Doorgaan
ë-Jumpy Acties

 

 

CITROËN Ë-JUMPY ACTIES

OPERATIONAL LEASE

Leasys operational lease

Zorgeloos zakelijk rijden? Ontdek de aantrekkelijke operational lease tarieven van Leasys voor onze veelzijdige Citroën bedrijfsauto modellen.
 

CITROËN Ë-JUMPY

De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric, international VAN of the year 2021 is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze ë-Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van geavanceerde rijhulpsystemen van de nieuwste generatie waarmee Citroën ë-Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker.


Zorgeloos zakelijk een veelzijdige Citroën ë-Jumpy rijden tegen een vooraf vastgestelde betaling per maand die rekening houdt met uw behoeften (looptijd, kilometrage, aanvullende diensten) en budget? Ontdek de mogelijkheden met Leasys operational lease.

Operational Lease:
Aanbieding Operational Lease alleen beschikbaar voor bedrijven opgemaakt door Leasys onderdeel van de Stellantis Group en in Nederland ondergebracht bij Stellantis Financial Services Nederland B.V. (verhuurder), Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 64256766, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud en banden(onderhoud, werkuren en slijtagestukken), pechhulp, verzekering WA en Casco, Personen- Ongevallen Inzittende verzekering. Prijzen zijn geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van de catalogusprijs, verzekeringstarieven en de belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zonder BTW.

Citroën Jumpy

Getoonde vanafprijs Citroën ë-Jumpy € 38.700 ex BTW/BPM op basis van L2 EV 50 kWh 136 pk. Financial lease aanbieding geldig bij klein zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën Berlingo VAN, met uitzondering van uitrustingsniveau Control. Maximaal te financieren bedrag € 40.000. Een restantbetaling is mogelijk. Citroën Financial Lease is een product van PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744).

FINANCIAL LEASE

Een goede bedrijfswagen is al een goede professional: hij kan het allemaal

Een nieuwe Citroën bedrijfsauto rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

CITROËN Ë-JUMPY

Vanaf € 37.900 excl. BTW/BPM

Een nieuwe Citroën ë-Jumpy rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

Profiteer van 2,9% financial lease of 0% financial lease op voorraad modellen
Bij zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën ë-Jumpy profiteert u van een rentetarief van 2,9% bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden met Citroën Financial Lease. Kiest u voor een Citroën ë-Jumpy direct leverbaar uit voorraad dan profiteert u tijdelijk van een rentetarief van 0% bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden met Citroën Financial lease.

Informeer bij uw Citroën retailer naar de voorwaarden of vraag direct een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

Citroën ë-Jumpy
Getoonde vanafprijs Citroën ë-Jumpy € 37.900 ex BTW/BPM op basis van L2 EV 50 kWh 136 pk modeljaar J0. Financial lease aanbieding geldig bij klein zakelijke aanschaf van een nieuwe Citroën ë-Jumpy. Het actietarief van 2,9% rente is geldig voor te bestellen Citroën ë-Jumpy modeljaar J0 bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag € 30.000. Een restantbetaling is mogelijk. Op direct uit voorraad leverbare Citroën ë-Jumpy (modeljaar G2/G4) is het actietarief van 0% rente geldig bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag € 30.000. Een restantbetaling is mogelijk. Aanbieding 0% rente geldig tot en met 31 januari 2024 of zolang de voorraad strekt. Citroën Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services (registratienummer AFM 12007744). Uiterste datum goedkeuring financieringsaanvraag Stellantis Financial Services en orderdatum auto 9 februari 2024. Fleet, lease en groot zakelijke klanten uitgesloten van deze aanbieding
Citroën Financial Lease
Verkoopprijs ex BTW Aanbetaling / inruil Totaal Kredietbedrag Looptijd in maanden Debetrente-voet Jaarlijks kosten % Maandbedrag Restantbetaling Totaal te betalen bedrag
Ë-JUMPY €38.700 €12.384 €26.316 60 0,0% 0,0% €329 €6.579 €26.316
Citroën Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services en wordt u aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland  B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via zakelijkelease.citroen.nl of bij uw dealer. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Het actie rentetarief is 0%, looptijden 12,24,36,48 of 60 maanden. Max te financieren bedrag is €30.000. In de voorbeelden is uitgegaan van een restantbetaling. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig van 1 t/m 31 december 2023. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden of vraag direct een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.