op basis van EV 50 kWh 136 pk M Club. Financial lease aanbieding geldig bij klein zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën Berlingo VAN, met uitzondering van uitrustingsniveau Control. Maximaal te financieren bedrag € 40.000. Een restantbetaling is mogelijk. Citroën Financial Lease is een product van PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744).