Doorgaan

Stel uw Citroën C5 aircross suv of Citroën C5 aircross suv hybrid samen

Op zoek naar een moderne en bijzonder comfortabele SUV? Stel uw Citroën C5 Aircross of Citroën C5 Aircross Hybrid samen en kies het uitrustingsniveau, de motor, het interieurdesign, het exterieurdesign en de uitrusting die bij u passen.

Beschikbare uitrustingsniveaus van de Citroën C5 Aircross en Citroën C5 Aircross Hybrid

De Citroën C5 Aircross is leverbaar in 4 uitrustingsniveaus, Live, Feel, Shine en Shine Pack. De Citroën C5 Aircross Hybrid kan op zijn beurt in 3 uitrustingsniveaus worden geleverd: Feel, Shine en Shine Pack. Elk uitrustingsniveau biedt een specifieke standaarduitrusting en de keuze uit een scala aan opties, motoruitvoeringen en interieurambiances.

Leverbare motoruitvoeringen

Op motorengebied hebt u bij de Citroën C5 Aircross de keuze uit een benzinemotor (PureTech 130 S&S) of een dieselmotor (BlueHDi 130 S&S). Beide motoren kunnen afhankelijk van het uitrustingsniveau worden geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat. De PHEV-uitvoering beschikt over de Hybrid 225-aandrijflijn die bestaat uit een lithium-ion-hoogspanningsaccupakket van 200 V en 13,2 kWh, een PureTech 180-benzinemotor en de 8-traps automaat EAT8. Het accupakket is goed voor een elektrische actieradius van 55 km.

Interieur- en exterieurdesign

De Citroën C5 Aircross is leverbaar in verschillende carrosseriekleuren: Blanc Banquise, Blanc Nacré, Noir Perla Nera, Gris Platinium, Bleu Tijuca, Gris Acier en Rouge Volcano. De PHEV-uitvoering beschikt bovendien over accenten in de kleur Bleu Anodisé. Voor de finishing touch van uw SUV kunt u uit meerdere soorten velgen kiezen.

Om het interieur aan uw smaak aan te passen hebt u de keuze uit verschillende ambiances en een zwarte, grijze of beige stoffen bekleding.

Afmetingen van de Citroën C5 Aircross SUV en Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Zoals elke zichzelf respecterende SUV weten de Citroën C5 Aircross SUV en Citroën C5 Aircross SUV Hybrid comfort met veelzijdigheid te combineren. Het interieur van beide modellen is even ruim als praktisch en bovendien bijzonder elegant. Belangrijk voordeel van dit interieur zijn de drie individuele achterstoelen. Ze zijn over een lengte van 150 mm verschuifbaar, hun rugleuningen zijn verstelbaar en ze zijn uitneembaar. Dankzij de op twee hoogtes te plaatsen laadvloer is de bagageruimte, met een inhoud van 460 tot wel 1630 liter, bijzonder praktisch. Deze SUV is 4500 mm lang, 1969 mm breed en 1654 mm hoog.

Beschikbare uitrusting

De Citroën C5 Aircross en Citroën C5 Aircross Hybrid beschikken standaard over een rijke uitrusting die natuurlijk per uitrustingsniveau verschilt. Voor een optimale veiligheid, een geweldig rijcomfort en veel rijplezier beschikken alle uitvoeringen over een met splitleder bekleed stuurwiel, 12V-aansluitingen in de middenconsole en de bagageruimte, elektrische verstelbare en verwarmde buitenspiegels en een bandenspanningscontrolesysteem. Optioneel kunt u uit een groot aantal voorzieningen en accessoires kiezen. Bekijk ze allemaal en creëer zo de ultiem praktische SUV die bij u past.